Where do you go to my lovely

Okay, nu har jag faktiskt fixat så att man får trycka på play helt själv om man vill höra musik. En ny låt dagen till ära som jag tycker om väldigt mycket.


 Hit någonstans läntar jag när jag hör låten.

Bjørg Jewellery

Haft det trevligt på stan med Johanna. Hon hittade ingen skjorta men köpte sig en ny mobil. Bräsigt! Själv så har jag blivit helt frälst i det nya (nytt för mig i alla fall) smyckesmärket Bjørg Jewellery. Tyvärr så är de dyra som snus så det lär dröja ett tag innan jag kan skaffa mig ett men här under är två favoriter. Ett guldhjärta och en berlock med texten "frankly my dear I don't give a damn", som är ett citat ur borta med vinden om jag inte mins helt fel.
 

Fy attans va fina de är!

Johanna

Det blev ingen minigolf igår för jag mådde inte så bra. Men nu ska jag snart ner på stan och träffa Johanna. Ska hämta några stövlar jag lämnat in på omklackning och Johanna skulle nog köpa en skjorta. Dumt tråkväder är det också så kommer säkert vara genomblöt när jag är nere. Ikväll blir det musikal!

 Johanna ♥

Ordning och reda

Jag och Cicci har mest pratat om Göteborg och vår lägenhet hela dagen. Vi har bland annat varit på rusta och Ö&B och tittat på osthyvlar, diskställ, bunkar och annat viktigt. Fick köpt mig en liten förvaringslåda och har nu omplacerat mina mascaror och grejer som höll på att svämma över. För varmt för att ha jacka idag så letade fram en zebrasjal från Carlings som kändes lagom.

 Lite sleazecooldudeman idag.


Ordning och reda.

Sad

Har varit på dåligt humör hela morgonen och lyckas inte göra något rätt idag. Ska träffa Cicci vid 3 så hoppas det muntrar upp mig lite. Nu ska jag dricka utspädd tranbärsjuice och tycka lite synd om mig själv.


 Inhandlade förresten en vit kofta igår. Ser det som en investering i mitt
 nya liv.

Harry Potter

Just varit på bio med Calle och tittat på Harry Potter nånting nånting.. Ja det är ju alltid trevligt att gå på bio och filmen var ganska mysig men jag gillar inte riktigt Harry. Är inte han lite ego? Men det gör inte så mycket. Passade på att undvika min mattelärare från grundskolan som satt på samma rad. Tydligen ska jag spela minigolf i morgon, så nu ska jag ladda.

 Titta i min bok som jag har här, är inte allt jag har mycket mer spännande
 än allt du har för jag är faktiskt den utvalde, är du det? Nä just det.

Musik!

Haft en trevlig dag på stan. Först en fika med Fanny på Paganini, tydligen kan man inte få varm mat där mellan 11-15?! Nej det är ju helt sjukt att servera mat under lunchtid? Sen var jag med Isak på pålitliga Espresso House. Present till er som läser min blogg, 4 söta små låtar som en rosa björn spelar upp. Sjukt nöjd över att jag lyckades få dit den! (Man kan ju stänga av om man inte gillar dem)

Necklace

Nu ska jag iväg och träffa Johanna och äntligen få min lön. Efter det ska jag kila ner till stan och träffa Fanny och prata om skatteverk och skit över en lunch. Har på mig detta söta halsband som jag köpte igår.

 Jag tycker inte det ser ut som det kommer från H&M.

Public Enemies

Sett Public Enemies nu med Anthony. Sevärd absolut, men inte riktigt så bra som jag trodde. Men Johnny Depp är ju toksnygg så bara det är ju värt biljettpriset. I morgon har jag massa planer med olika människor så det kommer bli nice.

 Fler män i rock och hatt, tack.

Recept

Hemma från en trevlig sväng på stan. Fick lämnat in mina stövlar och fick köpt lite grejer. Köpte bland annat den här boken som jag har pysslat lite på nu. Min tanke är att jag ska hinna samla ihop lite olika recept som jag tycker om innan vi flyttar, eftersom jag nu tydligen ska bli sjukt bra på att laga mat. Då skadar det ju inte med en söt receptbok! Fikade även med Jenny och Hilda på Espresso House och hade det allmänt trevligt. Nej jag hämtade visst aldrig min lön, det blir i morgon.
 
 Inhandlat på Bokia

regn

Snackat med skatteverket i nästan en timme, sjukt segt. Nu ska jag trotsa regnet och ta mig ner till stan för att göra lite ärenden. Bland annat lämna in några stövlar på omklackning och köpa material till en ny idé jag har. Sen ska jag åka med Johanna och hämta lön på Vareborg. Ska försöka hitta någon som vill kila ner till stan nu bara.

