Jobbklädd

Vill inte sätta mig på tåg till göteborg nu, vill sova mycket mer! Men men. Jobbklädd för dagen;


 Svart klänning från gina, olivgrön sjal köpt i London


Fishy

Haft en mysig eftermiddag med Johanna. Vi hyrde filmen Fishy som i och för sig var så där, men det gjorde inte så mycket. Sen pratade vi strunt och planerade höst lite. Kommer sakna henne som en tok när jag kommer bo långt bort. Nu ska jag välja jobbkläder för imorgon och vara lite nervös igen. 06.34-tåget som gäller, inte så kul.

  Helt okay att missa den här..


Örhänge

Nu ska jag snart till videomix för att träffa Johanna. Vi ska hyra film och köpa godis och ha myssöndag tillsammans. Rotade i en låda och hittade dessa gamla favoritörhängerna som faktiskt Nuthie har gjort. De fick åka på, men hinner inte ta ngn ny bild, så här är en från dagen jag köpte dem tror jag? Mysigt när smycken har en trevlig historia bakom sig.


 Fint örhänge i höstfärger


Ursäkta, har du toast?

Kvällen igår blev jättetrevlig. Calle och Jens kom hem till mig, sedan även Mattias som byttes ut av Anthony. Vi spelade filmspel, lyssnade på musik och hade det trevligt. Vid elva kilade vi ner till nyfiket och mötte annat trevligt folk där. Ett morgonsug efter toast fick mig att börja tokleta efter svampbob som tydligen är helt borta! Fick bli vanlig toast istället, lika gott men inte ens hälften så fint. Dåligt, svampbob måste med till nya lägenheten!


 En toastbild ur arkivet. Var är svampbob?


Jeans

Rummet är städat, och jag har för första gången sedan mars(?) tagit på mig riktiga jeans för det är faktiskt lite kyligt ute idag. Nu är nog hösten verkligen på väg. Snart kommer Anthony hit, hoppas jag kan övertala honom till en promenad.


 Han är borta..


Ja tack

Trevlig kväll igår på Bongo, men jag var så trött så när de stängde klockan elva åkte jag och Cicci hem. Ikväll är det estetfest i kärleksparken som är planen, hoppas vädret är bra. Men nu ska jag borsta tänderna och en städa mitt rum. Här är morgonens Ja tack från Lindex;


Bongo

Nu drar jag till Bongo, hejs!

Slut på dagen

Sitter på jobbet nu med min nya jobbdator, yes! Alla elever har gått hem nu så nu bara sitter jag och skriver vid min dator för de andra gör det.. Eh.. Ska nog ta och gå hem nu tror jag. Blir en kaffe to go på espresso house och så får vi se när nästa tåg går. Toodles, som vi har sagt här i arbetsrummet hela dagen!

 Ja tack!

Jobb

Nu sticker jag snart till jobbet, samma tåg som pappa idag. Jobbklädd;

 Klänning från Monki och kofta från New Yorker

Angel

Här får ni en godnattlåt som jag tycker om mycket mycket mycket (hoppas den rosa björnen är med mig och har låten i magen). God natt. I morgon är det fredag.


Paket

Vad kan det finnas i detta lilla paketet?


Bokmärksalbum och bokmärken så klart!
  
Gick bra på jobbet idag, hoppas det går lika bra i morgon. Trött när jag kom hem men försökte bota det med en promenad med Anthony. När vi kom hem igen överaskade min far med att bjuda på bräsig middag så nu har vi snackat skit, ätit oxfilé och druckit rödvin alldeles för länge. Nu har jag i alla fall duschat och ska förbereda mig lite inför imorgon. 06.34-tåget som gäller, gott!

Högtalare

I morgon ska jag ta 08.34-tåget så det blir lite mer sovmorgon än idag. Men borde nog sova snart ändå. Men tänkte bara visa de charmigaste ipodhögtalarna jag har sett tror jag. Tokfint! Nu vill jag ha en ny ipod och koppla in sånna här.

