Tradera är min drog

Andra dagen i påskveckan idag. Förutom tränat så jag jag adresserat massa saker jag sålt på Tradera som jag ska posta i morgon. Tradera är min nya drog tror jag. Men när den här lasten är skeppad säger jag hej och välkommen till 1500 som landar i plånboken så det är ju bra.

Så idag har man hittat David. Hemskt men ändå skönt att slippa ovissheten.


 Posta posta paketisar


Ny kofta

I det här inlägget i december skrev jag om en kofta jag ville ha. Tyvärr hittade jag den aldrig men i förra veckan knep jag en på tradera. Helt ny med lappar kvar men mycket billigare. Hurrahurra.

Idag har jag tränat Core, varit på PS för att få tag på Birgitta Neuman men hon var inte där, och så har jag gått på stan och myst med Cicci. Isak hängde med en stund också. Men bästa idag är kvar, Hollywoodfruar ikväll med mysiga tjejer.

 

Min nya fina koftaSunday

Trevlig fest igår, ganska bakis idag. Någon spillde vin på min vita klänning så det var synd. ..och så glömde jag mina skor, men de får jag tillbaka.


 Så här märkvärdiga kort tog jag för 3(?) år sedan..


Mys med Cicci

Ganska mycket upp och ner i humöret denna veckan. Då får man göra vad man kan för att sysselsätta sig och det har jag gjort med träning och goda vänner. Idag åker jag till Göteborg och myser med Cicci. Tillbaka i morgon och tar henne med mig hem.


 Magic 8 ball


Tradera

En seg och halvdeppig söndag idag. Var hurtig imorde och tränade core och spinning men resten av dagen har spenderats i soffan. Har blivit helt inne på tradera nu också så har lagt upp lite prylar idag som någon förhoppningsvis vill köpa. Nu blir det mer tv för mig.


 Säljer bland annat ett par converse


Träningsvärk och melodifestivalen

All min och Nattis' hurtighet gav lite resultat idag för nu har jag faktiskt träningvärk i både ben och mage. Vi provade på 70 min powerstep imorse, vilket jag inte kan rekomendera. Vi såg nog inte kloka ut som var på fel steg och vända åt fel håll precis hela tiden.
   Annars så är ju dagens happening självklart melodifestivalen. Känner en kombination av likgiltighet och hög mysfaktor inför kvällen så det blir nog bra. Inviger en ny sjal från H&M i härliga färger kvällen till ära.


 Ny sjal från H&M


Fredag

Dagen har bestått av fredagsfika och sen brutal träning med Nattis på gymmet. Först core i en halvtimme och sen spinning på det. Ikväll är det På spåret-final!


 Suddig fredagsoutfit med ny kavaj från Vero Moda


Popquiz

Igår blev det efterlängtad popquiz igen. Först peppande hemma hos Hilda och sen promenad ner till Campus där Geta väntade på oss. Vi vann iofs inte den här gången heller men snart är det vår tur känner jag. Citerar Hilda (nästan) "Du och jag i samma lag - vi kan inte misslyckas!" Roligt har vi i alla fall.


 klädd för popquiz


Hundvakt

Åh, i måndags gjorde Nattis mig sällskap när jag skulle gå ut med grannens fina hund Sarsha. En glad vit boll som ville hit och dit hela tiden. Hoppas de behöver hjälp fler gånger för jag är lite kär i henne nu.. Fina Sarsha hittade pinnar i skogen


Lugn söndag

Alice i underlandet var inte så mycket att ha tycker jag..men bio är ju alltid mysigt. Igår blev det en lugn hemmakväll med Nattis och Beckfilm och idag blir det minst lika lugnt. Har lite ont i huvudet och känner mig förkyld så ingen träning blir det heller. Får hoppas att allt känns bra i morgon. 

 

 När Johanna kom hem från London hade hon med sig presenter. Hurra! Fick bland annat dessa fina armband från Topshop 

 


BodyPump

Dagen började med en timmes BodyPump, herrejesus så jobbigt. Har dock börjat bli lite förkyld så har varit hemma och tagit det lugnt nu på eftermiddagen. Ikväll blir det Alice i Underlandet med fina vänner och då måste man ju vara pigg. Fredag hela dagen firas med egengjort axelsmycke på tröja från ginatricot.


 Dags för fler blonda slingor snart känner jag


Bloggiblogg

Nä nu får det vara slut på bloggpausen här! Känns iofs inte som det händer så mycket spännande i mitt liv att skriva om, men det är ju min blogg så vad gör det egentligen. Nya rummet är som sagt klart, föräldrarna har flyttat till Stockholm, gymmkortet används flitigt och köra-bil-skillsen är fortfarande obefintliga. Men jag trivs.


 Så här såg jag ut i fredags när vi var och lyssnade på Alexs stockholmsband


RSS 2.0