Klippa hår mitt i natten

Vi vann inte quizet nej. Men det var väldigt trevligt ändå. Efteråt gick jag och Nattis hem till mig och åt godis och tittade på Dvävulen bär Prada, vilket ledde till två saker:
1. Vi ska aldrig mer äta godis, eftersom vi inte kan äta med måtta och mår dåligt istället. Blä.
2. Försent-på-natten-borde-sova i kombo med Dvävulen-bär-Prada-snygghet = jag klipper mitt hår lite spontant.
Så nu har jag klippt av 5-7 cm och gjort alla toppar helt raka istället för uppklippt som jag haft de senaste 4 åren. Än så länge känns det ganska bra, får se vad jag tycker i morgon. Tror att mamma blir glad i alla fall.

Rakt hår, klippiklipp


Popquiz

Redo för popquiz med tema sommarplågor. Glasögonen är på.

Oversize tröja från gina och midjekjol från MQ


Planering

Har en välfylld dag framför mig. Först nu träna med Agnes, sen fika med Isak, senare lunch med Jenny och ikväll popquiz med Sara, Hilda och Nattis. Fantastisk planering tycker jag. Agnes hämtar snart upp mig här så det är dags att packa klart väskan.

Tradera kan löna sig förresten. Sålde de här jeansen för drygt 500 spänn. Kalas.


Do you feel like i feel, Nathalie Nathalie?

Har haft en jättetrevlig kväll och nu ska det bli skönt att sova. I morgon kommer äntligen den här hem efter en på tok för lång semester i ett land. Skönt!

Nattis jue


Var är du lilla sladd?

Nu har jag letat i nästan en timme efter sladden till min gamla dator. Frustrerande! Har massa bilder på datorn från nian, ettan och tvåan på gymnasiet men kan inte få igång datorn. Skit också. Annars så har jag tränat och träffat Agnes en liten stund idag. Tisdagkväll är den bästa tvkvällen så ikväll kommer Hilda och Agnes och myser med mig. Ugly Betty, Desperate Houswifes och Cougar Town är najs.


Vitsippor

Den här dagen kom igång ganska sent, men så får det vara efter en helg av jobb. Fick jobba över igår också och det var rätt segt. Har idag klippt min brors hår och varit ute och sprungit. Det får nog räcka som träning idag, orkar inte ta mig ner till stan. Resten av dagen ska jag nog ägna åt städande och fixande. Ikväll kommer Hilda och myser med mig.

Såg att vitsipporna har kommit när jag var ute och sprang. Mysigt!


Träning och jobb

Idag ska jag jobba fyra till åtta-nio kanske. Söndagar är nervösast för då jobbar jag helt själv. Förra söndagen gick ju inte så bra och jag gjorde lite fel..men idag är jag lite lugnare. Ska snart sticka ner till gymmet för ett monsterpass före jobbet. Väldigt avstressande att ha gott om tid och träna tycker jag. Det bästa som jobbet har fört med sig är ju att man känner när man är ledig. Visst var det skönt att vara arbetslös, men inte alls lika skönt som det är nu när man har arbetsfria dagar.

Jäklar vad jag vill bo i den här bilden


Lipgloss

Sitter på mitt rum och dricker vin och väntar på att en viss prinsessa ska vara klar med sitt restaurangbesök. Planen är att börja hemma hos Hilda och senare dra sig ner till någon av stadens uteserveringar. Hoppas det fina vädret håller i sig.

Inviger ny klänning och har kladdat på snordyrt lipgloss från Chanel på läpparna,

känns väldigt exklusivt


Jobbis

Nu ska jag sticka till jobbet denna soliga förmiddag. Känns som att det kommer vara mycket folk idag. I kväll ska jag leka med den här söta donnan:

Söt i Ayia Napa, Jennys bild


Ljusgrått

Fredagsfin med nya koftan som jag gillar skarpt. Ljusgrått är riktigt fint tycker jag.

Kofta - Lindex
Klänning - H&M
Skärp - Vero Moda
Armband - Thomas Sabo, Pearls for Girls

Sovmorgon

Så jobbigt det var när klockan ringde i morse. Istället för att åka ner till stan och gå på ett pass Body Pump så stängde jag av klockan och somnade om. Det får man göra ibland. Idag är det fredag hela dagen och planen är fredagsfika på Espresso House, sen jobb vid 5 och ikväll en lugn hemmakväll.

Längtar till att vädret ska tillåta mysiga utekvällar i gräset


Sailor

Trevlig kväll igår. Tyvärr mådde Sara dåligt och kunde inte komma, så det blev popquiz med Hilda och Anthony istället. Riktigt svårt igår men vi avslutade med att köpa godis på Hemmakväll så alla blev nöjda ändå.