Pyssel

Det gick bra på mötet idag. Var klar redan vid tio så då tog jag spårvagn tillbaka till stationen och sen träffade jag Cicci i nordstan. Vi pratade massa om lägenheten och flytten och så. Inte långt kvar nu. När jag kom hem var jag så trött så jag sov i två timmar fast jag bara tänkte blunda i en kvart, så kan det gå ibland. Nu har jag suttit och fixat födelsedagspresenten till Anthonys lillasyster. Ett bokmärksalbum och bokmärken ska hon få, men de var så fula med Brats på så den fick en make over. Det är massa små hästar och stjärnor på men det syns inte så bra. Nu ska jag förbereda mig inför imorgon.


 Bokmärksalbum och pysselmojs

Nervös!

Nu är jag skitnervös! Börjar jobbet i morgon med ett möte klockan nio. Tänker ta 07.34tåget och köpa ett pendellkort före det. Sen bär det av. Jäklar vad nervös jag kommer vara på tåget! Mitt största problem nu då, vad ska jag ha på mig? Hjälp!

 Har förresten hittat höstens snyggaste lilla väska, självklart från
Friis&Company. 599 kr kostar denna och jag har inte råd med fler.
Men attans vad jag vill ha den. Känns helt rätt färg i höst.

Idag

Min sista dag på "semestern" idag eftersom jag börjar jobba i gbg i morgon..nervöst! Dagen har gått fort tycker jag. Det gick bra hos tandläkaren, fick med mig en tandborste och tandkräm hem. Hyggligt! Därefter fick jag köpt mig en kalender och present till Anthonys lillasyster, jäkligt svårt att hitta något bra till någon som fyller fyra ju. Sen drack jag och Calle kaffe på mignon och konstaterade att vädret fortfarande är sommar. Och nu var tanken att jag skulle läsa och förbereda mig inför i morgon men min mage ville värka tokmycket så jag har vilat i några timmar nu istället. Så har jag funderat på vad jag önskar mig på min födelsedag, fyller ju år om knappt en månad.

 Lite random prisklasser men så är det. 1. Moringa body butter 2. don't be square-berlock från bjorg 3. Läppstift
från YSL nr13-peach passion 4. En ny ipod..kanske en röd..eller gul kanske :)

Tandläkaren

Ska borsta tänderna i en halvtimme nu och sen åka till tandläkaren. Gud tänk om jag har hål eller något..näh. Har aldrig direkt haft problem med mina tänder, eller jo en mjölktand sprack en gång. Men det är nog preskiberat nu.


 Ny tunika från Vero Moda (present från min mor)

Face stockholm

Nä, glasögon är faktiskt helt borta. Riktigt jobbigt! Nu har jag ju inte världens synfel..knappt något om jag ska vara ärlig, men de var ändå bra att ha ibland. Så i morgon ska jag kika in på synsam för att titta på nya bågar. Kanske blir det samma som jag hade men ska försöka hitta ett budgetallternativ. Sen så ska jag även till tandläkaren i morgon, hoppas jag får ett bokmärke.


 Har förresten sneglat på en brynskugga ett tag och slog till på den här idag
 från Face stockholm i färgen "Björk". Mina ögonbryn är lite för klena för mitt
 mörkare hösthår tycker jag, får se hur detta blir.

Var?!

Nej nu får det vara nog. Nu ska jag leta leta leta efter mina glasögon, och hittar jag dem inte ikväll så finns de inte!

Så här ser de alltså ut, fast bruna istället.


  

Body Shop

Eftersom jag kommer flytta snart och inte kommer kunna snylta på mammas produkter längre så kilade jag och Johanna in på Body Shop för att välja ut något bra. Jag älskar Body Shop! Fick hjälp att välja ut den här serien med facial wash, toner, och lotion för dag och natt. Passade även på att bli medlem och fick rabatt. Tummen upp.

 Oöppnade produkter är något av det bästa som finns..

