Vinkväll

Idag har jag fikat med Isak och gett honom USApresent. Jättemysigt att träffas igen! Sen så har jag vinkat av mina föräldrar som sticker tillbaka till Stockholm nu. Ikväll blir det vin med fina människor, förhoppningsvis i trädgården om vädret tillåter.

Ny spetsbody från Forever 21, ny ring med sten köpt i Miami


Bird

Idag har det inte hänt mycket, bara regnat hela dagen. Har försökt packa upp min resväska och kommit fram till att allt nyshoppat inte får plats i garderoben..mycket besvärligt och jag är så himla dålig på att slänga kläder. Jag skjuter fram problemet och låter allt ligga i högar än så länge. Idag är det ju fredag hela dagen så då måste man vara fredagsfin:

Ny ring från Forever 21


Lockar

Dags för restaurangbesök i svart långklänning och lockigt hår.


Ciccil mon ami

Härlig kväll med fina vänner igår. Kom inte i säng förrän 6 i morse faktiskt, men min dygnsrytm är helt knepig nu ju. Snart ska jag träffa Cicci, hurra!

Köpte den här fina kavajsaken igår. Ny ring från USA


Hemma!

AHH, jag är hemma! Så jäkla najs! Jag har haft det hur underbart som helst. Kommer ta tid att få ner allt jag varit med om här i bloggen, men det ska nog gå. Massa kläder rikare, många pengar fattigare, några kilo tyngre och mycket brunare! Lite så är det just nu. Haha. Känns kalas att få träffa mina fina vänner igen nu! (Skriver A istället för Ä och Å nu hela tiden och måste gå tillbaka och ändra hela tiden, knasigt)

Suddig.smutsig-spegelbild. Men jag är brun! Nytt leopardlinne, nya örhängen, nya ringar..



Kontakt med omvarlden

Hei mina vanner! Ni behover inte vara oroliga for mig, jag lever brasigare an nagonsin! Idag har jag dessutom shoppat en himla massa, sa jag ar klad hest. Klanningar, toppar och smycken i massor. Ni kan vara lugna, presenter ar att vantas. Nu har vi alltsa varit i Fort Lorderdale i tre dagar sa i morgon bar det av pa kryssning till Bahamas. Sjukligt brasigt! Dar efter ska vi till Miami. Kommer dock sakna vart fina hotell har. Stora rum och oppen bar (!) Nu blir det restaurang med familjen.

(Facebook fungerar inge vidare for mig just nu. Sa ni som skickat mail: jag ser att ni skickat men kan inte lasa dem. Vill nagon nagot viktigt ar det sakrast att smsa. Puss mina finaste. Ni ar riktigt saknade!)


 En del av alla de ringar jag hittills shoppat. Dubbelrings-fageln har blivit en favorit!


New York dag 2

New York ar verkligen en tuff stad. Spenderade jul dar for tva ar sedan sa har sett mycket forut, men vad gor det. Pa var andra semesterdag akte vi pa rundtur i New York. Vi fick bland annat se Harlem, ata glass i Central Park, ga pa rundvandring i FN-huset, besoka moderna konstmseet MoMa, kika i affarer och mycket mer! Bilder sager mycket mer an ord:


 View i NY

tuffa sma affarer

Utanfor FN-huset

Innuti FN-huset

Bild innifran den vackra Moma-byggnden


New York dag 1

Nu ska vi se.. For er som undrar vad er van egentligen har haft for sig sa har langt. Lamnade lilla Sverige i torsdags forra veckan far jag for mig. Pa grund av tidsskillnaden ar jag 6 timmar efter har, vilket innebar att forsta dagen blev valdigt lang. Mest spenderades den med how I met your mother-tittande och tetris-spelande pa planen. Val framme i New York at vi en fantastisk middag i Little Italy.


 Sjukligt god italiensk mat
 
 Brasigt med tvspel i stolsryggen pa planet


Orlando, Florida

Hey! Jag lever, och jag lever brasigt! (som ni forstar sa finns det inga prickar over bokstaverna, forsok sta ut) Det ar inte sa latt att fa tag pa datorer har, och det finns knappt tid heller. Vilket ar synd eftersom det hander sa himla mycket kul grejer jag skulle vilja blogga om. Nu ska jag i alla fall forsoka mig pa en liten update har.