Idag har jag tränat och haft en lång trevlig fika med Isak. Mycket snack om framtiden men också massa nostalgisnack som det alltid blir. Soligt och fint har det varit hela dagen också. Nu ikväll kommer Johanna hit och myser med mig.

Röd/vit klänning idag. Sailoraktigt går alltid hem på våren!

Hej kondis

I morse var jag på gymmet och sprang på löpband. Känns ju ganska trevligt att jag numera har en kondition och  faktiskt klarar av att springa en längre stund utan att dö, haha. Gymkort lönar sig tydligen. Nu är jag rätt glad också för Calle har lagat min dator och tagit bort virusgrejset så jag kan använda min egen laptop igen. Kalas! Ikväll blir det popquiz med min nya bekantskap Sara. Temat är kroppsdelar..

Favvoplagg just nu är jeansshorts som jag har hela tiden känns det som. Brunt flätat läderskärp på det och en vit blus över.


Hurtig

Hurtig är morgonens nyckelord. Klockan är snart halv nio och jag kom hem för gymmet för en liten stund sedan. Halv 7 möttes jag och Agnes för att träna. För övrigt så blir det jobb idag, 12-14 och 16-20. Nu ska jag lyssna på the Baseballs och äta frukost.


 I lördags tittade jag och Anthony på Dear John. Ganska mysig story, men för många gånger tänkte man " Va? hur tänker de nu egentligen? random" Men men, man kan inte förstå allt. Ni behöver inte springa och se den kanske..


Promenad

Hemma från en trevlig promenad med Agnes. Lite kaffe på Madali fick det också bli. Robin ringde och kände sig sjukig så i morgon blir det kanske att hoppa in för honom på jobbet. Nervös för att göra fel, men gott med pengar såklart. Ikväll blir det självklart Svenska Hollywoodfruar med Hilda, det är ju måndag.


 För typ 3 till 1 år sedan hade jag långa guldiga halsband på mig nästan varje dag. Har säkert hunnit samla på mig 10-15 stycken. Tycker fortfarande att det är ruskigt snyggt men har nu silvriga ringar och armband dagligen och det är halvsnyggt att blanda tycker jag. Idag hittade jag dock en gamal favorit som ni ser på bilden.


check my email write a song and make a few phone calls

Nähä, igår blev det ju ingen uppdatering för min lilla dator har fått något knepigt virus..jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Nu lånar jag min brors dator för tillfället i alla fall. Kom just hem från gymmet och nu tänkte jag sätta mig i solen en stund. Får se vad dagen har att erbjuda.


 För ett år sedan idag var jag klar med mitt projektarbete och all den jobbiga stressen. Sympatiångest till
de som håller på med det i år. (Anthony, se nu till att bli klar i tid! hihi)


Träning och jobb

Jobb igår och jobb idag. Än så länge har jag nästan bara jobbat lunch och då är det buffé som gäller. Idag har vi ingen buffé så nu ska jag ta beställningar och grejer. Riktigt nervös, för all mat har olika nummer och bokstäver som jag inte kan..Aahh! Så nu har jag massa nervösfjärilar i magen. Usch.
     För att lugna ner mig lite så ska jag sticka och träna nu snart i alla fall, går direkt till jobbet därifrån. Fjärilar fjärilar fjärilar.


 Kom på att jag inte visat hur det ser ut i mitt omgjorda rum. Här är en förtitt, lägger upp bilder ikväll.


Trevlig fredag

Trevlig fredag får jag allt ta och säga. Gick upp ganska tidigt för att träna body pump. Sjukt jobbigt är det, men nu sådär 6-7 gången så har jag faktiskt kunnat lägga på lite vikter. Efter träningen fikade jag med Johanna. Kalasmysigt, som alltid. Jobbade 5 till 8 för att lära mig beställningar och grejer. Det var många specialregler och grejer som det kommer ta ett tag att lära sig tror jag, men bra med jobb. Nu ikväll har det varit spelning på klubb PT så nu är jag rätt mör. Skönt med sängen!


 Andreas Grundels femmannaband spelade på PT och så här såg det ut sist, när jag och Isak såg dem i gbg


Tre toppar

Mysig eftermiddag med vänner på tre toppar, årets första tre toppar ska tilläggas. Jag åt melon- och någon vaniljbananaktig glass. Det var mums. Snart kommer min pappa hem från Stockholm och det ska bli trevligt, två veckor sedan sist tror jag. Lugn kväll och i morgon är det fredag hela dagen.


Mattias och Isak tokar till det..dricker papper, lol.


