Maskerad

Nu sticker jag på maskerad. Ha en toppenkväll allihopa och så ses vi förhoppningsvis!


 holländsk var väl tanken..


Halloween

Så där. Nu har jag handlat strumpbyxor, knästrumpor, eyeliner och lösögonfransar plus lite godis att ge bort ikväll. Hmm..vad tror ni att jag ska klä ut mig till? Bilden ger ju inte bara lite hjälp.


 den här tänkte jag ha på mig ikväll


The world is yours

Hade en jättetrevlig dag i Helsingör igår. Såg några utställningar på Louisiana, bland annat The world is yours. Man får ju aldrig ta kort där men tog en bild på utställningsnamnet bara så det gör nog inget. Fint väder var det hela dagen också.

Nu ska jag åka ner på stan för att köpa det sista till min utklädnad ikväll. Maskerad är ju hur kul som helst! Ska visa sen vad jag ska klä ut mig till.


 


Louisiana

Idag är det fredag hela dagen, och nu sticker jag till Louisiana i Danmark och har det mysigt. Hemma ikväll.


Give me hope Johanna

Oj så mysigt det alltid är att träffa Johanna. Ikväll har vi tittat på tjejfilm, sett Debatt på ettan och pratat en hel massa om Body Shop och alla deras produkter. Saknar henne massor när jag är långt borta i Göteborg så det var trevligt att få träffas lite nu. Vi har nog haft det ungefär lika mysigt som den här bilden:


 en gång hade jag en katt som ville vara ett gosedjur


Pumpa

Igår så skapade jag och Calle lite halloweenstämning genom att göra en pumpalykta. Men ett vanligt ansikte kändes lite uttjatat tyckte vi så vi gjorde världens tuffaste symbol i stället. Batman! Snyggast på gatan, det kan jag lova.


snyggaste pumpan jag sett tror jag


Varberg

Har haft en supermysig dag på stan med Hilda och Jenny. Mötte upp dem på Kammen och båda hade klippt sig och färgat håret och var hur fina som helst. Idag har vi hunnit med att fika, prata strunt och kollat i massa affärer. Fick köpt mig en klänning, ett skärp och en sjal. Handlade för över 300 på Vero Moda så de gav mig en goodiebag, man tackar. Snart så ska jag ner till videomix och träffa Johanna så idag blir en toppenmysdag.


köpte bland annat ett skärp med kedjedetaljer från H&M

goodiebag från vero moda med tidning, linne, fotkräm och godis

 


Den fula truten

Måndagskvällen hos Isak var jättetrevlig. Massa födeledagsgrattis till honom! Efter en god middag gick vi på bio och såg The Ugly Truth, den var..helt okay. Gårdagens sovmorgon var lång, precis som den ska vara på lov. Stora delar av dagen spenderades sedan i Falkenberg vilket är en trevlig men död stad. Nu får man se vad dagen bjuder på för äventyr.

ni behöver ju inte se den jättemycket

Mot Varberg

Snart färdigpackad för att vara i Varberg i några dagar. Idag fyller Isak år och ikväll bjuder han på middag, mysigt!


 Ny röd klänning från Indiska


Tjejdag med Cicci

Oj vad jag har vänner som kommer reta mig för den här bilden, men det gör inget för jag och Cicci har haft en jättemysig tjejdag. Vi har blivit sminkade och fixade i håret. Skulle främst ta bild till mitt "hej tack för uppvaktningen på studenten"-kort. Men så klart tog de spegelbilden också. Efter det gick vi och fikade och nu ska vi snart titta på gossip girl. Tihi!


 facecoolprofilbild? haha, nej


Högskoleprov

Ojoj, har ju inte alls hunnit skriva något här varken igår eller i fredags. Men i fredags tog jag tåget hem till Varberg och gick och la mig tidigt för att göra högskoleprovet igår. Så dagen igår gick alltså åt till att skriva prov. På kvällen åt Isak, Calle, Mattias och jag på Cheers and Beers och det var en väldigt trevlig kväll. Nu ska jag snart ta tåget till Göteborg igen för att ha en mysdag med Cicci, hurra!


 jaja, bilden är ett år gammal


Japanese cherry blossom

Den här söta lilla flaskan inhandlade jag igår med lite hjälp av presentkortet body shop gav mig på min födelsedag. Man tackar! Vad är det för något då? Ja, kvinnan i kassan sa "Man kan ha det lite var som helst lite när som helst. Det är helt nytt!" Haha, gott luktar det i alla fall.


