Hobbyfrisör

Har ägnat förmiddagen att sätta i hårförlångningar i Jennys hår och sen klippt det lite. Blev väldigt bra tycker jag och jag tror att hon blev nöjd också. Sjukt tjockt är det nu i alla fall. Nu ska jag kila ner till gymmet och träna, har ju inte blivit någon träning varken lördag eller söndag på grund av jobb. Efter det ska jag träffa Hilda och kolla i affärer. Mysigt mysigt.


Dricks

Det är ju bara att konstatera att jag är den charmigaste servitrisen någonsin? Fick kalas med dricks idag. Lön på det också så nu är jag glad. En veckas bräsande väntar!

Dagens dricks


Jobba i 8 timmar nu och har lite huvudvärk


Pilhagen

Hemma från en trevlig kväll i pilhagen. Glömde såklart kameran hemma, men så kan det gå. Johanna och jag hade i alla fall bunkrat upp med filt, kakor och vin. Inte blev jag inringd till jobbet heller så jag är nöjd. I morgon är det mors dag så jag ska jobba lite extra, ett till nio-tio blir det nog. Sista passet innan jag får min lön nu. Vet inte alls hur mycet jag får, har inte riktigt orkat ha koll. Men kalas blir det i alla fall. Var ju som sagt på personalmöte i torsdags vilket jag inte berättat om. Kunde faktiskt inte fått bättre nyheter. Visar sig att jag slipper jobba de sista tio-femton dagarna i juni, ledig hela juli för att jag ska åka bort, och sen i augusti kanske jag bara behöver hoppa in lite inland. Snart kommer ju skatteåterbäringen också. Perfekt!

Snöat in på sailor


Jobbs

Nu sticker jag och min håruppsättning till jobbet.


Vilken dag

Vilken dag, vilken dag. Gick upp vid 8 och tränade Body pump med tjejerna. Stack direkt från gymmet till jobbet och jobbade 12-15, fikade med Johanna en stund och stack sen tillbaka till jobbet. Slutade tio och kom hem för en stund sedan till ett tomt hus. Jahopp, jobbar i morgon också så nu blir det kanske bara lite tv innan jag går och lägger mig. Hoppas inte jag behöver jobba så mycket i morgon kväll så jag kan gå till Pilhagen och lyssna på musik. Det blir nog bra.

Köpte en tröja igår som jag verkligen älskar. Ränderna är mörkblå och är väldigt sailor-fin tycker jag.


Dagens plan

Dagen plan, snart kommer Hilda och Nattis och vi ska kila ner på stan och kolla lite i affärer. De har ju fått lön nu, min kommer först den sista så det blir mest fönstershopping för min del. Efter det blir det träning på gymmet och klockan fem ska jag på personalmöte.

Kände för en röd klänning idag, syns ju dock inte på bilden nä


Banankaka

Onsdagskvällen hade nog faktiskt inte kunnat bli mycket trevligare. Vid sex mötte jag Johanna på stan och vi hyrde den mysiga tjejfilmen Whip It (som var lite lam men ganska supercool, jag vill jättemykcet kunna åka rullskridskor nu!). På vägen hem råkar Alex, som är på hembesök från Stockholm, se oss så vi bjöd in honom och Ribban att dricka kaffe med oss. Vädret tillät kaffedrickande i trädgården och det var hur trevligt som helst. Efter många sthlms-berättelser kilade de vidare och vi tittade på filmen och mumsade på bakelser Johanna hade tagit med sig från sitt jobb. Kalasfint.


Solbränd

Äntligen väder så man kan sola! Nattis sov hos mig inatt och när vi vaknade sken solen och det var nästan vindstilla ute. Så efter frukost och någon timme ute i solen har jag en röd rand på bröstet. Det tar sig! Efter det har jag varit på gymmet och sprungit lite och sen på stan och gjort några ärenden. Ikväll blir det myskväll med Johanna.