Ny tunika från ginatricot

Satinelle soft

Nu har jag testat min nyinköpta epilator från Philips, Satinelle soft. En epilator drar upp hårstråna från roten istället för att skära av dem som en rakapparat. Epilerade benen och det gjorde faktiskt inte alls så ont som jag trodde det skulle göra. Hoppas benen håller sig lena länge nu, ska hålla upp till fyra veckor.

 Inhandlad på Ge-kås för typ 400kr.

Mest hårspännen

Sent första inlägg idag. Idag har jag sovit länge, rostat bröd, varit på ett mycket frustrerande kommittémöte, hängt utanför teatern, ätit sallad med min far och gjort små men viktiga saker som att slänga alla dåliga hårspännen och fylla på med bra. Därav den otroligt skarpa bilden. Kvällens plan är att ta det lugn och samla mig inför att prata med skatteverket i morgon.

 Fyllde på med 6 nya paket men de är säkert borta om
 några dagar.

On my way

Det var ett jättefint bröllop, men stannade bara på vigseln. Nu har jag bytt om och ätit och väntar på att Cicci ska komma hit så vi kan åka hem till Jenny för att förfesta lite. Försökte ta kort på min klänning men det blev ju helt fail, men jaja. Ha en trevlig kväll, ses på stan!


 Ny klänning från ginatricot och läderskärp i midjan.
Armband från MQ ochpearls for girls.

På väg till bröllop

Snart dags för bröllop. Tror väl att det är så att man inte får ha på sig vitt eller svart som gäst? Eller har jag hittat på det själv? Det är mycket möjligt, men jag valde ljusrosa för säkerhetens skull.

 Klänning från Monki(omsydd till axelbandslös), samma skärp som igår
väskan är mammas gamla

SatC

Virrar runt lite och känner mig småstressad utan någon direkt anledning. Dagens plan är följa med Anthony på bröllop vid 5, sen träffa lite vänner för att förfesta lite och ikväll antagligen gå till oscars. Har nästan bestämt mig för vad jag ska ha på mig på bröllopet så nu har jag ganska många timmar på mig att stryka, tvätta håret, sminka mig och allt sånt. Nu tänker jag bänka mig framför TVn och titta på mer Sex and the City. En sak jag har kommit på med den serien som verkligen är sjuk är att de bor i NY, galet stor stad, men ändå lyckas de "springa in" i bekanta på gatan hela tiden! Hur lyckas de?! HELA TIDEN! Jaja.

Sunny stand up

Färdigstruken klänning och väntar på att Cicci ska komma hit. Vi ska först till Chinasea och äta, funderar på kyckling i jordnötssås, sen ska vi till Majas vid havet och se Sunny Stand up med bland annat Johan Glans, David Batra, Måns Möller, Thomas Järvheden och Özz Nûjen. Efter det får vi se vad som händer. Kul kul! Nu är jag hungrig så hoppas Cicci kommer snart.


Klänning och skärp köpta på Cypern, jeansshorts (som iofs inte syns) från
 H&M, armband från Pearls for girls

  


Namnsdag

Yesyes, nu är man brunett då. Tar nog ett tag att vänja sig vid men eftersom jag egentligen är brunhårig passar nu mina ögonbryn mig igen, haha. Skulle egentligen åkt med Johanna och hämtat våra jordgubbslöner idag, men det blev aldrig av. Istället har jag tittat på Sex and the City och letat efter något att ha på mig ikväll. Ska ta och stryka en klänning nu. Förresten har jag namnsdag idag!

 4 nyanser av brunt, hehe nä fy vad dålig

Blondes have more fun?

Nu sitter jag här med den här hårfärgen i håret. Blev visst aldrig av igår. Har försökt komma på när jag senast var brunhårig och tror att det var hösten 07, så det var ju ett tag sedan. Hade kanske fortsatt vara blond om det inte vore så att  mitt jobb kräver att jag färgar håret mörkt. (Egentligen är det min mor som kräver att jag färgar det mörkt för annars kommer jag se oseriös ut! Eller något..) Men det gör inte så mycket. Ska bli ganska trevligt att vara brunett igen.

 Färgen heter mörk guldblond..vem bestämmer ens de namnen?

Lotus Splendor

Här är mitt fantastiska fynd från igår. Min kärlek till dyra sminkmärken fick mig att göra små glädjeskutt när jag hittade Lancômes fantastiska Lotus Splendor på rea. Bilderna visar verkligen inte hur snygg den är, men tänk er 30 000 gånger snyggare än så här. Ordinarie pris låg på 595kr.