Fullt upp

Torsdag förmiddag och solen skiner. Idag ska jag inte jobba så jag har fyllt dagen med massa andra saker. Efter frukosten oljade jag träytorna på våra utemöbler, har just kollat igenom min garderob och nu ska jag sticka och träna. När jag kommer hem ska jag och min bror slänga skräp, jag ska deklarera, och i eftermiddag ska jag ta mig till läjet och äta glass. Fint fint.


 Fynd i min egen garderob denna morgon - sneak peek på än så länge oanvända plagg


Jobb, 2hand, träning

Nu sticker jag snart till jobbet. I eftermiddag blir det 2hand och senare ikväll träning med Agnes. Jag missar ju massa solning nu när jag jobbar..hoppas det är lika fint i morgon för då är jag ledig.


 Bilden är bara fin tycker jag, inte jag som har tagit dock


Löning snart dåe?

Hemma från jobbet då..hehe. Nä men det gick faktiskt ganska bra tror jag. En stund kommer det ju ta att lära sig allt, men just lunchen fungerade ganska bra faktiskt. Ska jobba i morgon också och börjar då klockan tio för att ensam städa och göra i ordning inför lunch. 

Efter jobbet träffade jag Hilda och Agnes och senare även Maja. Vi kikade i affärer och jag känner redan nu hur mycket jag längtar till första lönen. Har ju fått spara och snåla i typ tre månader nu. Lite hemskt att säga, men jag är så sjukt materialistisk, älskar verkligen nya kläder och skor. Nu kan jag tillåta mig att gå och spana eftersom det kommer komma in pengar i slutet av månaden. Kul!


 

Min första lön i höstas ledde till inköp av bland annat söta tallrikar och kuddar till lägenheten.
Den här lönen kommer till stor del gå åt till vårkläder. Åh!

 


Nervös

Usch, jag hatar nervös-känslan i magen. Men nervös borde man ju vara första dagen på ett nytt jobb. Nu ska jag strax kila ner till stan för jag börjar vid elva. Hoppas att allting flyter på bra och att det går fort att lära sig. Lycka till till mig..


Jobb!

Hurra till mig! Var på arbetsintervju idag, och i morgon börjar jag jobba på Sakura Thai som servitris och sådär. Tack till Maja som hjälpte mig och som ska lära mig i morgon.

 Bilden hör inte till men den är trevlig tycker jag, och det faktum att jag numera kommer ha en inkomst är värt att fira.


Superhjälte

Provet gick faktiskt bra igår. Hoppas nu på en rejäl höjning!

Igår kväll hade Agnes sin avskedsmiddag/fest eftersom hon ska åka till USA i ett år. Helt helt sjukt och jag kommer sakna henne kalasmycket. Maskerad med glittertema var det som gällde igår och jag och Nattis var glittriga superhjältar med masker och hela köret. Men nu är det dags att hänga in glamourklänningen i garderoben igen..


 Den glittrigaste klänningen jag äger har massa stenar och skimmrar i mörkblått och är inhandlad i London.
Den bor i en klädpåse i min garderob. Borde fota min garderob någon dag och visa innehållet kanske..


Högskoleprovet

Då ses vi här snart då, dags för högskoleprovet. Fjärde gången för mig eftersom jag fått samma(!) poäng alla tre tidigare gånger. Men idag kommer det gå tokbra faktiskt.


 Bara mysigt att gå tillbaka till gamla gymnasieskolan tycker jag


Vårdag

Fredag hela dagen och veckans bästa dag faktiskt. Nu ska jag snart promenera ner till stan för den traditionella fikan på Espresso House. Efter det blir det rejäl träning med Nattis. Först core och sen spinning på det. Ikväll blir det lugna gatan eftersom det är högskoleprov i morgon.

Fredagsfin måste man vara. Ångrar inte att jag hakade på jeanstrenden redan förra våren och inhandlade den här lilla jeansjackan. Idag blir det säsongspremiär för den.


 Svart klänning från Bikbok, jacka från gina, långt halsband från H&M och den stora röda ringen

minns jag inte var jag köpt..


Skatt tack

En gång i tiden hade den här lilla tjejen rosa ponny-hår. Dagens glada besked, den här lilla tjejen ska för första gången få tillbaka pengar på skatten. Drygt 7700 välkomnas varmt!


 Ponnyhår


Vårskor!

Igår köpte jag föresten äntligen vårskorna som jag har tittat på så länge. Nu blir det till att leva fattigt resten av månaden, men åh så fina de är.


 799:- passar inte riktigt min plånbok men ibland får man unna sig


Dumma livmoder

Vaknade vid 7 med sjuk sjuk mensvärk. Inte okay. Så nu har jag varit sängliggande hela dagen. Till 4 måste det ha gått över för då kommer Nattis hit med träningsväskan. Igår tränade vi riktigt duktigt. Först crosstrainer en stund, sedan ett pass spinning och sist en halvtimme core. Lite besviken över den uteblivna träningsvärken idag dock..