Snart plastgaffeltider igen


Gräsis

Värdelöst, försökte klippa gräset men det var för blött så gräsklipparen bara stannade hela tiden. Men snart kommer ändå Nattis hit så det gör inte så mycket, hade inte hunnit klart med gräsmattan ändå. Trassligt hår och sköna kläder idag:

Skön tröja från Gina tricot


Ray-Ban

Dagen har varit väldigt långsam hittills. Har tvättat, hängt tvätt, vikt och lagt in kläder i garderober och sånt hela morgonen nu. Fast väldigt långsamt. Inte tillräckligt fint väder för solning idag heller, lovar att det kommer till helgen när jag jobbar.. Ikväll blir det i alla fall spinning och core, efter det en vernissage igen och sen veckans bästa TV-kväll med Nattis och Hilda.

Min far visade sina nya Ray-Bans när han var här i helgen. Så sjukt snygga..men galet obekväma dock


Vernissage

Vernissage och träning började kvällen med. Efter det åkte jag hem till Hilda och umgicks med trevligt folk. Missade deras grillning men det gjorde inte så mycket. Alltid trevligt att sitta och snacka bara. Vid halv elva kändes det dags att gå hem och nu blir det en lång natt känner jag. I morgon blir det nya äventyr.

Tröja från Monki idag


Måndag

Det är måndag och jag är ledig från jobbet. Väldigt skönt får jag säga. Har försökt sola i trädgården för att bli lika nattsvart som mina vänner men det går ju verkligen inte. Det blåser och är kallt så jag fick sitta med jacka på..hmm. Ganska skönt det också iofs men så brun blir man ju inte. Ikväll är det naturesteternas vernissage med Anthony som gäller, efter det spinning och sen en trevlig kväll hemma hos Hilda som väntar. En bra dag tror jag.

H&M Magasine gjorde mig sällskap i solen


Solfail

Vaknade utvilad vid nio för att hinna sola tänkte jag. Har ju jobbat alla fina soldagar. Men idag är det blåsigt och inte alls så trevligt och sola. Nehe det var ju skit. Om ett par timmar blir det monsterpass på gymmet och sen jobb. Nu vill jag att det ska bli toksommar så man kan grilla och äta ute, och sola och grejer. Dåligt väder är värdelöst.

Bild från semester i Barcelona. Vill åka på semester nu!


Mitt rum

Kom på att jag fortfarande inte visat bilder på hur mitt rum ser ut så här kommer äntligen några bilder. Började ju med att måla golvet ljusgrått och sen fick resten gå i samma färg ungefär. Mycket nöjd med resultatet.

Led Zeppelin-väggmålning och skirt drapperi som kan dela av soffdelen

Min stora dubbelsäng och speglar

Soffgrupp

Kylskåp och två meter garderob


Sol

Det blev inget jobb igår kväll. Istället blev det en trevlig kväll med Isak med vin, ost och bra musik. Idag är det strålande sol och värme och självklart ska jag jobba. Har missat alla bra soltillfällen under veckan nu, sjukt segt. Men jaja, snart lön intalar jag mig. Nu ska jag cykla ner till jobbet och äta innan jag börjar.

Mer soliga dagar tack. Och jag vill ha så här långt hår igen

 


Tröttis

Tränade som sagt body pump i morse. När jag kom hem var jag dock så trött att jag gick och la mig igen och sov i kanske två timmar. Sjukt skönt. Nu borde jag egentligen har jobbat kan det tyckas men när jag kom till jobbet strax före 5 så visade det sig att jag inte behövdes..men ingen hade ringt och sagt det. Nehe? Så nu är jag hemma igen och väntar på att klockan ska bli 7 då jag får reda på om jag ska jobba alls ikväll. Hoppas inte.. Tänkte att jag skulle lägga upp någon bild från konserten igår men lyckades på något vänster radera bilderna som skulle vara kvar och tvärt om..så nu har jag bara suddiga bilder från igår. Smart där ja.