 
 
 

Mest tokregn

Började dagen med att testa min nya vågtång från obhnordica. Tyckte att resultatet blev rätt trevligt men självklart så tokregnade det halva dagen så det var fint i kanske 3 minuter. Men men. Hade en trevlig lunch med Fanny och babblade på om mest ingenting. När hon var tvungen att springa tillbaka till sitt jobb fick jag sysselsätta mig själv i en och en halv timme innan Jenny kom ner och gjorde mig sällskap. Impuls-solade i en kvart på solsidan i min ensamhet. Sedan blev det girltalk på Espresso House och en trevlig promenad hem. Kvällens planer är städa, städa på riktigt och färga håret!

 Skjorta från ginatricot och nytt läderskärp från H&M.

Give me hope Johanna

Har haft en tokmysig dag med Johanna idag. Vi har shoppat lite, lunchat på espresso house, tittat på film och pratat massa. Slänger upp en bild i morgon på ett fantastiskt fynd jag köpt. Vi såg dessutom en person utklädd till korall på stan, mycket spännande!

 En av filmerna vi såg. Sjukt tjejig och mysig.

Hjälp!

Ska ner till stan och träffa Johanna, men kommer bli lite sen för detta hände just!

Hjälp! Bekant till familjen ringer på dörren och frågar om min far är hemma, nej det är han inte, jaha men då får du ta hand om de här. Jag lägger dem i köket åt dig, akta klorna, om de får tag på ett finger släpper de aldrig, då ska du bara bryta av klon, ja eller fingret. Hej då, vi ses.

 


 De kryper omkring och rör på sig! Och så knastrar de..

Smoothies

Eftersom jag mer eller mindre har lovat Cicci att vi ska ha Smoothie-frukost när vi bor i den nya lägenheten så inhandlade jag igår denna söta bok, Smoothies & Juicer. Så här är några exempel på vad som kommer serveras hemma hos oss:
  

  

Luxury for every day

Yes! Äntligen hittat en väska jag tycker om som nu ska matcha min nya pedagogiska personlighet. Jag kan ju uppenbarligen inte ha en trasig H&M-väska när jag börjar jobba ju. Hittade den i en väskaffär utanför Ge-kås. Den är tokstor, svart och kommer från Friis & Company.



"Luxury for every day" för ynka *host* 699kr

Mot Ge-kås

Heading for Ge-kås (köpa hårspännen!) and this is what I'm wearing;

 klänning från Lindex, kofta från Saint Tropez, halsband från Pilgrim
 och armband från Pearls for girls

Ghost of hur man uttalar McConaughey



Tjejerna i ramarna på planschen var inte med i filmen..


Igår kikade jag och Anthony på Ghosts of girlfriends past. Den får inte 4 av 5 toasters men den var lite gullig ändå. En sån där film man bara ser en gång, men man ångrar det åtminstone inte.

Little magic glasses

Nu har jag letat som en tok! Mina glasögon finns inte! De har varit borta i nästan 2 veckor, och nu när jag skulle leta upp en bild där jag hade dem på mig så hittade jag ingenting och började seriöst överväga tanken att jag kanske aldrig haft några.. Men, bevis! En liten bild fann jag så de existerar ju helt uppenbart. Sjukt elakt att ta andras glasögon!


 Dessutom har jag inte sett den där röda svävande pilen sedan ngn tog bilden..

Shiniest Apricot

Bra dag än så länge. Sov tills jag vaknade och sen kilade jag bort till Hilda vid halv ett-tiden. Vi kände båda att shoppa var det enda rätta att göra så det blev några timmar på stan. Men eftersom jag egentligen, enligt min far, inte klär mig tillräckligt respektabelt för att kunna jobba som elevassistent så är det ju inte mer än rätt att jag köper nytt. Jag fick fatt på två riktigt bra "jobb-outfits", en grå och en beige tunika. Sen bara råkade jag köpa en svart och en blommig klänning också. Men tuffast idag, har inhandlat ett läppstift från Dior! Lycka i färgen shiniest apricot. iiiiiii!



 Den grå är ruskigt tjusig och kommer passa tokbra med stövlar till hösten.

Jo men faktiskt

Ja, nu är det ju ändå faktiskt så att jag har tagit studenten, fått ett seriöst jobb, ska flytta hemifrån och dessutom byta stad! Borde inte detta dokumenters på något sätt ändå. Joho det borde det verkligen. Cicci kommer inte alls gilla detta men jag tänker dokumentera våra liv i storstaden Göteborg på denna blogg, så det så :D (cicci, du behöver ju inte läsa eftersom du kommer veta vad vi gjort i alla fall..yes)

Så det här är itt första inlägg för det "första" där det står hejhej det här är en blogg eller liknande skrev faktiskt inte jag! Det bara hände av sig själv :O


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0