Tokkap

Idag har jag gjort mitt livs kap tror jag! Ja, eller nästan i alla fall. Det blev nämligen en tur till Ge-kås med min mor idag, mest för att inhandla saker till deras lägenhet i Stockholm. Nu är jag bland annat lite hårspännen och tofsar, strumpbyxor, ansiktsmasker och ett paket hårfärg rikare. Men för att komma till kapet då, även en liten nessesär från Ordning&Reda rikare. Va? Sen när säljer de O&R-saker där? Var tvungen att googla när jag kom hem på vad den kostade annars vilket var 199 kr. Jag köpte den för 39 kr! Sjukt? Ja.


 Mycket nöjd över den fina gröna nessesären som nu kommer få bo i min väska och innehålla smink


Hair

Idag har jag äntligen inhandlat färg och sandpapper och grejer till att fixa golvet i mitt nya rum. Det börjar arta sig ska ni se. Nu ska kvällen spenderas på varbergs teater där årets PS-musikal Hair spelas. Det här har jag sett fram emot länge så hoppas nu att den är bra!


 Tog på mig axelbandslös klänning från JC


Bioåret 2009

Det har visst blivit en hel del biotittande under 2009. Jag har gjort en lista och tror mig komma upp i 22 filmer..ganska bra jobbat tycker jag. Jag har sett: Pride and Glory, Valkyria, Kenny Begins, Wolverine, Änglar och demoner, Baksmällan, Transformers 2, The proposal, Brüno, Harry Potter och halvblodsprinsen, Public enemies, Inglorious basterds, Distrikt 9, The Ugly truth, Flickan som lekte med elden, Coco livet före Chanel, The Surrogates, Upp, Bröllopsfotografen, Zombieland, En julsaga och 2012. Kanske har jag glömt någon.. I år har jag än så länga bara hunnit se Avatar och Sherlock Holmes men året verkar lovande.


 En av förra årets bästa filmer


Ny start

Ny dag, ny start. Jahopp. Nu ska jag i alla fall dricka kaffe med Hilda och det ska bli trevligt.


 Klänning och skärp från H&M, kofta från gina, armband från Lindex och Thomas Sabo


Blondie?

Fortfarande lika sugen på att bli blond igen. Så här såg håret ut några dagar innan det blev mörkt i slutet av juli. Undrar hur det här kommer att sluta, mitt hår verkar verkligen inte alls vilja bli blont.. Förresten så tror jag inte att jag är den enda som är sugen på lite solbränna just nu.


 Lite brunare än nu i alla fall, eller så är bara skjortan väldigt vit


Oordning

Veckans första dag har varit lång. Har fått gjort småviktiga saker som städning och väggmålande, men dagen har inte känts så kul. Det är lite småjobbigt att bo i Varberg utan de flesta av mina saker och utan ett ordentligt rum som tillhör mig. De kläder jag har här ligger i kassar och det går inte riktigt att städa för inget hör hemma någonstans. Hmm. Men det blir bättre snart hoppas jag. När mitt projekt är klart kommer jag bo hur fint som helst tror jag. I morgon har jag dessutom roliga planer så det kommer bli kul.

Full frustration just nu, armbandsmänniska som jag är, över att min stora korg med armband är
kvar i Gbg. Lika så örhängen, halsband och de flesta kläder.


Barnkalas

Igår var jag på det roligaste barnkalaset sedan jag var..barn? Hilda fyllde 20 år och det firades med partyhattar, varmkorv, hela havet stormar, fiskedamm, prinsesskläder och coola 90-talsfrisyrer. På inbjudan stod det, tag med glatt humör, och det var det många som gjorde. Jag tackar för igår och lägger upp bild på vad jag hade på mig:


Tjejer skulle klä sig prinsessigt med rosetter så jag tog min rosa klänning från monki som jag sytt om lite grann

I fiskedammen fick man godispåse med tuta och jäger..
 


Mot Gbg

Oj, redan onsdag idag, tiden går fort när man har roligt. Min vardag är nu för tiden att träffa vänner och umgås och göra i ordning med färg och möbler så jag kan flytta hem inom några veckor. Idag ska jag och Johanna åka till Göteborg och bo i lägenheten några dagar, kanske börja packa lite och hämta kläder. Saknar faktiskt min lilla lägenhet nu.. Kommer tillbaka på fredag.


 Igår hade jag en trevlig dag på stan med Agnes. Hittade fina armband på Lindex


Fredag!

