Torsdag


Födelsedagspresent!

Fick en liten laptop i födelsedagspresent som kom igår! Min stora är alldeles för tung för att bära med till föreläsningar så den här på 11.6 tum är perfekt. Supersnygg är den också tycker jag. Jag kan ingenting om datorer och de och sånt..men den här är det.

Den är så fin!


Plugg

Försöker fokusera ganska mycket på att plugga nu så det blir inte så mycket bloggande. Idag har jag och fina Vicky pluggat matte hela dagen känns det som. Nu på kvällen skulle vi dock alla koppla av och gå på Chalmersbion och se Inseption, men med typ 15 pers framför oss tog biljetterna slut..jaha. Då fick det bli micro-popcorn och idol istället. Nu är jag hemma och det får bli en tidig kväll för i morgon bär det av till skolan 2 timmar före första föreläsningen för mer matteplugg. Yesyes.

Favoritskjortan idag och tungt halsband till det


20 år!

Så har man fyllt 20 också. Tack för presenter och all uppvaktning och grejer! Själva födelsedagen firade jag på en liten indisk restaurang med Cicci, Johanna och ett gäng fina klassisar. Bilder på presenter och grejer kommer nog upp efter hand.

Bild från i våras..kameran tar det lite lugnt för tillfället


Present

MatLab och Byggande i samhället, så har dagen sett ut hittills. Nu ska jag snart tillbaka till skolan för ytterligare en föreläsning. Tar nog med mig datorn och pluggar lite annat samtidigt.. Ny skjorta från Monki idag som jag fick av föräldrarna i fredags. Jag tar ju crap-bilder men ni får tänka er att den är fin. Monki är ju bara en underbar affär.

Monki-skjorta


Bästa reklam-musiken just nu

Marina And The Diamonds – I Am Not a Robot


Nollfinal och tillbaka till verkligheten

Det har varit så fullt upp hela helgen att jag inte har hunnit med att dokumentera. Åkte hem till Varberg i fredags för att fira födelsedag, blev jättesjuk, var på vårdcentralen och fick nytt starkare penicillin i lördags, sen snabbt tillbaka till Göteborg för nollmiddag alltså finalen på nollningen. Dans dans, och nu försöker jag komma ikapp med allt plugg jag missade under förra veckan då jag var sjuk. Otroligt rolig nollningstid har det varit! Tillbaka till verkligheten nu då.

Fackeltåg från sittningen tillbaka till Chalmers. Andreas och jag.

Dans med balklänningar inne på gasqen.


Fredagsfika

Så här fin blev den sjukligt maffiga chokladkakan jag hade med mig idag..vi lyckades inte äta upp halva ens.

Chokladkladdmojskaka


Nyklippt

Det är fredag hela dagen! Jag har dessutom klippt mig och färgat håret. Känns bra. Håret är inte riktigt lika gult som på bilden..bara nästan. Det är ganska mycket kortare nu men det var bara för att det var paniktrasigt. Hoppas det blir långt snart igen. Jag hade med mig fika till fikagruppen imorse och det blev väldigt bra. Tack Johanna för receptet!

Kort hår! Är man tvungen så är man


Det var bättre förr

Eftersom att halsen kommer förstå att den är sjuk först om tre dagar så låtsas jag inte heller om det. Nu är den till och med bättre. Därför blir det fadderkalas ikväll med temat "Det var bättre förr". Jag kör på lite 50-60tal. Hoppas att det syns. Klänningen kommer från New York och har en puffig kjol som inte syns på bilden. Pumps till det tänkte jag.

Det var ju liksom bättre förr


Halsfluss

Det är väldigt jättesynd om mig nu. Vaknade upp med halsfluss, IGEN. Var tvungen att gå hem från skolan nu för det gick inte alls att hänga med när huvudet dunkade. Har ringt min vårdcentral men de tror inte på att det är halsfluss, eller så tror de att det är halsfluss men halsen kommer inte fatta det på tre dagar tydligen.. Skitsnack, den har fattat läget. Det är halsfluss. Men men, nu ska jag vila en stund och knapra på mitt hemliga penicillinföråd som råkade bli kvar från förra gången.