 Japanese cherry blossom


Dark rasberry

Toktrött efter en dag på jobbet, så nu får jag lägga mig i soffan, titta på gossip girl och mumsa på den här:


Klänning och pepparkaksform

Har haft en jättemysig dag på stan med Hilda! Vi fikade på Vanilj och kikade i massa affärer. Fick köpt mig en, hör och häpnas, röd klänning på Indiska. Passade på att köpa en pepparkaksform föreställande Taj Mahal också, så till jul ska det bli fina glaserade pepparkakor. Hilda hittade sig en klänning hon också. Mysdag!


 man ser ju ingenting av klänningen..knappt rätt färg ens..men jaja^^


Vaktat prov och gjort annat viktigt

Så där, ännu en arbetsdag avklarad denna vecka. Snart helg.. Idag har jag vaktat prov för första gången, och kände mig väldigt viktig. En person i mitten av aulan frågade om hon fick gå mitt i provtiden..jag sa nej. Hihi! Men jag var inte elak för jag var bara snäll mot de andra som satt på samma rad som hade blivit tvungna att resa sig, faktiskt. Nu ska jag snart träffa Hilda som lyckats ta sig till Götebrog. Starkt jobbat av henne tycker jag. Tror att fika står på agendan.


 Och Starbucks ska öppna i Sverige! ..på Arlanda tyvärr, men ändå!


Focaccia

Har ägnat kvällen åt att baka parmesanfocaccia! Hittade receptet i bakboken jag köpte i lördags. Får hoppas att det är gott nu också, luktar mums i alla fall. Nu, desperate houswifes på femman.


har aldrig hört talas om focaccia..?

 

Örhängen

Ännu en liten sak som jag visst köpte förra veckan.. Söta örhängen från någon affär i nordstan vars namn jag aldrig kan komma ihåg. Har fått för mig att jag inte kan ha stora ringar och mojs på jobbet så har nästan inga örhängen jag kan ha längra. Så de här fick jag köpa..


 små guldiga nitar


Tisdag..bara

Jobbet är stressigt nu och jag känner mig dessutom lite sjuk. Inte så kul inte. Efter jobbet hämtade jag i alla fall ett par stövlar jag har klackat om och nu har jag legat i soffan i säkert en timme och försökt återhämta mig lite. Gud vad jag längtar till helg. Dagens i alla fall;


 Klänning med spets från Monki, kofta från gina tricot och mitt nya halsband från bikbok. Nertill blev det jeans från cheap monday


läppstift

Impulsköpte detta fina läppstift förra veckan. Det första jag tittar på när jag ska välja läppstift är definitivt hylsan. Utan läppstift känner jag mig bar, naken, rädd, exposed...haha nej knas. Men det finns få saker som känns så trevligt som känslan av läppstift som är så nya så de fortfarande har kvar den spetsiga formen.




 man kan inte ha för många


Segt

Dagen har varit rätt så jobbig faktiskt. Det är riktigt stressigt och ansträngande på jobbet den här veckan och det känns lite tungt ibland. Varit i Varberg en stund och råkade ta fel tåg till Göteborg så var sjukt nervös hela vägen för att någon skulle komma och bli arg. Som tur var kollade ingen biljetten. När jag kom hem gjorde jag tacopaj till mig och Cicci och nu kikar vi på Roast på berns..som inte är så roligt.


 lalalala, tacopaj och lalala


Måndag

God morgon! Nä idag är jag verkligen inte pigg på att gå ut i kylan och sen jobba. Det blir ju inte bättre av att Cicci ligger kvar i sin säng och sover.. Men i eftermiddag ska jag ta tåget till Varberg på en liten snabb visit och det ska bli trevligt, får hoppas att dagen går fort nu. Förresten så impulshandlade jag en massa saker förra veckan som jag inte har visat så det ska jag försöka göra under veckan. Köpte bland annat det här charmiga halsbandet:



Kanelbulle!