Mysdag

Kommit hem från breared nu. Jag och johanna var där och tittade på hus och kände oss vuxna. Var även på banken och fixade mig nya internetbankinloggningsgrejer. Råkade köpa lite grejer så nu har jag helt bestämt att jag inte ska köpa något mer på flera månader! Förutom ett par nya höststövlar då, för det vill jag verkligen ha. Var inne på Lindex och letade efter mina önskegrejer. Hittade skärpet, som dock var liite för stort i den minsta storleken, hur konstigt är inte det? Sen så hittade jag en av koftorna fast i mörkgrått och den var så varm och mysig så den fick bli min också. Tur att inte alla grejer fanns, för det hade jag inte haft råd med och så hade det blivit beslutsångest. Köpte några fler grejer på stan som jag nog visar sen.


 Nu kan det få bli höst och kallt om det vill.

Knästrumpor

Igår kväll tittade jag på Män som hatar kvinnor. Riktigt bra, men skitläskig. En sån film som man inte borde se ensam. Nu ska jag ner på stan och träffa Johanna. Ska göra lite bankärenden och sen så ska vi fika och ha det mysigt. Kände för att ta på mig knästrumpor idag;

 Klänning från VeroModa, strumpor från H&M

Kopp

Har fastnat i att klicka runt på olika designsidor här nu. Hittade bland annat denna toktrevliga kopp. Vilken mysig idé! Fast någon kanske blir ledsen om man trodde att man skulle få en ring.. Nu ska jag lägga mig och titta på tv tror jag.


I do
 

Veet

Hmm, okay. Alltså, det hände en liten impulsgrej. Hittade vaxremsor för ansiktet i en låda hemma och blev lite så där ni vet, när man ser en knapp så bara måste man trycka på den, ah fast med vaxremsor då. Var bara tvungen att testa. Kändes inte då som ett problem att jag typ inte har något hår att ta bort, man kan ju ändå testa hur det känns.. Tog två remsor på överläppen i alla fall..det syns ju ingen skillnad eftersom man inte såg något förut heller, men nu är alla minibebishår också borta.. Känner mig som någon slags simmare som nu har blivit lite snabbare. Haha.

Jaja, ingen större skada skedd.

Mel Gibson är inte Kenny..

Har varit på Mignon och fikat med Isak, alltid lika trevligt. Sen gick vi runt inne på Kvantum och letade efter kaffet jättelänge bara för att konstatera att man inte kan mala det själv där inne längre..lite synd. Min mobil ringde just förresten;

Kille: Hej jag ringer från hemmakväll. Du har lämnat tillbaka Kenny Starfighter..men det har nog blivit fel tror jag..för det ligger Dödligt Vapen 1 i fodralet...
Jag: Haha nä men oj då, ja det låter ju lite fel.
Kille: .....ja..ja det skulle ju vara Kenny...
Jag: Jo men precis.
Kille:...och det äär det inte.....
Jag: Nä men då har jag nog lagt fel va.
Kille: Oj då..
Jag: Ja du..
Kille:...hmrrm..
Jag: Men jag kan ju komma ner och lämna den?
Kille: Tack snälla gör det. Tack.

HAHA! De kanske tänker att om man är så dum att man lämnar fel film måste de prata dagisprat annars förstår jag kanske inte honom? Eller? hmm.. (Förresten var det min bror som la fel..)




 

Lindex

Börjat dagen med att titta igenom Lindex webbshop och här är fyra favoriter jag inte hade tackat nej till. Kommer bli mycket grått i höst för min del känns det som. Nä nu ska jag äta frukost.


 ja tack..

Klädval

Snart iväg för att hyra film, hoppas vi hittar något nytt och bra. Jag är sugen på godis! Inviger blusen från gina.

 Kjolen kommer från H&M

eye shadow

Håller på att städa och packa i mitt rum. Om två helger går flyttlasset till Göteborg. Har försökt slänge lite grejer nu, går ju inte att behålla allt. Hittade en bra låda att förvara ögonskuggor i. Kan verkligen inte sluta köpa ögonskuggor, speciellt alla möjliga nyanser av brunt. Men jaja, några till kan väl inte skada.