Bastukväll i måndags var kanske inte det skarpaste valet


The Strokes

The Strokes – Last Nite


Önskelista

Okay, om en vecka fyller jag år. Eller ah om åtta dagar kanske.. Hurra hurra! Mental önskelista:
  1. Senapsgul fjällrävenryggsäck. (Gud så snygg den är! + jag måste ha en ryggsäck.)
  2. En kattvalp. (ja det har jag nog önskat mig i tio år i rad eller något sånt)
  3. Självdisciplin. (praktiskt att ha)
  4. Godispåse. (förklaring onödig)
  5. Delägarskap i TopShop. (OMG)

Snygg!


Kaffe

Ja här sitter jag och fikar med mig själv. Och vi har fortfarande ingen mjölk, konstigt. Kaffekonsumtionen har ökat drastiskt dock.

black


Bastu

Upp igen. Vi kom hem från bastun igår vid tolv. Väldigt mysig kväll och väldigt mycket mygg..nu kliar det överallt. Halsen är inte så glad idag dock, men får hoppas att det inte blir värre igen. Snart kilar jag iväg till föreläsning om byggande i samhället.

Så här såg jag och klassisen Annamaria ut i lördags



Förvirrad

Hemma på lunchen lite stressat nu. I eftermiddag ska vi nämligen på bastukväll så var tvungen att hämta badgrejer. Duggan gick inte alls bra trots att jag kunde allt..mycket förvirrande. Men eftersom jag har pluggat asmycket kommer det säkert gå fint på tentan sen ändå. Nu ska jag rusa tillbaka!

Köpte en mysig randig tröja i fredags när jag lekte med Johanna. Fick invigas idag.


Baywatch

Imorgon har jag en matte-dugga så det har varit mycket plugg nu på senaste tiden. Idag skulle dessutom mitt nolluppdrag utföras: Baywatch i Poseidon. Så idag har vi sprungit i slow motion, badat i poseidon, slängt med håret och livräddat turister. Känns inte helt bra. Nu ska jag sova så jag är pigg i morgon på provet. Känner mig ganska säker på grejerna så det ska säkert gå fint.

Nollställt och ganska ocharmigt..men kul!


FestU

Träffade Johanna igår och pratade ikapp allt vi missat med varandra. Trots att vi bor närmare varandra nu(?) än vad vi gjorde hemma i Varberg är det svårt att hinna med att träffas. Vi fikade och kikade i affärer, och på kvällen hade vi det mysigt i lägenheten med Cicci, pannkakor och TV-tittande.

Idag har jag pluggat matte inför duggan på måndag och det börjar kännas ganska bra. Ikväll blir det festu vilket betyder sjukestor fest på Chalmers. Biljetterna såldes slut på typ en dag. Ingen vet hur många det är som kommer men jag gissar på två tusen.. Ojoj.

Nu drar jag till Vicky på förfest. Hon bor bara 5 minuter bort.


Aerobics

Har just varit och tittat på Vickys nolluppdrag: Aerobicpass på Drottningtorget. Riktigt fint får man säga, särskilt när random alkis hoppade in i gruppen och gav den.

Godingarna Annamaria och Vicky

Aerobics

Alkisman vill vara med

 


Fredagsfika

Idag är det fredag hela dagen! Iofs har veckodagarna tappat sin innebörd lite här eftersom det är lika mycket plugg på helgen som på vardagarna, och lika mycket fest under vardagarna som på helgen. Men, fredagar har en sak som sticker ut från alla de andra dagarna    *konstpaus*           fredagsfika! Ja, mina gamla gymnasieklassisar, ni kan vara stolta för jag har fört denna tradition vidare till mekkat av Glenns. I upphottad version dessutom, vi ska nu baka fikat själva med ett rullande schema på åtta personer. Ja jag har skapat en facebookgrupp. LOL som man säger i dataspråk.