Samuels bräsiga 26 minuter långa elektrolåtsprojektarbete yeah när alla dansade



God natt

Bra estetkonsert, roligare låtar än i tisdags. Några bräsiga egenskrivna låtar var med och Anthony var jättebra. Har tagit några bilder men orkar inte gå och hämta kameran så det kanske blir någon bild på det i morgon istället. Nu ska jag snart gå och lägga mig tänkte jag, i morgon bitti blir det body pump med Hilda. Har just ätit upp det sista ur Start!-paketet jag köpte..igår? Shit, har blivit helt beroende av start-müsli. Helt sjukt gott är det. Hmm..

gosbild


Lockigt

Nu sticker jag på estetkonsert, tjohej. Fick lite tid över så lockade håret lite.


Rolig dag

Ny dag och det verkar vara lika varmt idag som igår. Härligt härligt! Snart kommer tjejerna hit och vi ska sticka till gymmet och träna. Efter det ska jag äta lunch med finaste Fanny som äntligen är hemma igen. I eftermiddag ska jag försöka träffa Birgitta Neuman på PS och ikväll är det dags för veckans andra estetkonsert. Massa roliga saker idag.

Fanny och jag i Lund i sommras


Fullt upp

Har haft fullt upp idag också. Nattis sov hos mig i natt så i morse åt vi trevlig frukost tillsammans. Sen bar det av till jobbet 10-16, efter det har jag handlat lite mat och nu har jag städat. Kockan 19 väntar ett pass spinning och efter det magträning på ett pass core. Bra planerat tycker jag.

Alltid trevligt när man får byta till nya tvålar i badrummet tycker jag


Estetkonsert

Det är alltid mysigt med estetkonsert. Ganska tråkiga låtar den här gången men ganska hög standard tyckte jag. Snart kommer mina fina flickor, Nattis och Hilda, hit och tittar på Cougar Town med mig. Mysig kväll. Imorgon ska jag hoppa in på jobbet igen, 10-16. Segt, men tänk allt fint jag kan köpa sen när lönen kommer. Ska shoppa för alltihop!

De här söta pojkarna gjorde en av de bästa låtarna


Lite stress

Något stressig dag måste jag säga. Jobbat 10-16, sen till gymmet direkt efter det för en snabb tur på löpbandet. Nu har jag duschat och stressat runt lite och nu ska jag möta upp Johanna på PS för att se estetkonsert. Trevligt trevligt!

Nytt halsband som jag köpte i Göteborg

Min söta bror

Det är dagar som denna, då min bror fylleuttalar sig i Hallands Nyheter, som jag tror att mina föräldrar är sjukt glada att de flyttade till Stockholm. Hela grejen är egentligen sjukt rolig. Min bror och två vänner gick ju självklart och vann tävlingen 20 km Hofman som ägde rum i lördags med typ 450 deltagare. I dagens tidning är det en artikel om grejen där min bror "avslöjar taktiken" hur de vann. Han har dock inget minne av uttalandet: "När vi känner oss hotade så löper vi. Om detta blir en OS-gren tror jag att vi kommer att tillhöra de främsta." Va? OS-gren?! Sjukt roligt i alla fall. Det som gör grejen så jäkla oslagbar är att min bror inte riktit har känslan för att ta reda på all info i förväg..så han och hans vänner drack 50 cl-öl istället för 33 cl-öl typ hela vägen och drack en tredjedel mer än alla andra. Hahahaha. Min bror är sötis.

Fin bild i tidningen idag. Kaninöron och barnvagn..ett vinnande koncept så att säga.



Ledig!

Ledig dag, och nu sticker jag och gör ärenden. Ska bara väcka min bror först och tvinga honom att städa upp sitt stök.

Svart kofta från gina tricot


Apatisk

Nu är jag verkligen en tröttis. Eftersom det blev så mycket jobb i fredags att träningen gick bort så körde jag och Nattis body pump idag i stället. Efter det har jag jobbat och nu är jag apatisk hemma i soffan. Ska bli riktigt skönt att vara ledig i morgon, dock ska jag hoppa in ett pass redan på tisdag. Jag har siktet inställt på löning så det är bara att hålla ut.