Bua

Väskan är packad så nu bär det av till Bua för första gången i mitt liv tror jag. Nytt armband med små nitar från Lindex åker på.

Igår

Riktigt trevlig dag igår tycker jag. Ägnade förmiddagen åt att städa, baka biscotti, handla mat och förbereda middag. Vid halv 4 kom lite vänner och vi åt och fikade och på kvällen tittade vi på Zohan och Step brothers. Kanonkul! Dagens plan är nog Bua.


Lunch

Gårdagens reference joke gick inte riktigt hem kändes det som. Jag tokskrattade när jag hörde det, men jaja. Nu har jag packat mina muminkoppar som ska med till lägenheten. Dags för lunch på stan.

 Lunch med Fanny snart

Sprid då!

Förresten, om någon vecka ska Fuglesang ut i rymden igen. När han kommer tillbaka ska alla ha klätt ut sig till apor. Det är viktigt att ni sprider informationen till era vänner och att ALLA är med, annars fungerar inte skämtet..


Produktivt

Haft en produktiv dag idag känns det som. Har städat källaren och avkalkat kaffemaskinen.  Har packat ner alla filmer jag har, även om de inte ska med till Göteborg så måste jag fortfarande tömma mitt rum på allt mojs. Lunchat med Hilda på stan och impulslånat en bok på biblioteket om Biscotti. Sen har jag också följt med Agnes när hon skulle köpa en mp3spelare och då passade jag på att köpa fler förvaringslådor. 

Funderar på att lära mig baka biscotti..

Dessa ligger numera i en flyttlåda.
 
 

Alice i underlandet

Förstår inte att precis all info om denna film lyckats undkomma mig tills nu. Tim Burton gör alltså en version av Alice i underlandet. Inte helt oväntat och fantasifullt är både Johnny Depp och Helena Bonham Carter med. Det som är synd är att alla som har sett en Burtonfilm vet precis hur den här kommer vara. Trots det kommer vi alla längta tills den kommer, vilket är i maj nästa år tror jag..

 Dagens tips, dagens tips, lalalalala dagens tips

Film

Har haft en jättetrevlig kväll med Johanna. Vi kilade ner till videomix och impulsköpte 5 filmer var för 125 kr, bräsigt! Sen tittade vi på komedin "Dumpad" och moffade i oss godis. På morgondagens schema står bland annat packa koppar, avkalka kaffemaskinen, fika med Hilda och träffa Agnes på kvällen. Lovande.

 Walk Hard är lite för rolig..

Friis

Varit på stan idag med Cicci och pratat om framtiden och gått omkring och varit lite nervösa tillsammans. Hittade mig en ny jobbväska eftersom den andra jag köpte gav mig väldigt mycket ångest för den är så stor. Stor och bra men för stor för att ha varje dag till jobbet. Den här är lite mindre men fortfarande lagom stor för dator och massa annat mojs. En ny låt idag också, som nu har gått på repeat sedan jag kom hem.


Även denna Friis & Companyväskan 699 kr

Lådor

Nä ingen badrumsmatta blev det. Men jag köpte i alla fall tio stycken lådor, så nu i veckan ska det verkligen sorteras delas upp och packas. Min mor påstår att jag måste slänga massa saker, hon pratar strunt.

 Rosa lalalalalalalla..

Badrumsmatta?

Igår kväll tittade jag och Anthony på Kenny Starfighter, lika kul nu som när jag såg den på bio. Har sovit länge men idag ska jag ta tag i mitt liv och börja fundera på att packa lite inför flytten. Snart kommer knaset på bilden hit och sen bär det av till Rusta för att titta på badrumsmatta! Det ni.

 Skrattigt i Lund

Make up

Seg dag idag. Har sovit länge och sen tittat på pretty woman i min säng. Borde städa lite i källaren men det är tråkigt så funderar på att trotsa regnet och gå och köpa ELLE eller något istället. Får klä mig och sminka mig så dagen kommer igång. Kom på att en av sakerna jag verkligen kommer att sakna med att bo hemma är den ofantliga ytan jag spridit ut mig på och organiserat i badrummet. Framför den här utdragna lådan framför handfatet står jag varje morgon. Ett välplanerat kaos kallar jag det.