Det kommer bli lite hoppigt men sa far det bli. Befinner mig for tillfallet i Orlando, Florida. Idag har hela familjen lekt pa Disney's animal kingdom, vlket ar nagon blandnng av stor djurpark och nojesfalt. Valdigt roligt! Har sett massa fantastiska djur. Eftermiddagen har vi spenderat vid poolen eftersom det ar galet varmt har. Har borjat fa en rejal solbranna ocksa.


 Forsokte demonstrera att jag ar brun men hela blden blev gul istallet..
 Nattis, jag lover dig nattsvart innan jag ar hemma igen!


Resa!

Nu åker jag! New York - Washington DC - Miami - Bahamas. Vi ses om tre veckor, ska försöka uppdatera lite under resan.


AIDS

Dagen började med glass från tre toppar och promenad i det fina vädret. Har skjutit upp packandet till nu så ska försöka ta tag i det. Har just varit och handlat lite grejer som Agnes ville att jag skulle ta med till henne. Shit, bara tre dagar tills vi ses!

Packade varor i min nya tygpåse från H&M. Bota AIDS lix


Trädgårdsarbete

Har ägnat större delen av dagen åt trädgårdsarbete. Egentligen var planen att umgås på Hildas båt men solbrist och tidsbrist satte stopp för det. Imorgon måste jag packa och städa för på torsdag morgon sticker jag. USA i tre veckor ska bli najs. Sorgligt att vara borta från alla vänner bara. Ska försöka säga hej då till folk i morgon.

Dagens dresscode är en skir klänning köpt på Cypern, skärpet och armbandet kommer från H&M


Invigning

Invigde mina bruna pläder-sneakers igår. Köpte dem i höstas men de har bara fått stå i garderoben och väntat på att bli använda. Så gör jag ofta, köper saker men anväder dem inte förrän långt senare. Har flera par oanvända skor, klänningar, väskor och smycken. Men det är kul tycker jag, lite som att shoppa i sin egen garderob.

Inte converse då, men bra snygga ändå


Ny bikini

Hämtade ut ett stort paket från H&M igår. I det låg bland annat den här supersnygga bikinin. Behövde verkligen en ny och den här kommer bli kalas att ha på kryssningen om någon vecka..

Superfin tycker jag!

 

 


Oscar's

Lite mosig idag men en superkul kväll igår med tjejerna! Vi började hemma hos Hilda och begav oss sen ner till Oscars och club monday. Käss musik med trevligt folk gjorde allting bra. Hade bland annat på mig en ring jag köpte i Tallinn som jag är väldigt nöjd med.

Ny ring från Tallinn


Modecool i Estland

En bräsig sak som hände i Tallinn var att en av dagarna när jag och min bror kollade i affärer så kom en fotograf från den estniska tidningen Mood (Fashion) fram till mig och ville ha med mig i nästa nummers "street fashion"uppslag. Det ställer man ju självklart upp på. Synd att tidningen säljs i Estland dock, men ska försöka få tag på den ändå. Smickrande att de gillar min klädstil!

Blev haffad i denna outfit, här på hotellet dock. Till det hade jag kilklackar från Vagabond.


Tallinn view


Mojitos

Hemma i Sverige igen! Fast egentligen kom jag hem igår kväll. Tallinn var som sagt en fantastiskt vacker stad och jag kommer nog dela upp resan och bröllopet i några inlägg framöver. Nu ska det packas upp och börja packas inför nästa resa på torsdag.

Bland massa saker som hände i Tallin drack jag och min bror mojitos på 24e våningen på något hotell och njöt av utsikten


Bokstaven föra Ä finns inte

Sitter vid en hotelldator för en liten uppdatering. Tallinn är en jättefin stad! Igar gick vi omkring i gamla stan vilket kändes precis som medeltidsdagarna pa fästningen. Alla har bockstensmannens kläder pa sig här. Pa kvällen träffade vi alla andra i släkten och at pa en trevlig restaurang. Jag drack honungsöl(!) Efter det kilade jag och min bror pa bio och sag Kick-Ass. Den var najs. Kan tyvärr inte ladda upp nagra bilder här sa det far bli när jag kommer hem. Just det ja, bokstaven före Ä existerar inte i detta land..därav den konstiga texten.

Google-Tallinn-bild


Mot Tallinn

Snart ska jag väcka min bror och sedan bär det av mot Tallinn. Skönt klädd i linne och kjol när man ska flyga tänker jag. Gömma knark i skona? (NEJ flygspioner som läser min blogg?? det var inte på riktigt, jag skojjade!)

Linne, kjol och halsband från H&M


RSS 2.0