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag med Isak. Vi har promenerat en massa, kikat i olika designaffärer och fikat den största kanelbullen jag har sett. Helt sjukt stor! Vi lyckades äta upp halva tillsammans, resten fick jag med mig i en påse. Bra slut på helgen i alla fall. Lite jobbigt med måndag i morgon men tror att veckan kommer gå ganska fort. Nästa vecka är jag ju ledig. Hurra!


 Helt galet stor ju!


Bröllopsfotografen

Filmen igår var toppenbra! Kan verkligen rekomendera den. Den var sorgligare men mysigare än Smala Sussie. En kul detalj var att ett av paren som gifte sig var pojken och flickan ur "Den bästa sommaren" som nu hade blivit vuxna. Om ni gillade Smala Sussie måste ni verkligen se den här! Efter filmen promenerade jag och Isak hem till lägenheten och delade på en flaska vin. Sen blev det prat i flera timmar och det vettigaste vi kom fram till var "gud va bra musik är bra!" Haha, trevlig kväll.


 Tuva Novotny hade den skönaste stilen med massa pärlor och grejer i håret hela tiden.


a piece of cake

Idag har jag gått på stan och fikat i gbg med mina föräldrar. Fick köpt mig Leila Lingdolms a piece of cake som jag har tittat på ett tag. Snart ska jag möta Isak för ikväll ska vi gå och se Bröllopsfotografen. Har riktigt höga förväntingar på den eftersom Smala Sussie var så bra så det blir nog en bra kväll.


innehåller massa mysiga recepet och bilder^^


Coco avant Chanel

I onsdags kom Johanna och hälsade på mig i Göteborg. Vi såg äntligen den efterlängtade Coco avant Chanell med vackra Audrey Tautou. Hur fin som helst och jag får verkligen lust att kunna franska nu. Fast några ord och fraser förstod man ju med sin grundskolefranska. Flytta till Frankrike och ta en kurs? Nej gud så svårt. Men se filmen i alla fall!


 Audrey Tautou


Fredagsfika

Oj vad allt har kretsat runt den här översvämningen de senaste dagarna. Igår flyttade vi möbler och klippte upp ca 130 skåp för att se hur stor skadan var. Idag är golvet på plan 3 snart helt borta och alla elever har varit här eller kommer under dagen för att lyssna på info. Hela grejen är verkligen helt sjuk.

Men det är ju faktiskt fredag hela dagen idag, något som förr i tiden firades med fredagsfika. Så här kommer några nostalgibilder på olika fikor som har varit just på fredagar:



 
 
 Mums säger jag


Översvämning!

Det har hänt något helt sjukt! Min arbetsplats, Kunskapsgymnasiet, har fått stänga på grund av översvämning! Skolan är fördelad på 4 våningar och på mitt plan, plan 3, startade det en sprinkler inne på en toalett vid ett-tiden ungefär. Till en början såg det ju inte så farligt ut för det blev bara en pöl utanför dörren, men det slutade inte rinna! Ut med eleverna! Och så började vi rusa runt där och lyfta upp sladdar från golvet överallt hit och dit. Det tog ju inte lång tid innan vattnet började forsa ner för trappan till våning 2 och sen våning 1. Ganska raskt kom brandmän och försökte få någon ordning på det hela men jag vet inte hur mycket de kunde göra åt händelseförloppet egentligen. Som tur va(?) hade jag med mig min kamera så här är lite bilder. De är alla tagna ganska tidigt under förloppet eftersom jag sen inte kunde springa omkring och ta kort utan fick ägna mig åt att stänga av larmet tusen gånger eftersom det gick två gånger i minuten.. Jag fick i alla fall fatt på alla mina grejer och min dator, massa elever fick lämna sina datorer i sina genomblöta skåp.




