Dans

Helgen har bestått av dans dans dans. Idag har jag och Cicci dock gjort så mycket nyttigheter att det kompenserar för hela helgens festande tror jag. Vi har städat lokalen vi hyrde igår, tvättat tvätt, bytt lakan, handlat mat, gjort tio matlådor, lämnat post som har kommit fel och säkert fler viktiga grejer. I morgon börjar en ny vecka, utan horn och röda läppar.

Jag och Thomas skakar rumpa


2

Inne på läsperiod två. Tentorna är gjorda, inte säker på någon av dem men det tänker vi inte på nu. Får se vad som händer när resultaten kommer. Nu är det nya kureser som gäller. Vicky och jag sitter för tillfället och ritar ett hus i något arkitektur-programm, riktigt mysigt faktiskt. Livet rullar på. Efter några veckors tokpluggande är det riktigt skönt att inte vara upptagen i skolan till tio varje kväll. Den här helgen blir et två halloweenfester dessutom. Bräsigt.


Nerd

Nu måste jag gå hem för det börjar bli pinsamt så mycket tid som spenderas i skolan. Har snart varit här i 14 timmar nu.. Jag och Vicky packar ihop och tackar för oss. I morgon är vi här först igen.

En gång när vi skrattade och drack kaffe


Det löser sig

Nu andas vi igen, det kommer lösa sig med min programmeringstenta! Mailade min lärare och frågade om jag var körd. Han svarade att jag inte var "körd". Kul det där med cituationstecken. Nu ska jag drunkna i mina matteböcker igen.

Vad då hemlig kod-fan?!

Mitt liv suger!! Tydligen glömde jag att skriva den hemliga koden på alla tenta-filer innan jag skickade in dem. Jaha?! Hur ska jag kunna veta att det finns en hemlig kod?! Vet inte ännu vad detta innebär, men risken finns väl antagligen att det räknas som att jag inte skrivit tentan alls, alltså fett underkänd. Eller så löser det sig. Men vad vet jag. Kan inte göra något åt det ikväll men jag är så sjukt nervös i benen nu att det inte alls går att fokusera på matteplugg. AH, jävla skit utbildningsskit!

Tenta

Första tentan är gjord. Känns som det kan ha gått hur som helst. Inte omöjligt med ett godkänt i alla fall, eller 3a då. Nu gäller det att tagga om och köra på med matten. Tillbaka till skolan nu för plugg.

huvudet är lite programmerings-mosat


Superkrafter tack

Jag är sjukt nervös! Tenta i morgon och det känns inte alls bra. Egentligen hade det väl inte varit världens grej att kugga, men jag skulle skämmas så mycket. Folk hemma måste ju undra hur fel jag hamnat eller. Inte ens klara första tentan.. Ah men vi får se hur det går. Nu ska jag gå till gymmet och springa av mig lite nervositet. Sen inhandla proviant till morgondagen. Ikväll blir det hyperplugg.

och batman är den enda hjälten utan superkrafter ja..


Bon Iver

Hemma för dagen. Nu har jag och Vicky kört matte. Som vanligt var det ingen kvar när vi gick. Fattar ingenting, trodde det skulle vara fullt i skolan dygnet runt under tenta-veckan? Antingen är vi väldigt ambitiösa eller så är alla andra sjukt klippska. Det senare är fullt troligt med tanke på alla genier som går på min sektion. Nu ska jag skynda mig att varva ner eftersom jag kommer kunna slappna av helt först på lördag eftermiddag. När jag varvar ner läser jag inredningsbloggar och lyssnar på mysmusik som låten nedan:

http://open.spotify.com/track/7fXyuQqEBwpKtCa8PomO7B

 

 

 


Matlab

Min tid går så snabbt nu, klockan är redan 5. Har programmerat på skolan sedan klockan 8 och är hemma nu för en liten paus för att gå tillbaka vid 6 och fortsätta resten av kvällen. Det är inte alls så att jag att jag klagar, om mitt dygn hade varit tio timmar längre hade jag pluggat då också. Det är bara stressigt och svårt att lära sig allt. Börjar få lite mer kläm på MatLab nu i alla fall och ett godkänt känns inte omöjligt. Dock tycker jag att programmering är ganska töntigt..till skillnad från matte som är ganska coolt.. Eh, går det ihop i andras huvuden ens? Jaja, nu ska jag varva ner lite innan det är dags igen.