 Gillar den här bilden skarp


Hästpojken

Mina kloka musikkännande vänner har förklarat för mig att det här är dåligt.. Men kan inte hjälpa det, tycker om det här ändå.


Dampmorgon

Nu har morgonen gått åt till att göra massa saker jag inte hade planerat att göra men som inte gick att strunta i. Hängt upp kläder i garderoben, plockat bort all min brors disk som han ställer i diskhon (hallå diskmaskinen är precis bredvid, varför varför varför inte stoppa in där på en gång?!!), packat träningsväskan, lagt tillbaka alla 12 kontroller som behövs för att sätta på tv (känns sjukt onödigt eftersom vissa tar fram dem varje kväll men aldrig lägger tillbaka dem), ställt iordning alla skor i hallen (samma fenomen som disken där, tydligen måste man ställa dem mitt på golvet istället för på hyllan). Damp.

Nu ska jag snart ner på stan i alla fall. Först träffa Sara som jag träffade på popquiz för några veckor sedan, sedan fika med Isak och ikväll träna. Ha en fin onsdag.


 Inhandlade mig ett par jeansleggins på kungsmässan i måndags, hoppas de blir använda också


Studera.nu

Studera.nu är en sjukt rörig sida, men jag tror jag fått kläm på grejer nu. Har just kopierat och addreserat mitt samlade betygsdokumet för att komplitera mina meriter och mitt slutbetyg från gymnasiet. Hoppas nu bara att det kommer synas på hemsidan att jag läst de kurserna..annars komemr jag inte bli behörig. Krångligt krångligt.  

Nu har jag sökt i alla fall och i första hand har jag sökt Väg- och Vattenbyggnad vilket ligger under kategorin Arkitektur och samhällsbyggnad på Chalmers. Utbildningen är på 5 år och förra året låg intagningspoängen på 18.2. Om den inte höjs till i år går det vägen så nu är det bara till att hoppas. Allt är ju så osäkert nu iochmed det nya meritsystemet.


Tell me something

Igår kväll läste jag ut boken Tell me something, som jag egentligen köpte i våras för att ha och läsa på solsemestern, men den har fått ligga tills nu. Vill få upp vanan lite med engelska texter före högskoleprovet. Mestadels var den dock supersorglig och man blev bara ledsen av den. Jäkla tur att det löste sig på de sista 20 sidorna och hon fick sin bäbis till slut annas hade jag eldat upp boken.

Nu ska jag slå en pling till Agnes och se vad hennes plan för dagen är.


 När mannen var otrogen, svärmor slängde alla hennes saker, hon inte kunde få en bäbis, hennes pappa dog och hennes vän sa upp kontakten blev det väl liiite för sorgligt


Humör

Humörsmässigt har dagen varit väldigt upp och ner. Men när det har varit upp har jag gjort väldigt trevliga saker med fina vänner. Agnes och jag hade den bästa roadtrippen till IKEA och Kungsmässan, och på kvällen kom Nattis och tittade på Legally blond med mig. Mysigt mysigt. Hade också ett långt trevligt telefonsamtal med Johanna.

Imorgon blir det träning, plugg och hårfärgning.


 Jesus är återigen trasig


Bakissöndag

Bakisdag jo jag tackar. Riktigt trevligt hemma hos Isak igår. Mycket blandat folk, många nya ansikten, många påskägg, sjukt mycket ost och korv kan ju inte bli annat än bra. Väl inne på Oscars så kom vinet ikapp mig så vid halv ett räckte det gott och väl med festligheterna. Idag har man ju mått som man förtjänat. Men imorgon blir det roadtrip med Agnes och det ska bli kalasmysigt!


   Förresten så är det här mitt nyaste sommarklänningfynd. Garderoben tackar. 


Glad Påsk

Snart årets första grillning i trädgården. Sen kommer Nattis och vi ska förhoppningsvis klippa till hennes hår lite snyggt, och efter det bär det av till Isak för påskfirande. Senare ikväll blir det Oscars. Tror på en bra påskafton så glad påsk alla lyckliga små barn!


 Påskpyntade ögon, vad annars


I vänta på Malin

Nähäpp, försov mig lite så det blev ingen träning idag. Men har hunnit skura badrummet, plugga lite och gjort mig i ordning. Nu väntar jag på att Malin ska höra av sig. Hon är hemma på besök från Norge och det ska bli supermysigt att träffas. Ikväll blir det påskmys med Johanna.


 Något misslyckad mongofläta i luggen


RSS 2.0