H&M

Kikade just på H&Ms hemsida och hittade en ring..bara. Hmm..så är det någon som känner för att beställa från hemsidan så kan ni ju säga till. Känns lite fail att bara beställa en liten ring. Jaja, nu ska jag sova snart, i morgon är det dags att öppna första paketet från Body Shop! Tihi!


 rea, bara 29:90


Adventsfika

Här kommer massa bilder från adventsfikat igår:



Knäck, lussekatter, pepparkakor, cupcakes, skumtomtar, glögg, julmust och polkagrisar

köpte det fina kakfatet på indiska i lördags 299:-

den fina ljusstaken hittade jag på åhlens

lussekatterna är faktiskt köpta..

fina muffinsformar från lagerhaus

hade på mig en klänning med spets från indiska


Måndag morgon

Jaha, idag är det den sista november och det är hemskt så fort tiden går. Fast egentligen tycker jag nog inte att det går så fort, inte jobbveckorna i alla fall. Cicci ligger kvar i sin säng (sovmorgon till 11) och nu ska jag gå till jobbet. Segt. Kvällen kommer bli lugn känner jag, får ta igen lite sömn då.


 Så här såg det för ett år sedan idag, för då var det första advent


Första advent

Åh vilken mysig första advent jag har haft! Först bräsig fika med Calle Johanna och Mattias. Sen gick vi till Liseberg och efter det restaurang där jag åt majskyckling med chevreost, mums. I morgon ska jag lägga upp massa bilder från fikat men nu får det räcka med en bild på alla lampor på Liseberg för nu ska jag sova. God natt!


 Mysigt


Lördagens shopping och viktigheter

Gårdagen var jättemysig och jag hittade det mesta som jag letade efter. Köpte mig en ljusstake, ett kakfat, en klänning att ha på julafton och lite andra viktiga grejer. Det kommer nog upp bilder efter hand. Jag och Calle gick till favvocafét också och på kvällen såg vi Zombieland på bio. Underhållande, rekommenderas!


 de har det godaste kaffet


Morgonpromenad

Så där ja. Tillbaka från en ofrivilligt ambitiös promenad på en timme för att hitta ett bageri som var öppet och hade lussekatter. Inhandlat några andra frukostförnödenheter också. Dagens goda gärning blev att följa med en liten tant ner för en lång backe som jag just gått upp för, för att öppna den tunga dörren till kyrkan för henne eftersom hon inte orkade öppna själv..naw.


 matkasseN


Muffins

Så, nu är muffinsen uttagna ur ugnen och vi ska bege oss ner till stan för att handla lite ljusstakar och annat viktigt. Ha en bra lördag!


 Calle påpekar att bilden är suddig!


Igår kväll

Så här mumsig mat lagade Calle till mig igår kväll. Efter det blev det Doobidoo och Skavlan och bara TVmys. Idag står massa saker på schemat och i skrivandets stund står det muffins i ungnen som jag ska ta ut nu.


 maat


Tuffsöt

En kollega beskrev just sig själv:
”Brandon och Dylan i ett, det har alltid varit mitt signum. Jag är tuffsöt!”


 tuffsöt?


Trumvirvel

Idag är det *trumvirvel*, det vi alla har väntat på, fredag hela dagen! Dagen verkar lovande. Nu ska jag till jobbet, men i eftermiddag kommer Calle hit och lagar middag till mig och ikväll blir det självklart Doobidoo. Jag har inte tittat ut ännu men jag chansar på klart väder och tar fina stövlar istället för vattentäta. Man ska ju ändå vara fredagsfin idag.


 Spexig balbild som min bildlärare tog tror jag? På avståndet ser min näsa typ rak ut i alla fall^^ hihi
 balklänning är lite att ta i på en vanlig fredag kanske?