Paradis

Det här tycker jag på riktigt är bra: Vanessa Paradis – Joe Le Taxi. Får mig att vilja ta ett friår i Paris och lära mig franska.

kan också tänka mig att vara gift med Johnny Depp men fine



Jippodag

Ojojoj så mycket jobb. Igår var det sjukt mycket folk och bara jag som jobbade. Men flera tanter tyckte synd om mig och gav mig mycket dricks så det var ju bra. Idag har jag jobbat från 11 till 10! Ganska trött i huvudet nu. Under lunchen var det så himla mycket folk att all sushi, alla grönsaker och allt ris tog helt slut. Läskmaskinen gick sönder och varmrätterna tog slut på en gång när vi tog fram nytt. Kaos kan jag tala om. I morgon gör vi nog om samma sak igen. Har fått se många utklädda studenter idag eftersom det var jippodag. Helt sjukt att det var ett helt år sedan det var vi som lekte omkring. Jahopp, nu blir det till att sova för att orka jobbet i morgon.

Förra året var vi superfina rugbyspelare. Det närmaste sport jag har kommit tror jag..men vilken laganda!


Träna och jobba

Ny dag. Snart kommer Nattis hit och vi ska gå ner till gymmet och träna. Efter det blir det jobb. Inte så party direkt men sånna dagar måste väl också finnas.

Bilden är bara mysig tycker jag


Jeansklänning

Nu har det tokregnat nästan hela dagen. Så himla deppigt. Försökte göra några ärenden men polisen var stängd och det fanns inga parkeringsplatser på hajen och man vill ju inte springa runt i regn så det mesta blev ogjort. Så kan det gå. Nu har jag gjort mig i ordning inför ikväll. Ska bli jättemysigt med en kväll med vänner idag eftersom jag ska jobba hela helgen sen. Har på mig ny jeansklänning som jag köpte i gbg förra veckan.

Ny jeansklänning


Yakitori

Mysig kväll igår och Nattis gjorde mig sällskap och sov över i min stora säng. Vid tio i morse kom Hilda förbi, och vi har varit duktiga och tränat kondition på gymmet. Nu varvar jag ner vid tvn. Ikväll blir det musik på PT med fina människor så det kommer bli en kul kväll. Nu ska jag mumsa i mig Yakitori.

Matbilder är ju alltid äckliga..men det här är sjukt gott. Varje gång jag har med mig mat från jobbet gör jag en lunchlåda av resterna. Väldigt praktiskt när man alltid måste göra mat till sig själv.


Nytt hårband

Firar min lediga tisdag med att ha på mig ett nytt hårband jag köpte förra veckan. Nu ska jag städa klart mitt rum och äta lunch. Ikväll blir det spinning och core och efter det tvkväll med mina fina tjejer.

Nöjd över att hårbandet inte gett mig huvudvärk..ännu


Duktigt

Känner mig som en duktig människa som har jobbat, tränat och jobbat idag. Det var lugnt på jobbet på andra passet, med en nästan tom restaurang. Vid 7 såg jag Anthony gå förbi utanför så honom fångade jag in så vi i alla fall fick någon gäst. Han höll mig sällskap tills jag slutade vid halv nio och det var lite kul att vara den förstående bartendern när någon satt och drack öl. Resten av kvällen har varit lugn och skön. Nattis och jag har tittat på tv. Maten jag beställde med mig hem slukade dock min bror.. Han behöver mat hela tiden så då får man vara lite snäll.

Så här liten var min bror för nästan 22 år sedan faktiskt. Fladderisötisch



Måndag

Vaknada ganska sent, men det är jag värd som ska jobba hela dagen nu. Jobbar 12-14 och 16-20 så när jag är ledig i två timmar tänkte jag gå till gymmet. Ikväll blir det Hollywoodfruar, missa inte.

Så här ser jag inte ut idag, bara provar den fina kjolen Agnes lånade mig nu när hon är i USA.

Hur fin som helst!