Lagerhaus

Steamy windows var jättekul men i morgon kommer jag ha träningsvärk i benen! Får fixa gymkort nästa gång vi är där. På väg hem handlade vi mat och kilade in på Lagerhaus och fick äntligen köpt oss en liten soptunna till badrummet. Jag hittade även en fin kasse som matchar mina tallrikar och mina halstabletter. Hemskt söta ugglor tycker jag!


 Min för endast 10:-


kalasfin

Den här tomma godispåsen stal jag igår på hemköp bara för att den var så himla fin! Lever farligt nu..


Det måste vara..månen!

Under dagens föreläsning om tsunamier:

Lärare: Vet ni vad det är som orsakar en tsunami?
Ivrig elev: Ja, det är månen! 

Haha, fått saker lite om bakfoten där va.


bar, naken, rädd, exposed!

Ni har väl inte missat serien Hollywoodfruar som har gått på tv3? Väldigt underhållande har den i alla fall varit och det är synd att sista avsnittet var igår. Maria Montazami var ju helt klart mysigast. Som Cicci sa, hon är den enda som kommer med användbara tips! Haha.  


 ”Utan läppstift känner jag mig bar, naken, rädd, exposed” – Maria Montazami


Steamy chair?

Ny dag nya möjligheter! Eller ah.. Dagen har faktiskt börjat bra för jag hade lite sovmorgon och fick ordnat med lite studentkommittémojs redan före frukosten. Kallt som det var igår så bestämde jag att idag börjar jeans-säsongen. Så idag har jag på mig jeans för första gången denna höst! Tror jag.. Efter jobbet ska jag och Cicci träna strip chair eller steamy windows eller steamy chair eller vad det nu kan heta. Om det är trevligt blir det till att skaffa gymkort idag. Har ni trevliga planer?


 Idag har jag jeans då..fast det syns inte på bilden. Blus från carlings och kofta från gina


Barnbok

Nä nu har jag bestämt mig! Här sitter ju jag med en barnbok jag har gjort. Jag ska faktiskt skicka in den till något förlag och se vad som sägs. Kan ju inte förlora något på det. Påminnelse till mig själv, fixa utskrifter av boken + kuvert.



 Vit blodkropp, röda blodkroppar, blodplättar, snälla bakterier och elaka virus!


Clinique

Hur mycket jag än gillar body shop måste jag erkänna att produkterna jag köpte där för någon månad sedan har gjort min hy jätteirriterad. Istället för att rengöra har de bara gjort min hy jättetorr. Så idag köpte jag ett test-sett från clinique som jag har använt tidigare. Så nu får vi se om hyn återhämtar sig lite.


Kap!

Gick igenom nordstan när jag skulle gå från tåget till min buss och fick syn på de här snygga skorna. Eftersom jag har velat ha svarta pläderconverse hur länge som helst men tvekat över det höga priset kändes de här kopiorna som en bra kompromiss. Erbjudande för idag tror jag, 199 kr istället för 499. Tokade till det och köpte bruna istället för svarta dessutom. Gillar!


 199:-


En trevlig helg

Har varit dålig med att uppdatera här under helgen men det gör inte så mycket tänker jag eftersom jag har varit i Varberg och umgåtts med de flesta som jag skriver det här för ändå. I fredags hade jag en trevlig hemmakväll med doobidoo och musikspel och lördagen spenderades med massa vänner. Först bjöd Johanna hem på våffelkalas och på kvällen var vi på Majas vid havet och lyssnade på MUTE. Mycket trevligt vill jag påstå. Idag hann jag även med en fika med Anthony innan jag tog tåget hem till Göteborg.


 MUTE på Majas


dags för fredagsmys

Hurra! Nu är arbetsveckan slut. Hörde just ett tiotal elever spontansjunga"nu är det slut på veckan och dags för fredagsmyyyyyyys!" Måste också tillägga att en kille som såg jätteirriterad ut när folk sjöng mumlade fram "..hoppas inte att föräldrarna stör.." Haha.

Plus en liten tjuvlyssnat också såhär på fredagseftermiddagen:

- Men du, Sherlock Holmes, var inte han heroinmissbrukare?
- Nej, han var väl brittisk..