Julstämning

Nu har jag gjort massa pepparkaksgrisar och råkat bränna mig bara lite i handen.. Har petat i lite nejlikor i apelsiner också och planerat inför första advent. Ska baka cupcakes med snöflingor på tänkte jag, men det gör jag på lördag så de inte blir gamla. Någon mer som känner julstämning?


luktar jättegott här nu!
 
pepparkaksgrisar ska det vara, och tydligen hemmagjord deg 


Röda saker

Hemma från stan nu och fått med mig massa röda saker och en kavel. Nu är det bra att sätta igång med pepparkaksbaket.


 Fat, muffinsformar, glöggmuggar, tygband och en kavel!


Kavel någon?

Wake up you sleepy head, put on some clothes shake up your bed..lala. Jaha, redan torsdag då? Eller redan och redan, det har väl inte gått så fort egentligen kan jag tycka. Nu ska jag till jobbet och i eftermiddag blir det pepparkaksbak. Jag hoppas verkligen nu att degen är som den ska. Den luktar väldigt mycket pepparkaksdeg men den är ljusare än den man brukar köpa.. Är det bra? Cicci sa att det var normalt, och eftersom ingen annan är här går jag efter alla hennes utalanden om saker. Kom på igår att jag inte äger någon kavel så det ska jag också roa mig med att få fatt på idag.


 Bilden är en påminnelse till Hilda som ska ringa mig idag, glöm inte!

Studentbild, och jag är sjuk som en gnu. I glaset är det loka som jag inte kunde svälja:P


Pepparkaksdeg

Har haft en mysig eftermiddag med Isak, Calle, Elias och även Mattias en liten stund på Fröken Olsson idag. Kul att träffa lite varbergare här i gbg. Kvällen har jag ägnat åt att baka pepparkaksdeg (!) I min familj har vi alltid köpt färdig deg, men Calle förklarade för mig att det kan man ju inte göra. Så nu har följt hans mammas recept och har sjukt mycket deg vilandes i en bunke. I morgon bli det pepparkaksbak!


 Tokmånga kryddor man tydligen har i pepparkaksdeg..


Armband

Nu sticker jag till jobbet för att förhoppningsvis hjälpa folk med matte. Dagens accessoarer:


 Armband från Bikbok, Indiska, Lindex, skärp från Vero Moda, halsband och ring från märket Björg


Mer knäck

Eftersom jag hade massa grädde och sirap kvar så kokade jag mer knäck idag. Men det blev så mycket så lite fick hamna i gebort-påsar. Imorgon är det dags för pepparkakor. Nu ska jag mysa i soffan och titta på Scrubs. 


 mer knäck


Följe

Idag hände det man aldrig trodde skulle inträffa! Jag och Cicci gick för första gången, under de tre månader som vi bott i Göteborg, hemifrån samtidigt på morgonen. Vi åkte hissen ner och promenerade till Chalmers tillsammans. Helt sjukt! Sen hoppade hon på sin buss och jag min spårvagn, men ändå. Kändes väldigt trevligt att ha följe en bit. Vi har nämligen så olika scheman att Cicci oftast ligger kvar i sängen när jag går hemifrån (känns som jätteofta i alla fall). Ja, det var en liten trevlig sak med min dag..


 Jag och Cicci i Paris för snart tre år sedan


Blindtarmen?

Idag är håret i oreda och alla strumpisar har hål i sig och mascaran hamnade lite överallt och magen är inte sugen på frukost. Dessutom har jag fått för mig att min blindtarm ska sprängas(?) eller något nu för jag vaknade och hade lite ont typ där man kan tro att blindtarmen sitter.. Men det löser sig nog. Cicci sa att det inte var någon fara om jag kan gå, och det kan jag. Super closeup så man bara ser kameran är praktiskt idag:


 lalalala..tisdag...lala


Mums

Okay jag vet att alla inlägg idag har handlat om knäck..men den blev jättebra! Helt lagom mjuk. Nu återstår det att baka pepparkakor och göra vintercupcakes inför första advent. Lussekatter tror jag att jag ska köpa för vårt kök känns lite litet för det.. Julstök är mysigt.


 massa knäck!


