Mot släktmiddag

Nu sticker jag på familjemiddag hos farmor klädd i ny klänning med puffiga ärmar. Ha en bra söndag!


 Mörkblå klänning från ginatricot, reafynd från igår


Julklappar

Jag älskar verkligen presenter, både att få och ge bort. Vi i familjen hade julklappsutdelning redan 23 och sen på julafton när vi firade med kusiner och farbröder och massa släkt hit och dit hoppade vi klappar helt för att det skulle bli lite smidigare. Här kommer en del av julklapparna jag fick av min familj. Tack så mycket, jag är hur nöjd som helst!


 En Fiorelli-väska..som jag inte helt ännu bestämt om jag ska behålla

 Body Shops Vitamin E-hudvårdsserie som jag önskat mig

 Gymkort på friskvågen, Gucci-parfym (som jag haft tidigare men som inte tillverkas längre!) och silversked..snart uppe i tolv

 Strumpbyxor, strumpor och fårvantar. Olive body butter och shower gel låg i sista paketet från Body shop. Utöver detta fick jag bland annat en marsipangris, ett överfallslarm, en pärla att hänga i mitt thomas sabo-armband och hårprodukter.


Lite mer jul

Så var julen slut då? Nästan i alla fall. Hur mysigt som helst har det i alla fall varit. Nu ska jag dra ut på julen lite till och kika på presenter och äta pepparkakor så blir det nog ett ordentligt inlägg om alltihopa i morgon. En mysig bild på paket jag fick kommer här i alla fall:


 Min mor gör så fina paket


 Rufsigt hår får man ha på juldagen


Julgranen

Nu ska jag strax fira jul med min familj. Vi har som tradition att titta på Ett päron till farsa firar jul varje år den 23 december. Utan den känns det inte riktigt jul tycker jag. Antagligen ska vi dela ut julklappar till varandra redan ikväll efter som vi ska flänga runt med släkt så mycket i morgon. Så här fint har min mor pyntat granen:


 En riktig gran måste det vara!


Julklapp

Idag har jag haft det julmysigt, varit ute och gått i snön och bytt julklapp med Calle. Jag fick det fina Thomas Sabo-armbandet som jag har önskat mig. Tack! Ett fint L hängde på det också. Nu får jag jobba på att fylle på med fler berlocker.


 Superfint tycker jag^^


22 december

Här kommer en bild på hur fint det var i kyrkan igår. Träffade på några gamla lärare men det var ingen som frågade varför vi var där. På kvällen blev det dags för den årliga traditionen med Die Hard och julmys och det var hur trevligt som helst. Jag och Johanna bytte julklappar och jag fick den superfina skålen från Marimekko som jag har önskat mig, lägger nog upp en bild på den senare..


 Här sjunger alla körer någon trevlig julsång


Mot kyrkan

Redo för att gå till kyrkan och lyssna på julavslutning! Trots att jag inte går i skolan längre är det hemskt mysigt och det är ju faktiskt öppet för allmänheten..jag är faktiskt allmänhet. Efter det blir det den årliga fikan med listskrivande till BeO och julklappsbyte med Johanna. Mysig första lediga dag!


 inviger min julaftonsklänning dag


Nu är det jul!

Så där ja. Nu är sista arbetsdagen som elevassistent den här hösten slut. Skönt och lite sorgligt ändå, men så är det. Jag fick en ask merci av min elev, hemskt gulligt tycker jag. Nu är väskan packad med kläder och grejer, en kasse är packad med julklappar och julgodis och snart ska jag alltså ta tåget och åka hem till Varberg för att fira jul. Känns väldigt vuxet att åka hem till sina föräldrar för att det är jul.. Tänker på "Driving home for christmas". Nu tar jag på mig min knasiga tomteklänning och firar jul!



 


Sista dagen

Idag är det faktiskt min sista dag på jobbet! I eftermiddag packar jag väskan och åker hem för jul. Dagen ska spenderas genom att titta på skolans vollybollturnering så idag har jag tagit på mig min varmaste kofta. Tror på en bra dag!


 Höstens bästa koftköp!


Cake or death?

Herregud så mycket jag har skrattat ikväll! Om du inte känner till Eddie Izzard och allt kul han har gjort får du gå in på youtube nu. "Stripped" var lika kul och klockren som allt annat han gör och var du inte där ikväll missade du verkligen något. Vilket bra slut på veckan!