Fredspris

Där ser man, årets vinnare av Nobels fredspris är Barack Obama. Han får priset för sina extraordinära insatser för att stärka den internationella diplomatin och för sitt arbete att stärka FN. När vi fick höra den här nyheten sa en kille i klassen, skit jag hoppades på Michael Jackson! Hihi


Fredag hela dagen

God morgon! Det är fredag hela dagen och om en halvtimme ska jag kila iväg till jobbet. I eftermiddag tar jag tåget till Varberg och kommer vara där hela helgen för att gå på kalas och annat trevligt. Har bara lite ärenden här på stan först innan jag kan åka. Ska bland annat byta den nya tröjan som jag hade på mig igår. En sömm som gick typ 20 cm från nederkanten var knappt en sömm och gick upp lite här och var under dagen. När jag kom hem igår var det massa hål överallt! Men så var det ju en otursdag igår också..hmm.


 Man ser knappt hur den ser ut..men lite såhär. Passa er för den! Köpt på gina


Sött

Färdigjobbat för idag och hemma i lilla lägenheten nu. Måste visa vilken mysig liten present jag fick av Cicci igår. Fy vilken tur man har som får bo med en vän som man känt sen man var tolv år?


 Massa gos till dig<3


7 års olycka!

Nä vet ni vad! Idag har verkligen blivit en otursdag. Först internet, sedan inga spårvagnar och försenad till jobbet. Vad händer nu då om inte sprucken spegel och olycka i 7 år! Kort stund efter att jag skrev förra inlägget packade jag ihop mina saker och skulle skynda mig upp för en trappa, men snavade (med datorn i handen!). Hände inte så mycket med mig och datorn klarade sig men lyckades ta sönder min spegel. Ni som känner till Friis & Company vet att de ofta hänger speglar på sina väskor och det var denna som jag lyckades ta sönder.. Skit också!


 Ringade in vad som är spegel så folk förstår..tråkigt tråkigt


Krångel

Tänkte göra ett inlägg i morse och visa min nya tröja jag har på mig idag men vårt Internet fungerade inte. Hoppas det lagar sig av sig själv under dagen för jag vet inte alls hur jag ska kunna laga det. Promenerade till min hållplats sen men efter att ha väntat i tjugo minuter insåg jag och massa andra irriterade morgonmänniskor att det inte skulle komma några spårvagnar. Så jag fick lite förvirrat hoppa på random buss och kom till jobbet ca 40 min för sent.. Dåligt! Hoppas att resten av dagen blir bättre.


Kunde inte ladda upp några bilder i morse så fick ta till google här. Den här bilden får man upp om man söker på torsdag. Handlade om någon kinesisk kulturfestival i Umeå tror jag? Fin bild i alla fall.


H&M

Såg en jättefin kappa igår på H&M som jag inte kan bestämma mig för om jag vill ha eller inte. Den är svart och ganska rak i modellen och har en hög krage. Men nu när jag gick in på hemsidan så finns den inte! Väldigt lurigt. Jag tycker om att få titta och fundera på hemsidan men nu går ju inte det. Härmade Johanna lite istället och skapade en look i "Fashion Studion", jag har verkligen blivit grå och tråkig den här hösten..

Vill inte ha den här kappan egentligen..men min fanns ju inte!
 


Flickan som lekte med elden

Var ju på bio igår med Anthony och firade födelsedag lite till. Bruce Willis-filmen fanns inte så det fick bli ”Flickan som lekte med elden”. Den var riktigt bra! Inte fullt så obehaglig som ”Män som hatar kvinnor” men inte riktigt lika spännande heller tyvärr. Men helt klart värd ett biobesök.


Noomi Rapace är snygg och ser ut som en disneykänguru


Jätteupprörd!

Dagens tjuvlyssnat på work shop-passet:

-Shit vad efter jag ligger efter med den här uppgiften, har typ inte börjat. Seriöst, tror du jag hinner klart?
-Nä då gör du nog inte det..
-Va?! Seriöst, jag blir jätteupprörd när du säger så, jätteupprörd!


Haha, folk säger riktigt skeva saker. Men jag är också nästan jätteupprörd för typ alla folk på bilden drar till Ge-Kås och leker idag och jag kan inte följa med..


