Linnros

Har fått massa komplimanger för mitt halsband idag, kul kul. Fick tag på det på H&M i New York som sagt. Ikväll väntar konsert med Oskar Linnros. Ska bli riktigt najs! Skönt med en paus i mattepluggandet. Biljetten betalades dessutom förra månaden, så kostnaden är preskiberad.

Gillar stora halsband skarpt


Potter-logik

Hemma från en dag av matteplugg nu och fiskgratängen håller på att tillagas. Veckans-vara-gratäng-för-tio-kronor ska tilläggas. Jag lever helt efter veckans varor, studentliv hej hopp. Igårkväll såg jag den nyaste Harry Potter-filmen med fina klasskompisar och den var nog bra tror jag. Jag vet inte, har dålig koll på Harry Potter. De andra sa att den var bra. Jag undrar mest varför de ibland kan fixa saker med trollformer typ städa rum, fixa trasiga saker eller brutna näsor. Men ibland kan de absolut inte det, typ klippa hår, fixa trasiga öron eller klä på sig. Random?

Hör inte alls hit men Tove Styrke är den optimala människan tror jag. Sjumger bra och är äckligt snygg. Man blir ju bara arg över att hon är 92a


panik-ledig

Nu ska jag iväg på fotoutställning på världskulturis och efter det bär det av på adventsfika hos little farmor. Väldigt mysigt ska det bli. Ikväll blir det dessutom bio. Man får passa på att vara asledig och göra allt på helgens sista dag.

I fredags invigde jag ett halsband jag köpte i somras. Turkost och fint.


Matte

Det är sjukt vad veckan har gått fort. Det var ju måndag igår typ? Imorgon väntar i alla fall matteplugg. Tog ett kort på vår lilla föreläsare här om dagen. Han skriver hit och dit på alla sex tavlor, ibland från höger till vänster. Han skriver också andra ord än vad han menar så man får gissa ganska mycket.. Lite så här ser det ut på mina föreläsningar, om någon har undrat..

och ja, vi räknar bara med bokstäver typ.. man blir helt glad när det dyker upp någon siffra ibalnd


Kiwi

Jag har köpt en ask kiwi för 20 kr. Nu har jag ätit fem stycken och det kliar på min tunga. Helt värt!

kiwi


Grupparbete, check

Har inte riktigt haft tid för uppdateringar här eftersom all tid har lagts på arbetet som lämnades in igår. Rapport på 6000 ord om byggandet av ett Judiskt center i Gbg. Klart och betalt nu dock och det känns jäkligt skönt. Nöjd med resultatet? Nej, jag hatar grupparbeten. Idag hade vi den roligaste lektionen hittills i alla fall. Ritövning där vi tecknade en ritning med sektion, plan och översiktskartbild för hand. Sjukt kul! Tyvärr var det bara en lektion för att visa hur man gör om man inte hade haft datorer typ..jäkla datorer.

Översiktsbild Judiska centret


Jul på Liseberg

Nu ska jag sluta vara bitter över mitt grupparbete och dra till Liseberg med fina vänner istället. Fick komplimanger för mitt linne idag av personalen i skolfiket såatte..kommer från Forever 21 som sagt, lycka till att köpa ett likadant lilla kassatjej. Fast tack för komplimangen.

Nä nu pallar jag inte fräscha till mig. Upp med håret i en knut och traska iväg till Liseberg.


Ägg

Jobbade med arbetet fram till fem då Vicky följde med mig på lägenhetsvisning. Den var fin men jag tror inte det blir affär.. Ikväll har jag bakat för i morgon är det min tur att ta med fika till fikagruppen. Vad jag bakat avslöjar jag i morgon. Har hittat ett nytt recept, men jag tror att det kommer bli en favorit faktiskt.

vipsar ägg


CAD

CADen blev inlämnad i tid och allt! Nu blir det byggande i samhället hea dagen..

Vår inlämnade ritning


Coffie and ritningar

Så här ser mitt liv ut lite just nu, planritningar och kaffefläckar. I morgon ska ritningarna och en 3D-ritad lagerlokal skickas in så snart ska jag tillbaka till skolan igen. Svår men trevlig kurs.

Fast kaffet piffade till tycker jag



therearemanycloudsinthesky

Sitter i skolan och väntar på att mina gruppmedlemmar förhoppningsvis ska komma till mitt tillkallade möte..vi får se. Annars börjar jag klockan tio så något får jag väl gjort här tills dess i alla fall. Vårt arbete ska in om en vecka och jag börjar känna lite stress. Nu ska jag lugna mig med en kopp kaffe.

therearemanycloudsinthesky. btw det regnar!



Inledning syfte metod

Tack Anthony för en trevlig kväll i Bergsjön igår. Att det blev en sen kväll i fredags gjorde sig dock påminnt så både jag och Cicci toksomnade direkt när vi klev innanför dörren inatt. Idag hade det varit skönt att gosa i soffan framför någon tv-serie, men jag har mycket kvar på ett arbete jag måste skriva så nu har jag spenderat några timmar på skolan. Blir nog kvar här minst några till.. Julstämningen börjar krypa sig närmare i alla fall för i fredags tändes all julbelysning på stan. Fint är det.

fint är det


Nu är det slut på veckan

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyys! Yes, matteövning och CAD-föreläsning var det enda som stod på schemat idag. Efter det bjöd Lina på veckans fika, kolakakor och någon annan kaka jag nu glömt namnet på, innehöll korinter i alla fall. Mycket bra gjort där! Nästa vecka är det min tur.. Får se vad det blir av det. Ikväll ska jag få se hur klassisen Thomas bor vilket ska bli väldigt trevligt. Lite mat och vin blir det också.