 Skandinavium var som fullsatt


Eddie Izzard

Åh! Nu ska jag följa med min familj och se Eddie Izzard i Göteborg. Fy tusan så roligt! Ha en bra söndagkväll alla.


 Någon mer som ska dit?


4 advent

Idag är det faktiskt 4 advent och bara 4 dagar kvar till julafton! Det går fort nu. Idag har jag träffat Malin och tagit en fika med henne. Vi har pratat lite utbildning och framtid men framför allt tagit igen en himla massa för det var så längesedan vi sågs. Trotsade kylan gjorde vi i alla fall och efter en promenad hem är mina fötter verkligen stelfrusna. Tur att jag fick massa fotvårdsprodukter i dagens paket från Body Shop! Nu ska här pysslas om.

Förresten, superkul med alla nya besökare och den stigande besöksstatistiken. Om någon har frågor eller synpunkter om innehållet här så är det bara att skriva en kommentar.


 Fotvård i dagens paket


Lördag

Lagom dålig uppdatering här men jag har haft fullt upp! Eller ja..dålig tillgång till en dator i alla fall. Igår hade jag och Isak en trevlig dag i Göteborg i alla fall. Det var sjukt mycket folk och sjukt mycket julklappar överallt. När det inte gick att betala med kort i en affär fick vi förklaringen att det var så många som handlade just nu att banken mådde dåligt..sjukt. Vi åt på fröken Olsson och hade det allmänt trevligt ändå. På kvällen åt jag och Calle god mat hos mina föräldrar och han tittade på Inglorious Bastards medan jag vilade ögonen lite..bra lördag!


 Så här såg jag ut igår


Kul fredag

Kvällen igår var jättemysig. Det är verkligen supergott med indisk mat! Jag och Isak började kvällen i lägenheten med att dela på en flaska vin och snacka skit. Mycket trevligt. Sedan började vi traska mot området där jag fått för mig att den restaurangen kanske låg.. Det gick fint och tillslut hittade vi faktiskt det lilla stället. Där blev det mat, mer vin och mer snack. Efter det drog vi och lyssnade på en spelning med varbergsfolk som vi råkade träffa, random men väldigt kul. Nu ska vi snart in till stan och kika i affärer.

 Linnea och Eric


Hurra för fredag

Hurra för fredag! Hurra för att det är min (typ) sista dag på jobbet! Hurra! I eftermiddag blir det julklappsleken på jobbet och sen kommer Isak till Göteborg och ska leka med mig. Vår plan är min nya indiska favvorestaurang än så länge. Dagen till ära är jag fredagsfin med lockigt hår.


 Har nog inte gjort lockar sedan jag flyttade till gbg..men det är hemskt trevligt tycker jag


Julklappslek

I morgon är det min näst sista dag på jobbet och hela personalen ska leka julklappsleken. Efterspm Lagerhaus är kanske den bästa affären som finns köpte jag massa småpresenter därifrån. Den söta grisklubban skulle jag gärna vilja ha själv så ska försöka få det paketet..haha. Nu ska allt slås in!


 Disktrasa, godis, klistermärken och såpbubblor


Kedjor

För några veckor sedan råkade jag ju köpa ett till par svart stövlar som jag gjorde om lite genom att måla spännena svarta. Kände att de fortfarande inte var riktigt 100 som jag ville så nu i förra veckan hängde jag på lite kedjor. Ska eventuellt knåpa fast några nitar längst ner också men det återstår att se. På min fars reaktion när han fick se dem förstod jag att han tyckte det var klösa-ut-ögonen-fult, men jag är ganska nöjd. Vad tycks?


More than words


 Bara för att jag har haft den här i huvudet sedan jag var på estetkonserten på PS


Läppglans

Idag är det torsdag och nu är det verkligen inte många dagar kvar.. I eftermiddag har jag ingenting planerat förutom att slå in några paket så jag ser fram emot att kura ner mig i soffan efter jobbet. I dagens paket från Body Shop fick jag läppglans i en jättefin färg, som inte riktigt syns så bra på bilden, men jag är nöjd. Önskar alla en trevlig torsdag!


 Hurra för presenter!


Ruskfika

Efter en trevlig dag igår med lite julmarknad på skolan så snöade det faktiskt massa när jag slutade jobbet. Mysigt! Då tog jag mig till café Vanilj i ruskvädret och fikade med pojken till höger på bilden. Lyckades även hitta paket till julklappsleken jobbet ska leka på fredag, så det var bra. Bilder på de söta presenterna från Lagerhaus kommer i eftermiddag..


 kaffesugen?


