Gott nytt år

Har varit hemma och firat jul och haft det allmänt mysigt, inte brytt mig om att blogga heller. Nyårsafton idag och jag är tillbaka i Göteborg och ska gå på nyårsfest med middag och grejer. Ska bli rikitgt trevligt. Gott nytt år..snart!

Har på mig Hildas skimmriga klänning ikväll


Jullov!

Mattetentan är gjord. Nu spelar det ingen roll hur det gick för nu ska jag bara ha lov! Idag hade vi vårt sista möte så nu är jag helt ledig. Helgen ska spenderas med mys i Göteborg och på måndag åker jag hem till Varberg. Ikväll blir det på spåret med fina vänner.

I onsdags firades det med vin. Har på mig kavajen jag skrev om några inlägg ner..den var på rea och ville bli min kompis..


Matematisk analys i en variabel

Hemma nu från en pluggdag på skolan. På onsdag har jag tenta i matematisk analys i en variabel..det är svårt. Har aldrig varit med om svårare grejer kan jag lova. Lilla matte E på gymnasiet är ingenting mot det här. Nu gäller tokplugg i tre dygn.

Jag och Sara försöker förstå grejer..bra att man har klassrum och tavlor till sin hjälp

Blir jag godkänd har jag den här killen att tacka, han behöver inte ens plugga då kan man ju sova istället

Dr Allards gata

Nu sitter jag på skolan och förbereder mig inför redovisning av byggnationen av det judiska centret i Göteborg. För två veckor sedan lämnade vi in vår rapport, igår stod vi vid vår poster och pratade om byggprojektet och idag ska vi alltså ha den sista presentationen. När vi pratat klart ska en annan grupp som läst in sig på vårt arbete opponera och kritisera oss. Efter en lite reflektionsinlämning i morgon är den här kursen sen klar. Ska bli jäkligt skönt får jag säga. Byggande i samhället är inte väldens party-kurs..


 En av bilderna i vår powerpoint-presentation. (Det röda strecket visar var linsågning används..hehe yes)


pierre de taille


in my sleep

Jag har hittat världens finaste lägenhet. Seriöst så har jag nog aldrig velat ha något så mycket. Men allt för dyr är den. Funderar seriöst att satsa allt på ett kort, köpa en trisslott och bara tokhoppas på massa pengar. Finaste lägenheten kan ni se här.


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker


Två av bilderna jag tog på konserten förra veckan. Typ längst fram hela tiden, helt värt

Klad tjeej!

Den här flickan fick 5a på sin CAD-ritteknik-inlämningsgrej! Hurra! Är jäkligt glad just nu. Hörde runt och det var typ ingen som hade fått det heller..fett bra jobbat. Innebär 4a i programmeringskursen. Yes! Vicky, vi är bästa teamet!

Egenpysslat domino-halsband idag


Vill ha!

Nu har jag pluggat precis hela helgen känns det som. Suttit i skolan fredag, lördag, söndag men med små pauser då såklart. I fredagskväll såg jag på spåret med Jonatan och igår myste Johanna och jag framför Ocean's 11. Men annars har det varit plugg plugg plugg. Dessutom tycker jag hemskt synd om mig själv för det finns så mycket fint i alla affärer nu och jag kan inte köpa någonting. Bläk. Tomten/mamma/hemlig beundrare, det här är en bråkdel av allt jag vill ha i klädväg just nu:

Den gråa skjortan från Monki och kavajen från H&M vill jag ha äckligt mycket. Men nix, lägger pengarna på kurslitteratur och mjölk

(ser förresten nu att jag är en fantastisk färgstark människa..)


RSS 2.0