Vem hade anat att jag skulle sitta här och ägna all min tid åt programmering?


Random födelsedagsfirande

Hemma från Chalmers nu. Pluggat sedan klockan tio förutom en eftermiddagspaus med träning. Veckodagarna har inte någon betydelse längre. Chalmersplugg i tolv timmar står på schemat oavsett. I morgon går vi dit vid 8.

Men nu! Nu ska jag och Cicci något oväntat fira våra födelsedagar. Jag var bortrest när hon fyllde år så vi har sparat firandet tills allt känns tråkigt. Som nu. Snart ska vi titta på The big bang theory, äta svampbob-kex och byta paket.

Svampbob-kex


Feeling blue

Föräldrar, vill prata om mitt liv. Hör av er!

Konsthall i Washington DC?


dansar inte

Jag och Vicky sitter och pluggar på Chalmers klockan tio i elva en lördagkväll..gud så party. Det är typ ingen här. Vi hade tänkt dansa till Håkan Hellström på en krog ikväll men nu blev det deriveringar och matlab-komandon istället. Så atte..

Eftersom jag har med mig min pluggdator var det här typ den enda bilden jag hade.. Bild från vårt byggande i samhället-projekt


Fredagsplugg

Nu har jag sovit en lång natt, druckit en kopp kaffe och ska gå på pluggandet igen. Idag är det programmering som gäller. Igår kväll satt vi och pluggade på skolan, men för att ändå känna fredagsstämning klädde jag mig lite fint i lång svart klänning, leopardstrumpbyxor och höga kilklackar.

fredagsfin


Plektrum

Det här fina hängsmycket fick jag av Anthony i födelsedagspresent igår. Hur fint är inte det?! Gillar det skarpt. Skall tilläggas att han alltså gjort det själv..i silver. Coolt one-of-a-kind snyggt halsband. Tack! Letat fram en kedja nu och ska nog inviga det i morgon när jag ska vara fredagsfin.

Ny favorit


Fullt upp

Plugg plugg plugg. Imorse skickade vi in returen på andra programeringsuppgiften så den är klar i alla fall. Därefter pluggades det matte fram till 5. Nu har jag städat lite i lägenheten och om en halvtimme sticker jag och Vicky och tränar. Mycket att göra nu men det är bara att hålla ut till nästa lördag då båda tentorna är gjorda.

Har städat undan alla vinflaskor jag fick i födelsedagspresent nu. De har fått stått i fönstret och sett presentiga ut sedan i söndags. Tack fina vänner för alla presenter!


Back on track

Idag har jag samlat mig igen. Pluggat matte från klockan 8 till nu, förutom en fikapaus med Anthony i en timme. Fick väldens finaste födelsedagspresent av honom! Bilder kommer att komma. Nu ska jag vila lite så blir morgondagen förhoppningsvis minst lika effektiv som den här. Min fina sambo har dessutom just gjort disken. Puss på henne.

Saknar verkligen att vara brun! Har börjat få tillbaka min genomskinliga vita färg nu. Ser ganska sjuk ut..

 


Nej

Nej du. Jag är inte på topp idag. Gruppredovisningen är dock gjord och jag fick bra kritik så det känns skönt, men annars går mitt liv lite emot mig just nu. Pluggat resten av dagen och nu ska jag se ifall det finns någon tvättid ledig ikväll. I morgon blir det matteplugg 8-22.

as a melancholic sorrow came about

Gött snack!

Mina vänner, jag sammanfattar den här dagen med uttrycket "gött snack!". Grupparbetesplugg nästan hela dagen, men framför allt så har jag och Vicky tagit tag i våra liv och skaffat gymkort på det billigaste studentgymmet av dem alla. Februari-juni så tränade jag aktivt 6 dagar i veckan men sen dess har jag inte lyft ett finger, så jag var mkt tveksam till hur det här skulle gå. Men det gick över all förväntan. Crosstrainade i en halvtimme och sprang sen tio min utan att få upp något jobbigt flås. Efter det styrkestränade vi lite. Snart är vi på topp ska ni se. Gött snack! Tur att jag har handbollsproffs-Vicky som sparkar igång mig.

I fredags hade Vicky och jag myskväll hemma i Varberg


Ursäkta, jag kommer direkt ifrån..