Idag är det fredag hela dagen, och jag har redan hunnit med att städa övervåningen ganska bra. Skönt det, för klockan tre ska jag träffa Jenny nere i stan. Kan faktiskt inte komma ihåg sist vi tog en fika..någon gång i november var det säkert så det ska bli kul. Sen ikväll blir det hemmakväll och På spåret. Mysdag!


 Uppsatt hår när man inte orkar borsta ut tovorna..^^


Samma hårfärg

Jaha, nähä. Det hände som ingenting med min hårfärg efter att jag vigt förmiddagen åt att lägga i blonda slingor..så kan det gå. Annars så gillar jag min tredje dag som arbetslös. Nu ska jag promenera med Cicci!


 Samma brun som förut?


Ny hårfärg?

Nu bär det snart av ner till stan. Tyvärr hade Jenny dubbelbokat, men Agnes gör mig sällskap istället. Utöver en present till bäbisadrian så ska försöka komma ihåg att kika på hårfärg. Tycker det är dags att få lite ljusare hår nu..


 Haft mörkbrunt hår nu sedan tidig höst?


bäbis-adrian och andra viktigheter

Efter en jobbig natt med extremmagont mellan 4-7 väcktes jag vid tio av ett samtal från min antagligen soon-to-be ersättare på jobbet. Så vi har pratat om hur jobbet går till, hur man måste bete sig i olika situationer och hur en dag såg ut. Hon verkade supertrevlig dessutom så det blir säkert bra.

Så jaha, vad står på dagens schema då? Än så länge, laga fickorna i en kashmirrock, handla mat till ikväll, köpa ett gosedjur till bäbis-adrian för att han är född och träffa Jenny på stan. Hurra!


 Igår kväll tittade jag och Johanna på Semi-Pro och mumsade på chokladen jag fick av Mattias på nyår.


Måndag

Hurra vilken trevlig dag jag har haft hittills. Jag gick upp vid tio och har gjort små trevliga saker sedan dess som att duscha, lyssna på mysik, laga ett hål i en kofta, småstädat lite, planera kvällsmaten, och nu gjort mig i ordning. Snart ska jag träffa Johanna över en kopp kaffe. Mysdag!


 Har på mig en vit sommarklänning idag men stickade strumpbyxor och kofta också så det inte ska bli kallt.


Framtid

Ja då var man hemma i Sverige igen då. Har haft en fantastisk skön vecka i Österrike med promenader, sovmornar, bad, goda middagar och vin. För första gången i mitt liv har jag nu kommit hem till en relativt obestämd framtid. Jag kan göra lite vad jag vill faktiskt, och det känns hur skönt som helst. För de som inte vet så har jag alltså sagt upp mig från mitt jobb i Göteborg och ska i februari flytta hem till Varberg och göra..ja vi får helt enkelt se. Så den närmaste tiden ska ägnas åt att måla och fixa till här hemma och fika och träffa så många vänner jag hinner med. Känns väldigt roligt!


  Har läst Franz Kafkas processen under veckan. Kanske inte den bästa bok jag läst, men som min far säger "det ingår i utbildningen". 


Klart väder

Nu har det varit sol och klart nästan alla dagar, idag toksnöar det dock. Men här kommer lite bilder från en klar dag uppe på toppen. Hur är vädret hemma egentligen?

Kallt men så sjukt fint

Köpte mig en VARM mössa första dagen..

 


Bad Gastein

Oj så fantastiskt vackert det är här i Bad Gastein. Vi bor i en 130 kvadratmeter stor penthouse-lägenhet med tre sovrum, tre badrum och sjukt fint vardagsrum och kök. Jag försökte ta lite bilder på utsikten från vardagsrummet men bilderna gör det verkligen inte rättvist. Nu ska vi ut och promenera i snön.

Utsikt från matbordet

Fantastisk utsikt från balkongen i köket

Massa fönster överallt

En väldigt spexig lampa över köksön


2010

Har haft fullt upp de senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen. Tiden har gått åt till att förbereda, ha och sen städa efter min och min brors stora nyårsfest. Men det blev hur lyckat som helst och nu känns det lite konstigt att det är 2010. Om en halvtimme beger jag mig mot flygplatsen och en vecka i Österrike väntar. Ska försöka blogga där.


 Lite stressat precis innan alla skulle komma så bara suddiga bilder..


Klädkoden var frack/balklänning


I köket bjöds det på mousserande vin och minicupcakes


RSS 2.0