Knäck!

Handlade ingredienser på vägen hem och nu är knäckbaket igång!

Knäck står på schemat

Jaha, då var det vecka 48. På söndag är det första advent så under veckan kommer det att bli julbak och pyntning. Efter jobbet idag står baka knäck på schemat. Jag vill ha knäcken utan mandel och hellre mjuk än för hård. Någon som har ett bra recept?


 Mammas knäck i mitten


Missnöjd

Lite så här känner jag mig just nu. Det är söndagkväll, Cicci är inte hemma och jag hänger upp tvätt! För att citera Johanna "näe jag trivs inte nu!".


 missnöjd!


Anthony

Idag har jag haft en jättemysig fika med födelsedagsbarnet. Grattis Anthony!


 pojken fastnar knappt på bild så då blir det den här istället.

Grattis! <3


Petit choux

Jaha då var det plötsligt söndag igen. Helgen går alltid så fort och veckodagarna så långsamt. Men igår var det lördag och då gick jag och Calle till favoritfiket och åt petit chouxer. På kvällen tittade vi på Platoon och mumsade på blåbärschoklad. Så här fint fikade vi:


 mums!


Ingen julmarknad idag inte..

Trevlig kväll igår med Doobidoo, god mat och gott vin. Idag var tanken julmarknad i Varberg, men eftersom tågen går lite knepigt på lördagar gick den planen i stöpet. Nu blir det fika och fönstershopping i Göteborg i stället. Hejs!


 Vit sommarklänning från H&M idag


don't be square

Här är en bild på min nya berlock som hänger i det långa halsbandet jag har på mig idag. Björg gör så snygga saker. Vill ju ha allt! Fina små kuvert och askar får man allting i också. Jaha, men nu tar jag helg så hej då jobbet, hej soffan.


Fredagsfin

Nu bär det av till jobbet. Fredag hela dagen idag och då måste man vara fredagsfin. En svart klänning med puffiga ärmar passar bra tycker jag:



Trevliga saker och inte alls

Nu har jag funderat på vad jag verkligen tycker om och inte tycker om. Grejer som sovmorgon och träffa vänner eller krig och elaka människor får inte vara med för det är ju bara uppenbart för nästan alla människor. Här är saker jag verkligen tycker om, och saker som jag kan må jättedåligt av. Kanske vet man lite mer vem jag är sen.  

Saker jag tycker om mycket och blir glad av:

 •Små askar och lådor och fina presentförpackningar och påsar och små burkar och allt sånt som man kan förvara något litet fint i

 •Fint strössel som man kan dekorera kakor och grejer med

•Oöppnade förpackningar med krämer och skönhetsprodukter

•Sitta på café, gärna i Varberg, när det är mörkt ute

Saker jag inte tycker om alls:

 •Orolighet- och nervöskänslan i magen

 •Insidan av kylskåp, innehåll, lukt, allt 

•Vara oförberedd 

•Gå ut när jag är smutsig i håret


 coolyeah spegelbild


Paketer

Hemma från en kvällstur på stan. Fick jobba ganska länge idag, men efter det träffade jag Cicci på stan och vi gick i affärer och fikade på ett mysigt fik. Nu har jag inhandlat födelsedagspresenter också. I morgon är det äntligen fredag!


 paketer


Torsdag

Nu ska jag skutta till jobbet..eller ah, inte skutta direkt. Mer traska i regn. Hoppas alla sovmorgonpersoner njuter riktigt mycket nu! Dagens halsband:


 Plektrum som jag har haft sedan alltid, och "frankly my dear" från Björg


Thomas Sabo

Okay, nu har jag bivit helt kär i Thomas Sabos smycken. Har tittat mycket på armbanden och berlockerna idag och de är överkomliga i pris så ett sådant kommer det nog att få bli någon gång. Men den här ringen är ju bara skitsnygg! Lite dyr dock, kanske runt 2000. Men ja tack!