Klänning med folkdräkts-feeling idag. Från H&M


Plugg? Mja-nja

Börjar kvart över ett idag men tog mig till skolan för några timmar sedan för att plugga. Dock har jag inte pluggat alls..men tanken var god. Sen väntar matteföreläsning och SI-matteövningsplugg. Gårdagen var fin och Sara, Jonatan och jag tog oss till Husaren för vinterns första mega-kanelbulle. Good times.

Sitter och väntar på min mat som Vicky är och värmer..lalala


Reuterswärdsmatte

Nu gav jag upp mattepluggandet och gick hem. Börjar starkt misstänka att min mattebok är skrivern av Oscar Reuterswärd. Går ihop gör det ju verkligen inte i alla fall..fick nog inte ihop en enda uppgift idag tror jag. Det hjälper ju inte att föreläsaren är japan och knappt gör sig förstådd heller. Iakttagelse: Nej, i sverige räknar vi inte från höger till vänster..nej.

Reuterswärd

Den ni

Klarade programmeringstentan! Glad tjej. Skulle pluggat ikväll men tänkte, nä hallå, här ska det firas! Nu myser jag i soffan med bra musik och bailys. Hurra.

Oj så bra


Söndag

Hurtig! Ja nu har jag fan varit hurtig alltså. Tog tag i saker och gick till gymmet idag också, trots att det är slappsöndag. Sprang i 45 min och styrketränade på det så jag är nöjd. I morse hade jag en jättetrevlig fika med Ulrika på favvofiket Fröken Olsson och efter det småstädade jag faktiskt lite. Gårdagen var inget att klaga på den heller. Mat och bio med min fina mor som kom till gbg för kvällen, och efter det lekte jag med Jonatan. Bailys och struntprat för hela slanten fick det bli.

Något random bild på halloween-outfiten som inte har med texten att göra. Bodyn är ny och kommer från H&M. Det tuffa halsbandet har jag köpt på Forever 21 i Miami tror jag, ringen likaså.


terapi-inlägg

Nu är det verkligen höst på riktigt, och snart vinter till och med. Egentligen har jag alltid tyckt om hösten, men nu gör den mig lite sentimental. Det är lätt att råka tänka tillbaka ett år och fastna där. Förra hösten/vintern var den jobbigaste tiden jag varit med om, av många anledningar som känns onödigt att ta upp. I efterhand hobby-diagnostiserar jag mig med deppression men vad vet jag. Jag tar tillfället i akt och tackar min fina Cicci för allt överseende hon har haft med mig. Men jag tog mig i kragen och i våras var jag som människa igen. Men nu är det höst och vissa mornar vaknar jag och de där känslorna är tillbaka. Sen går jag till skolan och träffar mina härliga vänner och de försvinner igen. Men orolig blir man att de ska stanna längre. Ja vad blev det här. Ett terapi-inlägg för att få lite distans till situationen. På rätt plats är jag i alla fall nu, det är jag helt säker på. Jag vill vara här och göra det jag gör. Resten ordnar sig.

I couldn't feel love, and I couldn't think straight.
Couldn't feel trust, and I couldn't trust fate.

Bra fast sjukt dåligt

Det här är en väldigt bra och väldigt dålig dag samtidigt. Bra för att det är fredag, Thomas hade fredagsbakat två goda kakor, vi hade bara en föreläsning, vi har köpt godis och ikväll blir det mysig filmkväll. Riktigt dålig för jag fick tillbaka resultatet på den supersvåra mattetentan och jag är helt underkänd. Va? Jag har inte blivit underkänd på något i mitt liv typ. Fett dåligt.

Igår såg vi Salt på chalmersbion och jag blev lite lugginspirerad och körde en salt-look idag


Dior

Hej far som ska fara utomlands. Den här parfymen får du gärna kika efter. Charlize Theron är frontfigur dessutom..

Alla parfymer jag gillar slutas alltid att tillverkas. What liksom? Nej den luktade visst inte så gott vi slutar med den? Då får man tänka om och testa Dior



Nej

Nej jag fick inte lägenheten. Riktigt synd för den var helt underbart fin. Hoppas det dyker upp någon lika fin någon gång.. Nu ska jag inte deppa över det mer.. Igår var vi lediga, eller ja vi hade inga lektioner i alla fall. Men jag och Vicky pluggade matte till halv 7 ändå, vilket verkligen behövdes. Känner mig inte som smartaste indianen i kanoten kan jag tillägga. Idag börjar jag kvart över ett så nu ska jag passa på att skriva lite på ett arbete. Ikväll blir visar chalmersbion SALT så det hoppas jag få biljett till.

inte bitter alls


Lägenhet, ja tack

Idag har jag varit på lägenhetsvisning. Den är perfekt! Ligger tio minuters gångavstånd från Chalmers. Har ett jättesött kök, högt i tak, balkong och fina golv. Vill ha! I morgon får vi se vad som händer.. Länk om ngn vill titta här.

Batcool


RSS 2.0