Mer jobb

Slutade jobbet vid nio och har lekt med Johanna ikväll. Vi har tittat på en ny random film med Bruce Willis och haft det mysigt. Bra slut på söndagen. Den här veckan blir det mycket jobb. Ska hoppa in några extra tider så i morgon blir det jobb, och sen torsdag, fredag, lördag och söndag också. Leva i nuet går väldigt dåligt, jag lever för nästa löning.

Hittade den här bilden på datorn.. Liiten Lisa lever i nuet?


Blåvita flingor

Handlat mat nu på förmiddagen. Inser att jag kan leva på frukostflingor, knäckebröd och saft. Bara. Halvbra, men jag ska bli bättre på det. Min bror och andra sidan lever på gröt, tonfisk, pyttipanna, pasta och proteinpulver. Bara. Jaja, så kan det bli ibland. Snart kommer Nattis hit så ska vi dricka kaffe innan det blir brutal träning på gymmet. På söndagar brukar jag köra en timme på crosstrainern. Sen blir det jobb 4 till typ halv 10, och ikväll ska Johanna leka med mig. Fullplanerad dag.


Ny ring

Jobbelijobbat idag då. Blev en sväng på stan före och då hittade jag den här sjukt snygga ringen. Är väldigt nöjd och nu tänker jag nog aldrig ta av mig den. Måste nog döda alla som köper en likadan med stavmixer, eller nä. Nu blir det filmlördag.

Väldigt snygg tycker jag.


The Royal Tenenbaums

I'll have a butterscotch sundae I guess.


Snillen spekulerar

Hemma från jobbet halv elva en fredagkväll. Härligt härligt. Har ätit god mat jag medtagit från mitt jobb och nu blir det faktiskt sängen för min del. Jobb i morgon också och tänkte hinna byta en klänning på H&M innan jag börjar.

En annan liten grej som inte har med något att göra men, jag och Nattis har den senaste veckan druckit stora mängder av Funs jordgubbssaft. Det sjuka är att den innehåller ingenting. 80 kcal på 10 liter..det är ju sjukt. Det vi kom fram till var ju i alla fall, varför innehåller inte standardsaften ingenting? Om det nu går att göra och smakar gott liksom. ..ah sånt kan man fundera på ibland.

I morse drack vi saft och målade naglarna


Nytt linne

Hilda och jag hade en jättelyckad dag igår i Göteborg. Många bra och fina köp blev det, som antagligen kommer dyka upp i bloggen efter hand. Idag är det fredag hela dagen vilket startade med en timmes Body Pump på friskvågen. Lagom mör i armarna nu. Snart bär det av ner till stan för en fika med Johanna. Efter det blir det jobb.

Nytt halsband och linne som jag köpte igår. Linnet är så sjukt skönt och har redan blivit en favorit. Älskar ljusgrått.


Müsli och The Baseballs

Ser ut att bli en strålande dag. Solen skiner och snart kommer Hilda hit och då ska vi åka ner till stationen och ta tåget till Göteborg. Kalasfint. Igår hade jag och Nattis myskväll med film och jordgubbssaft. Just nu sitter vi och äter frukost. The Baseballs och müsli är en bra start på dagen.

Nattis provar på min mammas müslibuffé


Alkemisten

Hemma från träningen och nu blir det städning för hela slanten. Förresten så läste jag ut Alkemisten igår. Alla har ju pratat så mycket om den och på baksidan lovar den nästan att den ska förändra ens liv. Lite besviken blev jag allt för inte förändrade den mitt liv något alls. Tanken är fin men hela grejen om att leva i nuet fungerar inte riktigt tycker jag.. Diskuterade saken med Nattis varav hon fäller kommentar "Du är nog iofs den människan i världen jag minst kan tänka mig leva i nuet.." Jaja, värt ett försök.

Fladderibokisch



Blondes have more fun

Färgade håret igår, lite blondare nu ifall folk inte ser. Vill egentligen att det ska vara mer åt askhållet så får nog ta och köpa silverschampo tror jag. Har inte provat det men får väl hoppas att det fungerar.