 Riktigt snygg ring!


Slumdog millionaire

Fy vad skönt det har varit med en ledig dag! Har tagit det lugnt och tittat på Slumdog millionaire med Calle. Kan inte förstå att jag sett den förrän nu. Mysig och otäck men absolut sevärd. Nu ska jag och Cicci ha myskväll framför TVn.


 Många små gulliga barn som det var synd om


Det vankas fika

Nu ska jag snart ta mig till centralen för att hoppa på mitt tåg och träffa Johanna. Mysigt! Som bilden indikerar är det fika som står på schemat. Den här bräsiga fikan fikades dock i stockholm med min mor en gång för länge sedan.


 mums


Rädda Julen

Nu har i alla fall jag gjort mitt och röstat! En ny pralin ska ju in, men en gammal ut. Cocoskola är faktiskt min favorit. Se nu till att rösta du också: http://www.raddajulen.nu/


 Mums med cocoskola. Det borde finnas en ask med bara den!


Tisdag

Så var det tisdag. På tisdagar har jag lite sovmorgon för då börjar jag inte förrän klockan nio. Eftersom jag har tagit ut semester imorgon så ska jag i eftermiddag sätta mig på tåget till Varberg och ta en fika med Johanna. Vi ska nog planera lite och längta till december. Idag ser jag ut så här:


 Varm mysig kofta från Lindex, armbandet kommer från Bikbok tror jag, klänning och långt halsband från H&M
halsbandet ser ut så här


17 again

Nu har jag och Cicci tittat på film som jag har hyrt i vår lokala lilla videobutik, "Marias video". Hyrde 17 again, och både jag och Cicci är nu officiellt kära i Zac Efron. Faktiskt. Filmen var jättemysig i alla fall så se den om du gillar söta romcoms.


 lalala jag är snygg


H&M

Några ja tack från H&Ms hemsida. Man kan aldrig ha för många små söta speglar och fina necessärer. Så varför inte de här från årets kollektion. Julklapp till mig någon?


 Från H&M shop online


Vecka 47

Då är vi inne i vecka 47 mina vänner. Veckorna spelar ju inte så stor roll om man är ledig eller så, men i skolvärlden har alla buskoll på veckorna. Vecka 47 innebär för mig att jag har tagit semester på onsdag och det ska bli skönt. Idag ser jag ut så här:


 Letade fram en mysig kofta från ginatricot som jag inte haft på säkert ett år. Vit klänning från Monki och glasögonhalsband från Bikbok. Den snygga tofsen runt handleden tog jag av mig efter att jag tog kortet:P


Home planner

Nu har jag suttit med IKEAs home planner och försökt planera lite. Enligt mina planer så ska jag spendare stora delar av våren och sommaren i Varberg och då kan det ju vara praktiskt att ha någonstans att vara. Tyvärr fanns bara sovrumsmöbler i home plannerprogrammet så fick måla dit lite egna fyrkanter bara för att man skulle få en uppfattning om tänket. Sen så tänker jag även att man skulle hänga upp ett skirt draperi eller något höger om sängen så det blir lite mer avdelat. Hur ser detta ut tycker ni? Den stora klossen mittemot sängen är en garderob.


Så skönt med dubbelsäng!

 


Söndagkväll

Söndagkväll är nästan den värsta stunden på hela veckan, för då är det som längst till helg igen. Men man får försöka göra det bästa av det och det gör jag med att titta på Gossip girl på femman och plocka fram fin choklad jag har fått av Isak. Snart fredag igen..


 mums


Lagerhaus

Hemma i Göteborg nu efter en trevlig helg i Varberg. Råkade gå förbi Lagerhaus på vägen till bussen och det är ju ingen hemlighet att jag är helt kär i den affären. En söt liten ask och färgglada små julgranskulor fick följa med hem. Nu ligger kulorna i mormorsskålen i väntan på att den ska fyllas med polkagrisar istället. Egentligen hade jag tänkt ställa fram en adventsljusstake i fönstret ikväll men fick inte med mig någon från Varberg. Kanske lika bra, det är liite tidigt ännu. Men nu vill jag ha julstök!