Fixa snö nu!

"Men var är snön?!" har Cicci sagt kanske tio gånger nu på morgonen. Jag kan inte göra något annat än att fråga det samma. Var är egentligen snön? Igår kväll föll det ganska mycket men nu syns det knappt. Dåligt. Får hoppas på att marken är täckt i eftermiddag när jag slutar jobbet.


Cicci: Men Lisa, fixa snö då!


Bridget Jones dagbok

Så där, ska snart hämta tredje tvätten från tvättstugan och sen bädda ner mig i soffan och vänta på att Cicci ska komma hem från Chalmers. Ikväll går nämligen Bridget Jones dagbok på TV och det får man ju inte missa! Går på kanal 5 klockan 9.


 och vem är liksom inte lite kär i Colin Firth?


Pyssel och viktigheter

Eftermiddagen har och kommer bestå av pyssel och viktigheter. De sista inbjudningarna till min och min brors nyårsfest är nu adresserade och skickade, och en av de sista julklapparna är inslagna. Nu ska jag städa lite och klockan fem har jag tvättid. Får se om det blir mer pepparkaksbak också. Förresten så provade jag bustiern som jag skrev om i förra inlägget och den var superskön! Skit också, nu vill jag ha den jättemycket!


 piffade upp lite genom att skriva jullåtstext


Craving..BIG TIME

Min önskelista till tomten börjar väl bli lite väl lång nu kanske..men har någon sett en snyggare bustier än den här. Eh nej. Den är så fin! Är det verkligen ok att önska sig underkläder av tomten? Hmm. I alla fall, den finns på Kappahl i vitt och svart. Måste nog kila dit efter jobbet och prova en, bara för att vilja ha den ännu mer..


 Så himla prinsessfin!


9 nätter före jul?

Oj nu har jag lite bråttom till jobbet. Idag är det i alla fall den 15 december och nu är det verkligen inte många dagar kvar till jul. Kyligt är det också så idag hoppas jag på snö! Den varma sjalen på bilden fick komma fram idag, men hinner dock inte ta någon ny bild. Nu ska jag rusa!


 Mysig sjal som jag fått i present någon gång


Monki

Tomten, om du skulle ha vägarna förbi Monki så vill jag ha det här:


Tack på förhand


God morgon

God morgon måndag! Jag hade inte riktigt lust att gå upp, inte riktigt lust att klä på mig och verkligen inte lust att gå ut i kyla och traska till jobbet nu. Men för att citera Gena Davis, "Life is pain. Get used to it." Haha. Men dagen blir nog inte så tokig ändå för i eftermiddag kommer Calle och hälsar på en stund innan han ska på konsert. Det är nog inte bara han som har fått idén att gå på Alice Cooper idag skulle jag tro..


 Nu


Tredje advent

Tredje advent idag så tredje ljuset tänds. Så här mysigt har vi det i vår lägenhet nu.


 Adventljusstaken har jag köpt på Åhléns


Lucia

Så var det söndag igen. Tyvärr blev det årliga luciafirandet i morse lite misslyckat när vi lyckades missa luciatåget på tv. Men det var en mysig morgon med lussekatter och pepparkakor ändå. Eftermiddagen spenderades på Mignon med Elias. Supertrevligt att äntligen ta fikan som vi pratat om i kanske två år. Det blev mycket minnen och nostalgiprat. En trevlig söndag!

 I dagens paket från Body shop fick jag en Facial Buffer och Cleansing Wipes


Knaprar pepparkakor

I morse, ja eller klockan 11.42, tåg jag och Agnes tåget till Varberg så här sitter jag nu i mina föräldrars kök och knaprar pepparkakor. Mycket trevligt. Eftersom jag har släpat laptoppen ända hit får jag ju allt se till att skriva ett inlägg också. Riktigt kul att det var så många som kikade in här igår, tack för alla snälla kommentarer och jag hopps att många av er stannar. Nu blir det mer pepparkakor!


 Skönt att åka tåg i lång stickad tröja och glasögon.


A Christmas Carol

Oj vilken mysig dag jag hade igår! Efter jobbet mötte jag Agnes på centralen och vi gick och tog en fika och pratade strunt. På kvällen gick vi till bergakungen och såg A Christmas Carol i 3D. Riktigt julig och mysig, så den kan jag rekommendera. Efter det hittade vi en man som stod mitt i gatan och stoppade bilar så det blev lite dramatik med att ringa polisen där, men till slut kom vi fram till en liten Indisk krog som vi åt på. En väldigt mysig dag och kväll!


