Mini

Igår träffade jag min mor och åt lunch på Fröken Olssons. Väldigt mysigt var det, och nu är det ju inte långt tills vi ska åka till Dublin, gud vad jag längtar! Fick en söt liten necessär med mini-Lancome-produkter i. Allt som är mini är så himla fint! Vill nästan inte använda dem.

Världens sötaste lilla läppstift


Pubrunda

Fredag igen, och läsperiodens första vecka är slut. Första läsveckan innebär att det var pubrunda igår och vi skakade rumpa till livemusik i vårt kära A-fik. Riktigt trevligt får jag säga. Den här perioden blir tung med mekanikkurs som inte riktigt är begriplig tycker jag. Förutom den läser vi en kurs i teknisk geologi, alltså sten och sånt mojs.

En bild från igår. Jag jobbade med paljetter i pannan.


Mat

Nu är jag helt frisk. Det är väldigt ekonomiskt att bli magsjuk eftersom man inte kan äta något och det tar lång tid innan magen vill äta igen trots att man är frisk. Idag har jag varit helt mätt på några rostade bröd hela dagen. När jag kom hem på kvällen kände jag dock ett litet sug efter damsugare av alla grejer. Eftersom det är det första jag har varit sugen på sedan i måndags var en liten promenad till affären given. Den var god. För övrigt så har jag lärt mig känna igen 21 olika mineraler och 17 bergarter idag. Töntigt.

den här bor i min mage nu


Bläk

Första dagen på nya perioden och jag är magsjuk. Vad hände där? Har inte varit magsjuk de senaste 15 åren typ. Hoppas jag kan gå till skolan i morgon.


Hurra!

Hurra! Tentan är gjord och det kändes bra. Kvällen firades hårt med stor del av klassen och idag har huvudet varit tungt. Men ingenting gjorde det. Hilda kom till Göteborg idag och vi har lekt hela dagen och firat att vi är bra. Nu njuter jag av att inte plugga och spelar Leo Sayer ur högtalarna.

tentafirande med lockar


Tenta-koma

Om någon undrar vad jag har haft för mig den senaste tiden så är svaret tenta-koma. Sen i måndgs förra veckan har jag suttit på skolan och pluggat i snitt tio timmar om dagen skulle jag tro. I morgon gäller det, tenta i linjär algebra. Projektioner i n-dimensionella rum är lite av vad kursen handlar om. Min hjärna tänker allting i matriser, kolonner, inverser, vektorer, speglingar, rotationer och determinanter just nu. Gud vad jag längtar tills den är över så man kan bli som människa igen. Nördigare än så här har jag nog aldrig kännt mig.

Min gamla zeppelin-t-shirt fick komma fram idag, försök till att balansera upp nördigheten lite


Klippt

Åkte hem till Göteborg igår och fick ett ryck att klippa av mig håret. Så här kort har det inte varit på 6 år. Känns väldigt konstigt. Men ibland behövs förnyelse.

Halsbandet fick jag av föräldrarna i helgen. Present från Sydafrika


Middag

Nu sitter jag i mitt stora fina flickrum i Varberg och inväntar gästerna till pappas 50-årsmiddag. Det har fejjats och dukats i många timmar nu, skall bjudas på 8-rätters ikväll tror jag. Jag inviger en söt prinsessklänning från Bikbok kvällen till ära.

Fina detaljer


Lockigt

Då var miljökursen helt klar då efter en sista liten gruppövning idag. En fyra tror jag allt jag får i kursen så det känns bra. Nu är det dags att packa väskan och åka till Varberg för att fira pappas 50 år.

Körde på lockar idag


UF-mässa

Presentationen i morse gick bra. Gick hem efteråt och sov i 4 timmar, det behövdes. Nu har jag just varit på Ungt Företagande-mässa där massa gymnasieelever ställde ut sina idéer. Träffade på några elever från klassen jag jobbade som elevassistent i förra hösten. De hade pysslat ihop smycken och jag kände att jag behövde stödja deras arbete så köpte en liten söt fjäder. Nu ska jag försöka kurera min hals med massa te.

Finns inte så mkt plats kvar i örat dock


Fulsnygg

Gick upp en timme innan klockan ringde och satte i mig både ipren och alvedon och gick och la mig sen igen. De var bra gjort för nu känner jag knappt av febern alls. Redovisning om lokala elenergilösningar i miljökursen nu och jag känner mig tokfyndig som har rotat fram det här fulsnygga fågelhalsbandet. Man blir ju bara glad av det tycker jag. Önska mig lycka till nu i alla fall, snart över.

Köpt i new york tror jag kanske..


the fantastic mr fox.

The fantastic mr fox. Har du inte sett den, se den. Och helst i morgon.

 

 


Feber

När jag vaknade i morse hade skyhög feber och så svullen hals att jag knappt kunde svälja. Jaha?! Så gick planerna att gå på mattehjälp och föresläsning på förmiddagen. Bara att gå tillbaka till sängen igen. Vaknade nyss av en kurrande mage. Lite har nog febern gått ner nu känns det som och det är ju tur. I morgon MÅSTE jag nämligen redovisa miljöarbetet, hoppas att jag har en röst då.

Blev sjukt sugen på muminkex igår och kom fram till att de nog inte finns att få tag på längre? syndruckus


Mars?!

Jaha, och så var det helt plötsigt mars? Helt sjukt. Vaknade upp med superhes röst idag och det känns ju lite segt. På torsdag ska vi hålla i vår presentation av miljöarbetet så då måste rösten vara tillbaka faktiskt. Nu ska hela dagen ägnas åt att finslipa powerpointen och annat sånt trevligt.RSS 2.0