 Söta julgranskulor i min fina skål


 Ask som passar bra till någon liten present och julgranskulor


Hyacint

Det blev inte så mycket handlande på IKEA, tittade mest på möbler som man kanske kan ha någon gång.. Men en hyacint fick det åtminstone bli. De hade massa julpynt också, men hittade inget riktigt snyggt. Ikväll blir det julmust och filmen SAW.
 


 Det stod inte vilken färg den kommer bli..jag hoppas på vit


IKEA

Nu åker jag och Calle på utflykt till IKEA. Någon som behöver värmeljus?


Dags för fredagsmys

Så här ser den nya tröjan ut, fast nu blev det ju ingen helkroppsbild men tänk er att den slutar ca två decimeter över knäna. Nu ska jag strax sticka till Varberg. Hurra för att det är fredag!


 Monki 400:-


Hey, we're going to Sibirien

Tjuvlyssnat:

 

-         Men va?! Det är tydligen skitkallt i Sibirien!

-         Va?! Låter ju som värsta stället ju. Typ Hey, we're going to Sibirien,
          hey, back to the island. Hey, we're gonna have a party..lalalala

-         Ja erkänn! Helt sjukt att det är kallt där.

-         Värsta konstigt.

-         ……Vengaboys är asbra..

-         Mm.

 

 

haha


Även väggar har känslor

Nu är det äntligen fredag hela dagen! Det firar jag genom att ha på mig den nya tröjan och armbandet, bilder i eftermiddag. Här är en favoritbild tagen under gymnasietiden någon gång. Tål att tänkas på:


 Även väggar har känslor


Body Shop ♥

Köpte äntligen kalendern från Body Shop! Bestämde mig för att den är jag faktiskt värd. Det är upp till mig själv att  skapa julstämning och mysa så det fick faktiskt bli massa paket! Nu längtar jag till december när jag får börja öppna..


 
Fick en Body Butter hallon på köpet. Mums!

 


Shopping

Hemma efter en mysig eftermiddag på stan med Johanna. Det blev många affärer och kanske lite för mycket fick följa med hem.. Som det här armbandet och en mysig grå tröja från Monki. Men det gör inget. Nu vill jag att det ska vara fredagkväll och helg!


 Tröja från Monki och armband från Indiska


Johanna

I eftermiddag kommer Johanna till Göteborg för att leka med mig! Det ska bli jättemysigt. Vi ska kika i affärer och fika och planera och prata om framtiden. Det kommer bli bra. Här är en bild på oss från Ayia Napa och jag var blondhårig.


Folk moffar bröd på någon mysig restaurang


Mail

Sånna här mail blir man glad av!:

Hej Lisa,
Enligt uppgifter från HK så har du 11 semesterdagar att ta ut. 

Semester i dagar

 

 

 

Ingående saldo/sparade dagar

Intjänat under året 09/10

Åretsrest per 1/10 09

Planerat uttag 1/10 - 30/6

Utgående saldo

 

 

 

 

 

0,00

11

11

 

11,00

 
Tydligen kan jag ta ut semester!


Jul

Första gången jag träffade Ted så frågade han mig, är du hon som hatar julen?! På någon knepig ryktesväg som jag inte lyckats klura ut så hade han hört det. Men det gör jag faktiskt inte alls. Jag tycker bara att alla andras jular verkar så mycket mysigare än min. Tillexempel förra året låtsades vi inte om julen och åkte till Spanien. Blä. Därför ska jag tokjula mig i år, för nu kan jag bestämma själv, i alla fall i lägenheten i Göteborg. Jag och Cicci ska ha gran, och jag har planerat bak av lussekatter, pepparkakor, knäck, fixa glöggmys, göra apelsiner med nejlikor, paketkalender, julmusik, tomtar och julpynt, ljusslingor och allt annat juligt. Massa julklappar ska det vara!