Spetsklänning från H&M idag


torsdag


Pluggdag

Föreläsningar, studiebesök och plugg, så har min dag sett ut. Kom just hem från Chalmers, men eftersom det var stureplansfest överallt var det ganska svårt att koncentrera sig. "Ett två tre, Fanta och Rosé.." spelades överallt och det vaskades hej vilt. Ganska nöjd med dagens insatts ändå så nu blir det myskväll med sambon. Kanske lite mer matte senare. Kanske.

Fest med klassisar förra veckan. Partyminer?


Maskerad

Så här fina ballerinor var Vicky och jag igår. Har tokstulit bilden av henne..men hon blir nog inte ledsen.

 


Iron Man

Det blev en jäkligt rolig kväll igår. Jag gick hem i lagom tid också känner jag, så matten idag var inga problem. Nu pustar jag hemma lite och snart bär det av till Lindholmen för att titta på nollkampen. Ikväll blir det antagligen lite stillsamt plugg.

har ett coolyeah-linne på mig idag


Vi sa, vi blir aldrig som dom från stan

Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg


Sport..

Nu sticker jag iväg på segergasque med sporttema. Vi firar vår seger i nollkampen..som äger rum i morgon. Kaxigt värre. Sport och jag, går det ihop någonstans? Eh nej. Så ballerina fick det bli..det är ju typ sport? Nu blir det kalas.

Gud vilket bra köp den här prinsesskjolen var! Har ju till och med använt den två gånger nu.


Ljusgrått

Har invigt de här toksnygga skorna idag. Blev riktigt bra ihop med svarta strumpbyxor och grå kjol.

H&M


Vecka 4

Nu drar fjärde nollningsveckan igång. Den bjuder bland annat på nollrocken och segergasque. Men nu blir det först lektioner här. Har varit duktig och gjort lunchlåda dessutom. Ny grå reafynds-kjol från Monki åker på idag.

Grå kjol med två svarta dragkedjor


Söndag igen

Riktigt trevlig helg hemma i Varberg. Mysigt att träffa min bror och alla fina vänner. Om två veckor kommer jag hem igen och firar min födelsedag med familjen, sen blir det stor fest för vänner någon helg efter det. Nu blir det städ, tvätt och sen matteplugg med min bff Vicky.

Vicky och jag ger den på Chalmersfest


Kalasdags

Dags för födelsedagskalas med fina människor. Toppenkväll alltså!


 


Yeah I know it's stupid


 I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line


Pubrunda

Nu ska jag möte upp min lilla faddergrupp och pre-parta lite innan det är dags för pubrunda. Pubrunda = gå runt till olika barer på Chalmers och drick öl. Och ta en till.
Matteföreläsning klockan 8 imorgon såklart. Jag jobbar med kaffe i morgon tänker jag.

Bytte lite raskt om till svart spetsbody från Forever 21 (syns ju inte på bilden nä) Ringar från bla H&M, Forever 21 och random store i Miami


Under jorden

Min utbildning är verkligen superrolig! Just hemma från studiebesök på Dr Allards gata där den judiska församlingen bygger en skola och en idrottshall under jorden.. (?) Ja varför inte liksom.

idrottshall..ganska mörkt då eftersom den typ saknar fönster..


Plugg

Sticker till skolan och morgonpluggar. Senare idag blir det studiebesök på ett bygge som vi ska skriva ett arbete om.

helt H&M idag


Tenenbaums


Brännboll

Trevlig kväll igår med vikingar överallt. Jag som går på penicillin drack "fanta och rosé - virgin" (haha, fanta i vinglas) men var helnöjd med det. Första föreläsningen började 8 i morse och efter alla föreläsningar var det brännboll som gällde. Fick skylla på min halsfluss och tittade på och moffade godis som bjöds. Det är så himla många företag som vill sponsra oss hela tiden så idag bjöds det på mat, godis, läsk och matlådor. Imorgon ska jag gå på "pluggmys" före första föreläsningen, där bjuds det på frukost. Vi gillar det.

Matpaus


RSS 2.0