 Julfilmer är mysiga


Hurra för fredag

Hurra för fredag! Det absolut bästa med att jobba är faktiskt att det blir fredag. Idag har jag gjort mig fredagsfin med den nya klänningen jag köpte igår. Tyvärr ligger Cicci och sover så jag kan inte ta någon helkroppsbild så man ser hur den ser ut..men den svarta kjolen är ganska puffig och slutar vid knäna ungefär. I ryggen knyter man en liten rosett. Innehållet i dagens bodyshop-paket var också hur bra som helst. Fick en sån där kasse där det står "Vert n'est pas une couleur.." som jag har funderat på att köpa men som aldrig blivit av.. Tror att dagen kommer att bli bra.


 Lite så här ser klänningen ut upptill..fast nu har jag tagit på mig en svart kofta också.


Mer moringa

Snart är det äntligen fredag igen. Ska snart gå och lägga mig, bara ta en dusch först och lägga fram kläder för i morgon så jag slipper böka runt när Cicci sover på morgonen. Längtar efter mitt paket.. Jag hoppas nästa på mer moringa-saker, kan inte få nog!


 Vänner vet att jag gillar moringa så jag har ju byggt upp ett litet lager nu..


Mysig eftermiddag med Hilda

Har haft en supermysig eftermiddag med Hilda. Råkade köpa en klänning och det var inte riktigt meningen..men så kan det gå ibland. Hon fick tag på ganska många julklappar i alla fall. Nu sitter jag och Hilda i min soffa och tittar på TV..jag försöker förstå mig på Family Guy.


 Jag och Hilda hemma hos henne före balen


Snö

Så där ja! Nu sprider även jag lite julstämning på min blogg, med dalande små snöflingor. Hoppas ingen tycker det blir jobbigt att läsa. Nu kan det få bli jul och Karl Bertil Johnsson tack.


 "Det var förbanne mig det finaste jag har hört sedan jag konfirmerades. Vill du ha ett fikon?"


Presenter

I dagens paket från Body Shop fanns där både Olive Glossing Shampoo och Coconut Shower gel, man tackar! Jag har samlat allt jag har fått hittills i en liten låda och den börjar bli ganska full vid det här laget, och då har jag ju ändå nästan alla stora paket kvar. Jag ångrar inte att jag köpte kalendern..haha.
     I eftermiddag kommer Hilda och hälsar på, och det ska bli supermysigt. I och för sig har jag nästan inga julklappar kvar att köpa, men det är alltid mysigt att kika i affärer.


Sitter här och luktar på cocosen nu.


Idag har jag på mig en varm klänning från H&M, koftan och läderskärpet är presenter.

(Ja jag vet att jag ska skulle ha skurat spegeln igår)


Jenny don't be hasty

Oj så nervösa alla ettor som skulle skriva nationellt prov var i morse. Stämningen fick mig konstigt nog att sakna gymnasietiden ännu mer. Det var kanske inte så trevligt att vara nervös, men gud så skönt det var sen när man hade gjort provet eller uppstatsen eller vad det nu kan ha varit. Jaja, jag är väl den enda som skanar plugg och prov kanske? 
     Nu har jag i alla fall träffa Jenny och det var verkligen inte igår som vi pusslade ihop våra scheman. Riktigt kuligt att ses! Det blev fika på Vanilj och Cicci kom också förbi när hon slutat skolan. Mysig eftermiddag.


Letade upp en sömnig bild från Napa 09. Hur sega ser vi ut på en skala egentlien? Haha. Saknar långt blont hår! (vi låtsas inte om att det typ var gult och min mamma sa att det såg ut som ruttet hö, det gjorde det inte alls!)


Jul på Lindex

Någon som har kikat in på Lindexs hemsida på senaste tiden? Där finns massa mysiga julkampanjer och många snygga grejer. Tomten, här är några favoriter:


 Hur söta är inte de läderhandskarna?^^


Nutmeg and vanilla

Nästan klar för att gå till jobbet. Idag ska jag vakta nationellt matteprov på morgonen, sen vanlig jobbdag och i eftermiddag kommer Jenny och hälsar på. Ska försöka komma ihåg att posta lite inbjudningskort också. Hoppas på en trevlig dag.
 