Den finaste julen på kanske tio år firades i min mors lägenhet för två år sedan, i och för sig den 16 december eftersom på riktig julafton var jag inte i landet och hade dum jul på ett hotellrum.


 julmys


paketer till mig^^


jag hade en julfin katt


Just perfect

Som jag har antytt här några gånger så håller jag på att spara pengarna jag tjänar. Det lurigaste med att spara pengar är att jag hittar tio gånger så mycket fler, bättre och finare saker nu som jag vill ha än när jag inte sparade..typiskt. Så förutom de saker jag sedan länge redan planerat att jag ska köpa så är det köpstopp. Det går ganska bra faktiskt, men nu har jag hittat en jättefin tunika jag vill ha. Jag vill ha den mycket! Present till mig?

 


 Dessutom är den ju tydligen "Just perfect!" Fy attans alltså


Estetvecka..

Onsdag är inte lill-lördag. Min onsdag är min längsta jobbdag och det är långt till helgen och den är seg. Om vi fortfarande hade gått på gymnasiet hade det varit estetvecka nu. Åh. Här är några bilder från min estetvecka för precis två år sedan. Jag och Felicia var på grafikkurs nere i hamnmagasinet. Sånt saknar man.


 Felicia


Jag


Mormorsskål

Idag har jag haft en jättemysig dag. Föreläsningarna var trevliga, och eftermiddagen har jag spenderat genom att titta i olika affärer och fika med Calle. Jag har dessutom köpt mig en jättefin skål som jag har kikat på ett tag. Den påminner mycket om en skål min mormor hade när jag var liten, och på jul var den alltid fylld med polkagrisar. Så det är precis vad den här ska fyllas med!


 Skål från bästa Lagerhaus!


Temadag

Nu bär det strax av till jobbet. Idag är det temadag med massa föreläsningar så det ska bli riktigt kul tycker jag. Under lunchen ska DJ Calz spela så det blir trevligt. En suddig bild på hur jag ser ut idag, det är så himla svårt att ta bra kort när det är helt mörkt överallt. Önskar alla en trevlig dag.


Gammal tunika från ginatricot fick komma fram idag.

 


IKEA

Nu sitter jag och klickar runt på IKEAs hemsida och funderar lite. Det är nämligen så att när jag flyttade till Göteborg blev mitt rum hemma taget på en gång och jag blev inputtad i ett mindre. Tillhörandes mitt rum togs, TVbänk och TV och hyllor och sänglampa och gardiner och matta och allt sånt. Så nu i mitt nya rum har jag bara en säng och mina grejer liggandes i högar. Jag har dessutom ett tjusigt rör längs med hela min vägg. Ah, ganska crap faktiskt. Så jag hoppas verkligen att det är tänkt att jag ska få några slags möbler. Har i alla fall tittat på saker som TVbänk, gardiner och säng nu och det gör ju verkligen skillnad att ha sånt på sitt rum, haha.


 Ikea är bra. Tvbänken är dock sådär tycker jag, men det var typ den enda möbeln som fanns kvar för gamla TVmått


Adventskalender

Jag har aldrig haft en adventskalender i mitt liv, men nu är jag nästan beredd på att köpa en till mig själv. Nu finns nämligen Body Shops adventskalender uppe på hemsidan. Har haft ögonen på den här sedan reklamkatalogen kom ut. Så här står det på hemsidan: "24 härliga överraskningar väntar i denna adventskalender, inslagna och samlade i en färgglad presentpåse som förgyller även den mörkaste vintermorgon. Produkterna är utvalda inte bara för att passa ihop med varandra utan också för att passa alla åldrar och behov. Värdet i denna kalender är 2 400 kr."


 Vem vill inte ha en present från Body Shop varje morgon?