Ja tack för en fantastisk kul födelsedagsfest! Fest hemma i Varberg med temat "Ursäkta jag kommer direkt ifrån.." för att fira min 20-årsdag. Jag kom direkt från mitt bröllop i Las Vegas..bara lagom white trash. Här är resultatet:

Pappan till barnet har döpt henne till Rihanna



It's friday I'm in love

Fredag hela dagen! Duggan är gjort, grupparbetet har finslipats lite, och nu ska jag packa för en helg i Varberg. Ikväll tar jag med mig Vicky och visar henne mina hemkvarter. Imorgon blir det bräsig födelsedagsfest med mina fina vänner. Kan ju inte bli annat än bra.

klänning från H&M


Shine on you crazy diamond

Bild från i fredags då det var Pink Floyd-tributespelning i Falkenberg. Två tummar upp!


Matte

Hemma från Chalmers nu. Pluggat matte sedan nio i morse typ. Väldigt segt för hur mycket tid jag än lägger ner så blir det inte lättare.. Morr. På det igen åtta i morgon.

 


Grötburk

Jag äter gröt! Blä! Nu tänker jag så här att gröt måste ju vara bra för magen? Därför har jag köpt fiverhavregryn. Det är som att äta geggigt papper. Försökte göra det hela trevligare genom att hälla alla havregryn i den här trevliga burken som jag fick på min födelsedag. Tydligen är den till för tvättmedel..men min franska är inte så bra. Det har i alla fall inte blivit godare av att det ligger i en trevlig burk alls.

Tvättmedelsgröt


Present

Den här fina fjädern att sätta på mitt Thomas Sabo-armband fick jag av Johanna i födelsedagspresent. Ikväll ska hon få sin present..undra undra vad?

Fjädrar är min pryl tror jag. Fast inte som "hej jag tog med en fjäder till robinson-ön" Sjukt onödigt.


HårfixarN

Hemma från skolan nu och ska panikskriva lite på ett arbete innan det är dags att möta upp Johanna för ett födelsedags-restaurangbesök. Italienskt blir det har jag hört. Magen ser fortfarande ut som en ballong, så vi får se vad jag vågar beställa. Förresten så fixade jag mitt hår för några dagar sedan. Klippte bort ännu mer slitet och förlängde sen. Ingen har ännu kommenterat det så jag antar att det ser autentiskt ut. Billigt med hemmafix!

Okay på den här bilden ser det väl inte bäst ut..men ingen hade sett om jag inte sagt det tror jag..

För övrigt jeansklänning från JC idag och skir tröja från Monki

 


Johanna

Idag fyller min finaste Johanna 20 år! Grattis och hurra! Är så glad över att vi hittade varandra för 4(?) år sedan. Vi är egentligen helt olika på många sätt men passar ändå så himla bra ihop. När vi blir tantgamla kommer vi vara nördiga och läsa uppslagsböcker ihop och fundera över viktiga saker som vilken färg som passar bäst ihop med vilken smak..eller något annat mysit. Grattis igen min söta, ikväll blir det bräs!

Tycker att den här bilden är galet fin


Tredje världen i min mage

Helt fantastiskt rolig helg har jag haft! Det kommer upp någon bild lite senare tror jag.. För tillfället stressar jag ut över allt skolarbete som måste göras den här veckan. Till råga på allt har min mage svullnat upp som bilden..ah typ. Lite förvirrat. Antagligen har jag blivit akut känslig mot något i min kost? Jag fattar ingenting. Tredje-världen-ballongmage är numera min vardag. Känns inte kul.. Jag och Cicci kallar henne Moa så länge, ballongbarnet i min mage alltså.

Nu kan jag också posera på framsidor..


Kul helg på G

Fredag hela dagen idag och nu har jag slutat skolan. Fredagsfikat höll toppklass även denna vecka, någon slags tryffel-biskvi som var supergod bjöds. Nu ska jag packa lite för helgens äventyr. Ikväll blir det Pink Floyd-tributespelningsgrejs i Falkenberg som är en födelsedagspresent av fina Henrik. I morgon blir det Ladies night i Halmstad, vilket är en present från min Nattis. Kul helg!

Idag jobbar jag med invigning av sergeant pepper-jacka från Forever 21


RSS 2.0