Är lite suddig idag


Modevisning

Ikväll har jag varit på estet- och naturestettreornas modevisning. Många duktiga elever och fina skapelser. Väldigt kul att titta på alla modeller som hade fina håruppsättningar och grejer också. Det var svårt att ta kort men här kommer ett på en imponerande klänning som Emelie hade gjort.

Syns inte på bilden, men den är gjord av te-påsar. 912 stycken? typ.


Särskolan och jag

Som det kan bli ibland. Var just ute och tog en joggingtur i slingan i furubergsskogen. Alla som har varit där någon gång vet att det inte går att komma fel eftersom hela skogen bara är en liten joggingväg i en cirkel..typ. Man kan därför tycka att jag borde anat oråd när det var uppsatta röda band var tredje meter längs hela slingan för att markera ut vägen. Jag anade ingenting. När jag kommit ett halvt varv möts jag dock av en stor "MÅL"skyllt. Aj då..jag hade visst lyckats pricka in att jogga precis när särskolan hade någon slags springtävling. Jag kanske inte är snabbast i världen men man vill ju ändå inte bli omsprungen av en hel särskoleklass, hur skulle det se ut liksom. När vi möttes visade det sig dock att de flesta satt i rullstol.. Så jag har sprungit om massa folk idag! Hihi.

Joggar i snygga skor från PUMA, men om någon vill ge mig de där skorna som formar rumpan som det går massa reklam för på TV så är det HELT ok..



The Darjeeling Limited

I love the way this country smells. I'll never forget it. It's kind of spicy.



Hej jag heter Lisa och jag lever i nuet

Efter en mycket inspirerande föreläsning av David Holmgren om att leva i nuet istället för att fokusera på vad som ska hända sen, försökte jag tänka så igår under mitt jobbpass. Intalade mig "jag lever i nuet" typ tjugo gånger. Det gick skitdåligt. Nuet suger. Sen och andra sidan, där har vi grejer. På torsdag ska jag och Hilda åka till Göteborg och shoppa. Det har vi pratat om sedan jag fick mitt jobb, så jäklar vad roligt det kommer bli. Nu ska jag ta en kopp kaffe i solen och njuta av att vara ledig.

Hann inte blogga något i torsdags, men då var vi på teatern och lyssnade på esteternas unpluggedkonsert. Anthony och Linnéa var duktiga.


Agnes <3

Kommer sakna dig sjukt mycket! Ha det fint, så ses i vi juli faktiskt. Några år gammal bild, men väldigt söt tycker jag.

Agnes och en spinkig katt


Sverige i en korg

Igår kväll när jag hade slutat jobbet blev det glasskalas hos mig för att säga hejdå till finaste Agnes som åker till USA idag och kommer vara borta i ett år. Mycket sorgligt, men tror att hon kommer få det fantastiskt bra. Jag och Nattis hade ju självklart fixat en liten present med svenskhet i en korg. Korgen innehöll bland annat: djungelvrål, blåbärssoppa, ahlgrens bilar, blandsaft, knäckebröd, pepparkakor, marabou mjölkchoklad, läkerol, fiskbullar, salt och blandat, messmör, kalles kaviar och massa geisha såklart. Plus lite annat.

fladderipresentisch


Tjena mittbena

Mittbena är lite hur jag jobbar idag


Valborgsfail

Valborgsfail igår. Hade en jättebra plan med vin, mat och musik, men sen fick jag jobba över till klockan 10 och det regnade ute. Jaha ja.
Jobbad 12-17 idag men ikväll kommer det bli trevligt med tjejkväll. Vin och popquiz är inplanerat så det blir nog bra. Nu ska jag duscha och tokstäda lite innan folk kommer.

En fantastiskt rolig Valborg hemma hos Elias för tre år sedan. Det fanns bara en regel, "Man får inte kissa på kaninen!"Johanna har tagit bilden tror jag.


RSS 2.0