Jag har hittat hem

Plötsligt händer det! Idag bestämde jag mig för att gå hem från jobbet, och jag hittade hem! Hurra! Sedan jag flyttade till Göteborg har jag tagit mig till jobbet på följande sätt: Gått en bit i motsatt riktining från jobbet, där hoppat på en spårvagn och åkt för långt, sen gått tillbaka en bit och sen varit framme. Gjort samma sak när jag ska hem fast tvärt om så klart. Men nu hittade jag raka vägen istället. Tog lika lång tid, ca 25 minuter, men när jag går får jag se Liseberg och alla lampor. Bra gjort av mig!


 De här söta kolorna fick jag av Calle förra veckan, och nu vill jag börja julpynta!


Hårda Klubben

Ja så här såg jag ut för nästan 3 år sedan. Knasig gamal nostalgi som alla glömt, men idag firar Hårda Klubben 32 månader! Kommer någon ihåg vad intagningsprovet var? Ta emot en tegelsten släppt från tionde våningen med magmusklerna, eller hur var det?


 Jag, Viktor och Jim


Don't be square

Åh, nu har äntligen Björgberlocken som jag har beställt kommit! Jo jag vet att jag håller på att spara pengar nu, men den här beställde jag för över en månad sedan så det är faktiskt inte mitt fel att jag måste köpa den.. Hemskt fin är den i alla fall tycker jag. Ska försöka hinna med att gå förbi butiken i morgon och fiska upp den. Kommer passa fint till mitt Björghalsband.


 Åh så fin den är!


Hanson

Låten som har spelats mest hos mig denna helg, bara för att den är så hemskt mysig!


 Nu blir Hilda glad tror jag..


Redan söndag

Jaha nu var det söndagkväll igen. Känns tråkigt men helgen har varit jättetrevlig så lite okay är det väl. I lördags var jag på Oscars och hade det trevligt och idag har jag hunnit med en fika i Varberg med Isak, och massa städande, handlande och tvättande här i Göteborg. Lite så här kan det se ut när jag och Cicci hänger tvätt:


Det mest positiva med att inte ha gardiner ännu är ju att man kan hänga tvätt i gardinstången.
 


Jean Shrimpton

Idag har jag haft en lugn och trevlig dag, så ska det vara på helgen. Nu har jag suttit och klurat lite med bloggdesignen och är riktigt stolt över vad jag lyckats åstadkomma. Mitt kommentarsfält visar nu en bild på antagligen världens snyggaste modell. I alla fall då. Jean Shrimpton mina damer och herrar! Varsågoda att kommentera och kolla.


Mot Varberg

Nu tar jag helg och sticker till Varberg!


 Förvirrande dubbelbild! Ny klänning från Vero Moda, jacka från H&M, skärp från Lindex, sjalen har jag fått i present och strumpisarna är köpte i London på någon affär


Nils Karlsson pyssling

En sak som slog mig här nu på fredagseftermiddagen helt out of the blue..  Alla har väl sett på Nils Karlsson pyssling när de var små? Var det någon mer än jag som, trots namnet, var jäkligt tveksamma när det gällde pysslingens kön? Han/hon ser ju sjukt mycket ut som en tjej hela tiden..men varför namnet Nils? Jah så att..det kanske bara var jag som funderade lite på det..?


 han..hon....eh den


Kalle Anke? Skulle inte tro det!

Tjuvlyssnat på jobbet idag:

- Ey var köper du dina serietidningar?
- Brukar framförallt gå till Serieknodden på blablagatan.
- Aha, bra ställe eller?
- Självklart.
- Men du köper väl inte Kalle Anka då?
- HAHA, neejnej.  Köper mest Tor och IronMan.
- HAHA, Kalle Anka, vad får jag allt ifrån?

 Tydligen är Kalle Anka bara såå ute, men Tor går bra..hihi. Och det finns tydligen en affär som heter Serieknodden!