 Mascaror, läppstift, nagellack, hårspännen, ögonskuggor, borstar, penslar, foundations,
puder, kajaler, pincetter, tops, rouger, lotions, pads, och massa annat mojs. Var sak på sin plats.

Impuls

Blev faktiskt lite impulsköp idag också. Jag gick på stan med inställningen att jag inte behöver någonting men då springer man alltid på något man kanske egentligen borde ha. En söt vit puffblus med dragkedja i ryggen har nu anslutit sig till min garderob i alla fall. Snyggt med svart hög kjol till. Sen så hängde jag lite inne hos Fanny som jobbar på skoaffär, och när jag kom ut därifrån hade jag köpt en spray till fötterna för att de ska må bra i täta skor. Ja du, har nog aldrig haft fotsvett i mitt liv men den lät så himla bra när hon pratade om den så nu kommer mina fötter börja lukta tokgott! 
 

 Fick massa rabatt för att jag var klar med ett bonuskort så allt detta kostade
bara strax över hundra kronor, totalvärt!

Dinner and a movie

Nu ska jag ut och äta och sen gå på bio, trevligt trevligt. Jag vill att det ska bli lagom kallt ute för stövlar, men nähä.

 Klänning med spetsdetaljer från Indiska tror jag, skärp från gina

Köpt

Köpte denna BHn igår. Istället för två krokar på ryggen har den fem. Ger antagligen så mycket stöd att man kan ha den utan axelband men har inte testat ännu. Snygg var den i alla fall.
 


 179 kr på H&M

Kalas

Igår fyllde Jenny år så massa grattis! Det firades såklart med lite kalas hemma hos henne. Pastasallad och trevligt folk, sen bar det av mot krogen och jag hade en trevlig kväll på Cheers and Beers. Nu står det städa på mitt schema så får se hur länge jag orkar det.

 Födelsedagspresenten igår från mig johanna och hilda. Massa jäger!

Zack and Miri make a porno

I går kväll tittade jag och Johanna på Zack and Miri make a porno. Hihi, ja den var ju rätt rolig faktiskt. Men hur lyckades hon vakna med sjukt fixat hår varje morgon? Idag står det födelsedagskalas för Jenny på schemat, ska bli asgett.

Idag

Hemma från en trevlig dag på stan. Hittat present och faktiskt fikat på blå dörren(!) Första gången på jag vet inte hur länge, nästan ett år? Det var lite hemskt, men har saknat det. Sen så råkade jag köpa denna stickade myströjan. Den var ännu finare hemma så nu är jag nöjd, trots att det var lite hål i den som Johanna ska få laga.

 ginatricot 199kr

Batman

Snart ner på stan för att träffa Hilda och Johanna. Nu skiner solen till och med. Inviger min nya body från Monki.

Batman<3
 

Cake

Tog en trevlig promenad med nattis på kvällen. Sen var tanken filmkväll i läjet men mitt humör sprang bort, försöker hitta det igen. I morgon ska jag i alla fall träffa Johanna och Hilda på stan för att leta present och det ska bli trevligt. Hade ingen passande bild så letade lite i arkivet och hittade bild på den snyggaste tårta jag någonsin bakat. Saknar den lägenheten.

 Batman

Jobb och Johanna

Gick upp 05.15 idag! Sjukt. Tåget var lite försenat men annars har det gått bra idag. Fick en arbetsplats och ska få inlogg och dator, kommer nog bli bra tror jag. Blev klar redan vid tio men det tog mig en halvtimme att planlöst gå tillbaka till stationen, vågade inte sätta mig på random spårvagn. Satt på espresso house och läste en pocket i kanske en timme (blev vän med två belgare med stora resväskor och en kvinna som spillde kaffe) innan johanna kom och hittade mig. Vi har haft det jättemysigt och gått in i affärer som vi vill kolla i men som pojkar inte klarar av att vänta i, typ lagerhause, panduro, knappkarlssons och andra mysaffärer. Köpte mig några läderband och spännen för att göra armband, samt några ringar bland annat den på bilden.