 Gammal bild från en mysig göteborgdag


Tisdag

Snart slutar jag för dagen! Ska träffa Anthony och få födelsedagspresent som är att gå på bio. Får se vilken det blir, hoppas att den nya med Bruce Willis har kommit. Vi hinner säkert med en fika eller något först. Blir en trevlig dag tror jag. 


Idag: skjorts från ginatricot, armband från lindex och halsband från pilgrim

 

 


Varberg

Har haft en supermysig dag i Varberg idag med självaste födelsedagsbarnet. Vi har bräsfikat på espresso house, och efter ett tag kom Calle och Mattias och drack kaffe med oss. Drack favoriten This water lemon and lime, riktigt gott, himla synd att man bara kan köpa dem där. På vägen hem gick jag in på gina tricot och löpte en tröja. Orkar inte ta kort nu men gör det säkert någon dag i veckan.  


 mums!


Johanna!

Den sötaste jäspmänniskan fyller 19 år idag! Så nu skickar jag massa mental kärlek till dig!


 Gos på dig<3


Färga håret

Nu har jag städat lägenheten massa. Sjukt mycket damm under soffan.. Nu får det bli dags att färga håret för jag kan nog inte dra ut på det längre. Det var drygt två månader senast och då hade jag den här färgen. Blir en lite mörkare nu, får se hur det blir.


 jaja, suddig bild


Flamingo

Bevis på att min mamma kanske är den mysigaste mamman som finns. När hon fick höra att jag kände mig nere skickade hon ett litet paket med texten, tänker på dig, innehållande detta söta lilla änglaspel med flamingos på. Den är jättesöt och har snurrat för fullt nu i några dagar.


 Hoppas man ser hur den ser ut..


90-tal!

Nu drar jag och Cicci på 90-talsfest med mycket kroppsglitter i ansiktet!


 Batman fick bli lite 90talspyntad


Tjuvlyssnat

Saker man kan få höra i korridorerna på en gymnasieskola;

-         Du, vi är ju vänner nu och så..
-         Ah?
-         Skulle du gråta om jag dog?
-         Nä..men vi har ju inte känt varandra så länge.

-         Du fan va tråkigt att Michael Jackson dog!
-         Ja vet, typ astråkigt, jag typ gråter när jag hör hans musik. Han var ashet ju, ah förutom
          håret det såg konstigt ut.
-         Eller hur, askonstigt! Men han var jättefräsch, såg inte alls ut som att han var 65!

-         Neeeeeeeeeeeeeeeej!
-         Shit, vad är det?!
-         Jag kom på att vi har lektion snart! Åhhh!


Fredag

Idag är det äntligen fredag hela dagen! Efter jobbet ska jag passande träffa Malin, det var ju hennes pöjk som instiftade uttrycket ”Fredag hela dagen” som nu har följt med varje fredag i drygt ett år tror jag. Ska bli jättemysigt att träffa henne för en fika och lite babbel. Igår gick jag förresten på stan och köpte den nya mascaran som vibrerar. Jag var bara tvungen att testa den..så att ni slipper. Mascaran var väl helt okay men tror inte att vibrationerna bidrog till något alls.. Man blev mest trött och spänd av att hålla inne knappen samtidigt som man skulle peta runt ögat, inte bäst kombination. Jaja, kul att testa i alla fall.


Tja..den surrade lite trevligt i alla fall. Men inte värd 189:-


ProViva

Sitter på jobbet och har just hjälpt folk med matte, om en stund börjar en föreläsning i naturkunskap B. Dagen började sådär etersom jag brukar börja varje dag med att dricka en ProViva shot, men igår när vi handlade så fanns de inte! Så jag köpte Knorr istället för de ser ju också goda ut, men nehej! Köp inte dem, konsistensen var seg och gojsig och allt smakade mest morot. Men nu har man lärt sig det. Jag blir jätteövertalad av reklam och måste typ köpa allting som kommer i små förpackningar.. Ska försöka hålla mig till ProViva nu.


 Hemskt söta är de ju i alla fall.


RSS 2.0