Saknar

Idag känns ryggen faktiskt bättre, och tur är väl det för idag är det fredag hela dagen! Det är mest på fredagar som jag saknar gymnasietiden för då var vi fredagsfina och sen fikade vi på stan. Kommer iofs inte ihåg vad vi hade för lektioner men det var säkert GUG. Mysigt i alla fall! Hoppas dagen blir trevlig och att armen slutar göra ont.


 fler saker jag saknar är blont hår, röda naglar och mitt fina fina rum som någon stal
 bilden kommer från det här inlägget..


Pain

Jaha..blev tvungen att gå hem tidigare från jobbet. Har sovit en stund nu och huvudvärken har försvunnit men jag har fortfarande sjukt ont i ryggen och genom kroppen. Hittade en väldigt passande bild, för ungefär som på bilden känns det. En pil eller något rakt in i ryggen, fast på den vänstra sidan där jag fick vaccinationen. Aj!


 skönt? eh, nej


Sjuk ju!

Usch! Vaknade med huvudvärk, feber och värk upp i axeln. Inte kul alls. Nu har nog febern gått ner men mår fortfarande rätt kasst och armen går ju verkligen inte att använda. Ska ändå pallra mig till jobbet nu snart är tanken. Hoppas dagen går fort och att jag mår bra ikväll.


 Varm mysig kofta från Rut med flera. Halsbanden är guldkedja med ett hängande plektrum, ett från Björg och ett ekollon från Pilgrim.


Vaccinerad och klar

Jaha, nu var man vaccinerad då. Ont i armen och lite trött i huvudet, hoppas det känns bra i morgon trots att jag var lite snuvig när jag fick den. Efter vårdcentralen fikade jag med Johanna på Mignon och det var hur mysigt som helst. Det snöade! Sitta på café när det är mörkt ute är så himla trevligt. När jag skulle åka hem var mitt tåg 40 minuter försenat så det var lite segt men det snöade gamska trevligt och Johanna höll mig sällskap. Hoppas det är snö på marken i morgon!


Oj så mycket jag har tittat på den här bilden på Johanna..någon som ser likheten?


Varberg idag

Jag har inte ont i ryggen idag! Det var väl spenderade pengar att gå till en massör igår, hur skönt som helst. Dessutom hade hon en katt som jag blev kär i. Nu ska jag kila till jobbet, och i eftermiddag tar jag tåget till Varberg för att ta svininfluenssprutacool. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig från stationen men det löser sig nog. Önskar alla en trevlig morgon!


 bilden är bara mysig tycker jag, och nu vill jag julpynta


Massage

Stressigt! Hemma från jobbet nu och ska strax iväg för att möta upp Cicci. Vi ska på middag hos en klasskompis till henne och sen ska jag på massage. Gud så skönt det ska bli, hoppas hon inte hatar mig för att min rygg är en stor knut. ..så äckligt det lät..


Body Shop

Vill ha från body shop! Ja eller lite av alla produkter jag vill ha. Egentligen vill jag ha allt. Alla olika body butterdofter och alla duschkrämer och allt! Åh.


Student

Trodde du att du skickade ut tack-korten från studenten sent? Nej nej nej, mina är inte skickade ännu..


 iofs var jag inte ens brunett när jag tog studenten..


planerat

Nä nu får det vara slut på att tycka synd om sig själv, från och med idag tar jag tag i mitt liv. Har gjort en plan som jag hoppas kommer gå vägen, allt är inte bestämt ännu. Men nu är jag på bättre humör. Just därför den här bilden som är den roligaste jag kunde hitta i arkivet. Haha!


 Det finns fler än jag som har lite panik ibalnd^^


Inte glad

Nu är lovet slut. Blä! Jag har ingen lust att göra någonting alls. Nu vill jag att det ska vara nästa höst så jag kan plugga och ha mer kontroll över min situation och mitt humör kanske.


 bilden är tagen utanför PS, rebell


RSS 2.0