 Söt ring från Indiska.

Grillkväll

Haft en trevlig grillkväll med boysen ikväll, fortfarande sjuke mätt. Ska försöka somna tidigt för i morgon är det första dagen på nya jobbet occh tåget till gbg går 06.34 så det är lite segt. Hoppas pappa ser till att jag inte kommer bort.

 old pic på mig och paps

Byggdegårdsfest

Kvällens plan är byggdegårdsfest i Himle med lite olika band som spelar. Är inte helt hundra på vad som menas med byggdegårdsfest men det blir nog trevligt. Provat kanske 30 klänningar nu men bestämt mig för den här. Nu väntar jag på Cicci och sen ska vi kila ner till busshållplatsen.

 Klänning från ginatricot, något ombyggd med skärp och borttagna axelband.

Sommarkväll

Trevlig kväll igår utan Björn Rosenström. Började vid norra fästningshörnan med trevligt folk. Sen gick vissa, bland annat tjejerna på bilden, och lyssnade på  Egon och andra totalklassiker tydligen. Vi andra coola gick till cheers and beers och hade det mysigt. Riktigt bra sommarkväll tycker jag.

 Natha, Linnea och Camilla.

Adventureland

Nu har jag ätit ganska mycket godis som stod på mitt bord sen igår istället för att gå upp och äta frukost..dåligt. Igår tittade jag och Anthony på Adventureland som var rätt mysig faktiskt. Vi upptäckte också att fanta citron finns i Sverige igen! Nästan världens godaste läsk?! I alla fall, nu ska jag snart ta tag i mitt liv och städa klart.


Defiance

Igår åkte jag och Calle till ett mysigt litet café i Kärradahl och åt massa glass och pratade strunt. Vi hann också nästan tappa bort Calles bil, äta olivbröd, hyra film och välja filmen nedan. Den var ju inte jättemunter, men helt okay. På dagens schema står först och främst städa och kanske klippa gräs om jag orkar.

 All färg i hela filmen gick åt när de gjorde framsidan..

Göteborg

Hade en toppenmysig dag i Göteborg igår. Universeum blev helt nedröstat och det var synd tycker jag, får försöka hitta någon annan som vill gå dit med mig. Men vi gick på stan och tittade och shoppade, vi fikade och åt på olika mysiga ställen och på kvällen gick vi på bio och såg Brüno. Den var knasrolig. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta tag i dagen!

 Inhandlade en body med spetsringning från Monki och ett par örhängen
från Åhlens.

Dogma

Ikväll har jag och Anthony letat efter hans plånbok och tittat på Dogma. Jag älskar Matt Damon tror jag.. I morgon bär det av till Göteborg för en mysig dag med vänner. Jag hoppas på att vi kan enas om Universeum, har inte lekt där på säkert 5 år (hur länge har det funnits?).

Ben Affleck är dålig och har för korta tänder..
  

Sweet Marie

Ursäktar dålig uppdatering. I lördags var jag i Lund med teknister, bilder kommer, och kom inte hem förän igår kväll och då bar det av till PSmusikalen. Hade det jättetrevligt i Lund och inhandlade bland annat klänning nedan på rea. Min dag har inte riktigt kommit igån förän nu så nu ska jag städa mitt rum och göra andra nyttiga saker. Ny låt nu som är lite studdsigare än den förra. Ja, jag gillar Timo Räisänen faktiskt.

 Ny klänning från ginatricot.

Morotskaka

Trevlig kväll igår med vänner och morotskaka. Glasyren blev inte så fluffig som jag hade velat så ska testa ett annat recept nästa gång. Efter kakan tittade Isak, Cicc och jag på The Big Lebowski. Går inte att tröttna på den!


 Morotskaka, yesyes

RSS 2.0