 Nutmeg and vanilla bath and shower gel låg i dagens paket


Hjärtan

Ikväll är jag ensam hemma så det blir massa pyssel. Missade tyvärr min tvättid, men lite pepparkaksbak har det blivit och nu ska jag sätta mig och adressera kuvert med en fin penna jag köpte idag.


 Söta små hjärtan blev det idag


Kategorier

Eftersom jag har haft den här bloggen i snart ett halvår (oj vad tiden gör fort!) så böjar det bli ganska många inlägg som inte alls går att orientera sig i. Så, jag har gjort några kategorier och roat mig med att sortera alla inlägg. Ni kan därför nu ta och kika i:

 

The loved ones: inlägg med/om nära och kära

Out and about: resor och trevliga tillställningar

Housewifepyssel: pyssel, matlagning, bakning och knåp

Dresscode: klädval och grejs helt enkelt

Dreaming of..: ”jag vill ha”-saker och lite tips

And I am a material girl: shoppat, fått och införskaffat

Allmänt rammel: allmänt rammel..ganska många inlägg där kanske


 Sånt här får i se under Dresscode


 ..och sånt här får ni se under Houswifepyssel


Black Velvet Apricot

I december är det verkligen lätt att komma ihåg vilket datum det är. Idag är det den 8e och alltså bara 16 dagar kvar till julafton, fast ännu mer intressant, bara 13 dagar kvar till ledighet! Idagens paket fick jag body lotion som doftar "Black Velvet Apricot", så nu luktar hela jag det. Efter jobbet idag ska det skrivas inbjudningar!


 Presenter hurra!


Klänning från H&M, kofta från New Yorker och halsband från Pilgrim


2012

2012 var faktiskt inte så dålig som folk har sagt. Visst var den väldigt väldigt amerikans men vem hade väntat sig något annat. Så har du lust att se den bara gör det. Haha


 ojojoj vad världen går under här..ojoj


Vecka 50

 Måndag vecka 50 idag och bara två hela jobbveckor kvar tills jul. Den här veckan kommer det folk från Varberg och hälsar på nästan varje dag så det ska bli trevligt. I eftermiddag kommer Calle och vi ska kika på en och annan julklapp och gå och se 2012, hoppas att den är bättre än vad man har hört..
 


 I dagens paket låg det moringa shower gel, mums!


Bästa paketet

Redan söndag kväll igen. Men nu är det andra advent och inte så långt kvar på det här året faktiskt. Dagen har varit jättemysig med fika på Mignon med Hilda och lite småpyssel i lägenheten nu på kvällen. Måste tipsa om vad jag fick i mitt paket från Body Shop idag. Nagelfilar, en nagelpoleringskloss och nagel&handkräm. Har aldrig testat en poleringskloss tidigare men den var verkligen hur bra som helst! 4 sidor med olika grovheter där den mjukaste sidan gör naglarna superblanka. Krämen var också hur skön som helst. Julklappstips till antagligen alla som tar hand om sina naglar.


 Gick in på hemsidan men hittade inte poleringsklossen..men krämen kostar 135 kr och den rekomenderar jag verkligen!


Estetkonsert

Idag sov jag riktigt länge, så ska det vara på helgen. Eftermiddagen har spenderats med Isak och Johanna på PS eftersom det var estetkonsert. Många trevliga nummer och "Mer av dig" var ett av de gulligare. Lite tråkigt att det är så många nu som man inte känner. Kände inte igen en enda etta och kanske max fem tvåor. Jaja, så blir det väl när tiden går. Nu sitter jag och bloggar och Calle lagar mat. Så borde det vara tycker jag, haha. Fläskfilé och färsk pasta tror jag det blir.. Sen blir det nog en julfilmsfavorit - Long kiss goodnigt. Fy attans så bra den är!

Alla esteter upp på scen på sista nummret som var This old heart of mine


Merry Cranberry

Dagens present från Body Shop var förresten body butter "Merry Cranberry" och den luktar verkligen mums! Den måste jag nog köpa när den här lilla burken tar slut. Julig känns den också.

det är verkligen mysigt att få små paket hela tiden


Nudity is not a crime

Fredagskvällen blev hur trevlig som helst. Först god mat hos mina föräldrar, sen "På spåret" med Calle och Mattias och till sist bar det av till Campus där Nudity is not a crime spelade. Mycket bra! Men när folk hoppade omkring som bäst och började klä av sig gick jag och Johanna faktiskt ut och kikade in genom glasväggen istället. Vi möttes av ett hav av svettiga människor när vi kom in igen. Hur som , väldigt trevlig kväll!

hurra


Here we go

Nu har jag packat, sminkat mig och bytt kläder. Dags att åka till Varberg!


 Jättesotade ögon men det syns ju inte alls på bilden..hmm


Fredag hela dagen

Nu sitter jag och mumsar clementin till frukost och inser att jag börjar bli lite sen till jobbet.. Men idag är det fredag hela dagen så humöret är på topp! Helgen har massa roligheter att bjuda på för jag ska till Varberg och gå på både spelning och estetkonsert. Båda ska bli hur mysiga som helst. I dagens paket fick jag en pincett inslagen i rött papper, man kan nog inte äga för många. Fredagsfin idag med svart puffärmad skjorta:


 skjorta från ginatricot, och ännu en djurmönstrad sjal idag från VeroModa?


present till mig lalala^^


Nya stövlar

Hemma från en mysig eftermiddag med min mor. Vi har fikat på Fröken Olsson och gått i trevliga affärer som Prickig katt. Riktigt kallt ute nu så lite snö kan väl komma också tycker jag. Förresten så råkade jag köpa nya stövlar på Scorett här om dagen som jag hade på mig idag. Okay, det kanske räcker med stövlar nu. Men jag hade faktiskt inga svarta utan klack! När jag köpte dem hade de små guldspännen men de har jag målat svarta nu, blev mycket snyggare. Hoppas man ser något på den dåliga bilden..


 Praktiskt med lårhöga stövlar när det är kallt ute


Så här såg de ut med guldiga spännen^^


Ruby Thursday

Idag är det alltså torsdag. Dagen började bra med att jag fick body scrub som luktade aprikos i mitt paket från Body Shop. Jobbar ungefär till 3 idag, och i eftermiddag kommer min mor hem till mig, första gången sedan flyttlasset gick så det ska bli mysigt. Vi ska gå ut och fika och ha det trevligt så dagen blir nog ganska bra. Så här är jag klädd idag:  


Klänning och skärp med kedja från H&M, kofta från ginatricot och sjal från Carlings

present!


presentpåse

Så här mysigt blev det efter inslagningen. Blev ganska många kulor så en liten påse får följa med till jobbet i morgon så får min far smaka.


 mysigt med små presentpåsar


Mozartkulor

Äntligen kväll säger jag! Jag är supertrött efter en lång dag med massa saker att göra. Slutade jobber vid 4 och sen dess har jag gjort ärenden på stan och gjort Mozartkulor som jag ska ge bort. Nu står de i kylen och stelnar. Nu får det nog räcka med allt bakande hela tiden tror jag. Det är mysigt, men det är ju superjobbigt med all disk när man inte har diskmaskin.. Nu ska jag nog städa, ska bara pausa lite framför TVn först.


 Mozartkulor som stelnar


Moringa!

Hurra! Dagens present från body shop var en liten burk moringa. Den är min favorit! Bra start på dagen. Annars så är det en lång jobbdag idag och när jag kommer hem ska jag göra viktiga måstegöras-saker som att städa. Jaha, nu ska jag skala en clementin, god morgon!


 Moringa!


Kaffepaus

Mm, nu sitter jag med en kopp kaffe på Fröken Olssons och pustar lite. Idag är det öppet hus på skolan så jag kommer att få stanna ganska länge och göra i ordning och fixa där och då hinner jag inte till stan och göra dagens ärenden innan det är dags att vara hemma till tvättiden. Så därför tar jag en vända nu mitt på dagen och fixar det jag skulle göra idag. Jag har bland annat bytt min fina klänning jag ska ha på julafton. Här är en liten smygtitt så ingen råkar köper en likadan:


 
 flera skira lager känns juligt


Men det är ju födelsedag!

Agnes och Nattis fyller 19 år idag! Hurra! Hittade två gamla läskiga-ögon-bilder..


 minst tre år sedan en mysig dag i min mors lägenhet


hur gammal den här är vet jag ens inte..men jag är blond och toklockig..

Gos på er! <3


Cannabis

1 december! Nu borde det vara snö.. I alla fall så har jag öppnat mitt första paket från Body Shop och fick en handkräm med cannabis i. Tackar! Jag bara älskar alla tuber och burkar med krämer och grejer så jag kommer säkert bli massa glad för allt. Väldigt trevligt att börja dagen med en present.


 Någon som har testat den här?


RSS 2.0